آهنگسازی و ملودی : عماد طغرایی / شعر : آتوسا کلانتری / تنظیم کننده : حامد برادران گیتار الکترونیک : مهرداد معافی / پرکاشن : عرفان حاتمی Exclusive Song: Farzad Farzin – Atish With Text And Direct Links In UpMusics.Com ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── متن ترانه : دیوونه ی خواستنی ، چه خوبه که فقط با منی…! ♬♫ ورس 1 : من با خودم بستم ، که تا تهش هستم….! ♬♫ فکر تو از سرم نمیره…! ♬♫ مغرور و کم طاقتم ، میدونی بد عادتم….! ♬♫ اما دلم پیش تو گیره….! ♬♫ بد گیرم سر تو پیگیرم…..! یه جورایی درگیرمو بهونتو میگیرم…. دزدیدی ، دل منو پز میدی ، باشه تو خورشیدی و اصلا به ما تابیدی….!! کروس اول : یه دونه ی حساس من! ♬♫ عشق من ، خاص من ، چقده میایم ما به هم… ♬♫ بذار همه بدونن…. ♬♫ یه دونه من خواستنی؛ عشق دوس داشتنی… ♬♫ بگو فقط با منی بذار همه بدونن….. ♬♫ ورس دوم : بهم ریخت چشاش شهرو حسابی….. ♬♫ با هر حساب کتابی تو آتیش رو آبی…. ♬♫ خب این بار دیگه دست نگه دار! ♬♫ منو کردی گرفتار! ♬♫ تو کشتیمون ای وای….! ♬♫ کروس دوم: یه دونه ی حساس من! ♬♫ عشق من ، خاص من ، چقده میایم ما به هم… ♬♫ بذار همه بدونن…!. ♬♫ یه دونه من خواستنی؛ عشق دوس داشتنی… ♬♫ بگو فقط با منی بذار همه بدونن….. ♬♫ ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── دانلود آهنگ با کیفیت عالی (320) دانلود آهنگ با کیفیت خوب (128)
Mazyar Fallahi - Chahar Sobh ترانه و موزیک : مازیار فلاحی + متن ترانه چهار صبح از مازیار فلاحی منتظرم تا این صدا / دوباره باز خوارم کنه منتظرم تا چهار صبح / زنگ تو بیدارم کنه دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه مازیار فلاحی به نام چهار صبح منتظرم تا این صدا دوباره باز خوارم کنه منتظرم تا چهار صبح زنگ تو بیدارم کنه قهوه داغ بی کسی سرد شده رو میز من یه فال خوب برام بساز گمشده عزیز من کاشکی یه بار مهلت بدی باز تو چشام نگاه کنی بهم بگی ای لعنتی دوست ندارم دوست ندارم عقربه های ساعتم سرگیجه دارن سر صبح منتظر دوازده و یه ربع و یا سه و ربع کاشکی فقط یه لحظه باز باز بازم تورو داشته باشم تو صورتت نگاه کنم یه جمله مونده تو دلم فقط یه بار مهلت بده صاف تو چشات نگاه کنم بهت بگم ای لعنتی دوست ندارم دوست ندارم
ترانه و موزیک : مهراد جم ؛ تنظیم : مسعود جهانی + متن ترانه بعدت از مهراد جم نمیدونی که چشمات / دلو بی خونه کرده بعد تو میزنه بارون / آخ منو دیوونه کرده دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه مهراد جم به نام بعدت نمیدونی که چشمات دلو بی خونه کرده بعد تو میزنه بارون آخ منو دیوونه کرده جای خالیه دستات منو یاد اون حرفات امشبم نیستی تو پیشم ازت مونده فقط عکسات بعدت چی میاد به سر قلبم هواییم کردی تو رسما بکن و ببر این دلو من بی عقل چی میخوام مگه از دنیا نذاری بری تو تنهام نمیخوام بی تو این دلو آخه بعدت چی میاد به سر قلبم هواییم کردی تو رسما بکن و ببر این دلو من بی عقل چی میخوام مگه از دنیا نذاری بری تو تنهام نمیخوام بی تو این دلو از اون روزی که من تورو دیدم از همه آدمای دورم بریدم مث تو تو این دنیا ندیدم آخه جایی بری من میمیرم تو که میدونستی چرا عاشق کردی دل ساده ی منو کاش بشه برگردی بعدت چی میاد به سر قلبم هواییم کردی تو رسما بکن و ببر این دلو من بی عقل چی میخوام مگه از دنیا نذاری بری تو تنهام نمیخوام بی تو این دلو آخه بعدت چی میاد به سر قلبم هواییم کردی تو رسما بکن و ببر این دلو من بی عقل چی میخوام مگه از دنیا نذاری بری تو تنهام نمیخوام بی تو این دلو
ترانه و موزیک : مسعود صادقلو ؛ تنظیم : سعید سام + متن ترانه بی آرایش از مسعود صادقلو صورت سادت / موهای مشکیت لبخند آرومت / وقتی که آروم پیشم میشینی دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه مسعود صادقلو به نام بی آرایش صورت سادت موهای مشکیت لبخند آرومت وقتی که آروم پیشم میشینی من شدم عاشقت تو بی آرایش زیباتر میشی خود آرامشی تو با اون چشمات دیوونم کردی چی میشه دنیام بشی تو باید دنیام بشی ... ای از همه زیباتر این دو تا چشمام تر میشه وقتی دور میشی ای همه ی دنیای من امروز و فردای من تو خود آرامشی زندگیمو میدم پای چشمات بخند عزیزم فراموش شه دردات عاشقی کن تو با من زندگیمو میدم چشمات بخنده جاده ها و بارون دوای درده با این دیوونه بیا بزن به جاده ای از همه زیباتر این دو تا چشمام تر میشه وقتی دور میشی ای همه ی دنیای من امروز و فردای من تو خود آرامشی ای از همه زیباتر این دو تا چشمام تر میشه وقتی دور میشی ای همه ی دنیای من امروز و فردای من تو خود آرامشی
ترانه : محمد مبارکی ؛ موزیک : محمد محتشمی ؛ تنظیم : کمال صداقت + متن ترانه مهربان منی از حجت اشرف زاده جادوی دلفریب / بالا بلندم زیبای بی نظیر / خوشگل پسندم دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه حجت اشرف زاده به نام مهربان منی جادوی دلفریب بالا بلندم زیبای بی نظیر خوشگل پسندم شاهکار دلنشین شیرین زیبانم نازت نشسته بر دل دردانه جانم مجنونم از نگاهت ماه تمامم با خنده های تو افتادم به دامت تو بمان مست مست روی توام ای جان تو بمان که در آرزوی توام ای جان مهربان منی تو نیمه ی جان منی من خراب توام بیدارم و خواب توام این که باید چه کنم با دل دیوانه بماند من تمام و کمال حیران تو در همه حال چشم شاپریت گنجینه ی دلبریت یک قدم مانده مرا تا دل دریا بکشاند با تو آرام و بی تو پریشانم دل که هوایی شدنش دست خودش نیست ناب و گیرایی گرچه نمیدانی مثل شرابی که خودش مست خودش نیست مهربان منی تو نیمه ی جان منی من خراب توام بیدارم و خواب توام این که باید چه کنم با دل دیوانه بماند من تمام و کمال حیران تو در همه حال چشم شاپریت گنجینه ی دلبریت یک قدم مانده مرا تا دل دریا بکشاند ...
Danial Hendiani - Dokhtare Khejalati دختر خجالتی از دانیال هندیانی دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128
ترانه سرا و آهنگساز : محسن چاوشی + متن ترانه شرح الف از محسن چاوشی زنده کنی جان من / جان چو تفتان من روح دهی مرده ام / مرده گریان من دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه محسن چاوشی به نام شرح الف زنده کنی جان من جان چو تفتان من روح دهی مرده ام مرده گریان من ای همه جان من رونق دکان من کی بگشایی دری بر در زندان من اشک امانم برید بغض گلویم درید کاش فراوان شوی بر شب باران من رای شمارو فقط خود بدهی رایحه ها هیچ شبم بی تو نیست رایح و ریحان من هر چه که دارم ز تو کاش ز خود داشتم پیش تو قربان کنم شاهد قربان من هر چه سیه در من است شر شیطان کشاند نور بفرمای نور بر رخ سوزان من روح شما از الست پاک به جانم رسید رو سیه ام از رویتان رحمت و رحمان من جهل چو باشد ز تو راه خطا اختیار در تو نگنجد خطا فرصت جبران من صبر کنم در رخت تا که شروعم رسد دخل ببند ز خاک اول و پایان من کبر که شیطان بود شهر الف میبود در پس کبر آمدی اکبر اوضاع من کبر که شیطان بود شهر الف میبود در پس کبر آمدی اکبر اوضاع من
ترانه و موزیک : منصور فرهادیان ؛ تنظیم : مسعود جهانی + متن ترانه هوای دلیه از میثم ابراهیمی به به هوای دلیه حال خوشگلیه / که مال خودم شدی چیه مگه مشکلیه تو هی الکی با اون چشای عروسکی / میری روی اعصابم از بس با نمکی دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه میثم ابراهیمی به نام هوای دلیه به به هوای دلیه حال خوشگلیه که مال خودم شدی چیه مگه مشکلیه تو هی الکی با اون چشای عروسکی میری روی اعصابم از بس با نمکی آره تو مال قلبمی ردی دم دمی با یه تیر اومدی یهویی وسط خال دلمو زدی چشمات نابه آره گیرایی ام داره یه جوری که واسه آدم شب و روز نمیذاره آره تو مال قلبمی ردی دم دمی با یه تیر اومدی یهویی وسط خال دلمو زدی چشمات نابه آره گیرایی ام داره یه جوری که واسه آدم شب و روز نمیذاره بذار بگیرم دستاتو من که از قصد جاتو نمیدم به کسی با تو همه جوره پایس دلم تو که میدونی حساسم بمونی پس واسم با تو روزام خاصن چه فوق العادن آره تو مال قلبمی ردی دم دمی با یه تیر اومدی یهویی وسط خال دلمو زدی چشمات نابه آره گیرایی ام داره یه جوری که واسه آدم شب و روز نمیذاره آره تو مال قلبمی ردی دم دمی با یه تیر اومدی یهویی وسط خال دلمو زدی چشمات نابه آره گیرایی ام داره یه جوری که واسه آدم شب و روز نمیذاره
ترانه : محمدرضا نظری ؛ موزیک و تنظیم : ایمان خراسانی راد + متن ترانه شور عاشقانه از فریدون آسرایی لیلی امشب مجنونم کن / با صد عشوه دیوونم کن تو شب چشمات زندونم کن / زندونم کن دانلود آهنگ با کیفیت اصل دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه فریدون آسرایی به نام شور عاشقانه لیلی امشب مجنونم کن با صد عشوه دیوونم کن تو شب چشمات زندونم کن زندونم کن دوست دارم دریا دریا دوسم داری دنیا دنیا شب عشق است و بیداری ها بیداری ها چه شور عاشقانه ای چه حس شاعرانه قدم بزن کمی با من بگو که عاشق منی بگو که دل نمیکنی همیشه با منی با من شب مهتاب و دل بی تاب و لب دریا با عشقم تنها نم بارون و همه در خوابو من و دلدارم بیدار اینجا چه شبی به به زیر این بارون نفسم سر بر دوشم بگذار بغلم کن ای همه آرامش که دوست دارم دریا دریا چه شور عاشقانه ای چه حس شاعرانه قدم بزن کمی با من بگو که عاشق منی بگو که دل نمیکنی همیشه با منی با من شب مهتاب و دل بی تاب و لب دریا با عشقم تنها نم بارون و همه در خوابو من و دلدارم بیدار اینجا چه شبی به به زیر این بارون نفسم سر بر دوشم بگذار بغلم کن ای همه آرامش که دوست دارم دریا دریا چه شور عاشقانه ای چه حس شاعرانه قدم بزن کمی با من بگو که عاشق منی بگو که دل نمیکنی همیشه با منی با من
ترانه : مرتضی مسعودی ؛ موزیک : سامان جلیلی ؛ تنظیم : میثم اکبری + متن ترانه طرفدار از سامان جلیلی یکی یدونه خاصیا تو / هرچی میخوامو داریا ببین رسیده به لب جونم / اگه میشه با ما راه بیا دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه سامان جلیلی به نام طرفدار یکی یدونه خاصیا تو هرچی میخوامو داریا ببین رسیده به لب جونم اگه میشه با ما راه بیا تو که نفسی هوامیا آره میدونی چشامیا تورو میبینه میریزه این دل یه این بارو تو کوتاه بیا آخ امون از این دل وقتی میشم نزدیکت این دلم از فکر نبودنت ترسیده ای وای طرفدارتو میترسونی از دوری داری دق میدی منو خب مگه مجبوری وای طرفدارتو میترسونی از دوری داری دق میدی منو خب مگه مجبوری تویی والا دنیامی تو که هرشب تو رویامی تویی والا چشمامی بگو هر لحظه باهامی تویی والا یکی یدونه واسه این دل که پات میمونه تویی والا اونی که فقط میره دل واس عاشقونه تویی دلدار تو شدی یار من جون من وصله بهت من طرافدارتم ای وای طرفدارتو میترسونی از دوری داری دق میدی منو خب مگه مجبوری وای طرفدارتو میترسونی از دوری داری دق میدی منو خب مگه مجبوری