کوهیم که شکسته غرورم / ماهی زخمی توی تورم نقطه ضعفم گلم بود شکستن / مرده هایی که مرده پرستن دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه شهاب مظفری به نام مرد کوهیم که شکسته غرورم ماهی زخمی توی تورم نقطه ضعفم گلم بود شکستن مرده هایی که مرده پرستن زخمیه قلبمو نیمه جونم غرق خونه پر و آشیونم زیر پام خالیه روبرومی من کجا دیگه باید بمونم حال من بد تر از بد تر از بد تر از بد ابر تو چشمای آسمونم هم خون هم درد خیلی خستست تن این مرد فکر دردات اشکاممو تو بارون حل کرد نرو برگرد تنها تنها بغضاتو رو شونت بردی من میبندم زخمی که از دنیا خوردی هر روز مردی بغل کردمت اشکات منو داغون کرد چشات خون به دل شر شر بارون کرد ببین دنیای بی عاطفه ی نامرد چه کاری با دل تنگ دو تامون کرد تنها تنها بغضاتو رو شونت بردی من میبندم زخمی که از دنیا خوردی هر روز مردی کوهیم که شکسته غرورم ماهی زخمی توی تورم نقطه ضعفم گلم بود شکستن مرده هایی که مرده پرستن زخمیه قلبمو نیمه جونم غرق خونه پر و آشیونم زیر پام خالیه روبرومی من کجا دیگه باید بمونم
ترانه و موزیک : آرمین زارعی ؛ تنظیم : پویا فرامرزی + متن ترانه رفت از آرمین 2AFM راه میرم تو خیابونا / نگام تو آسمون فکر اینم که چی کم گذاشتم / آخه مگه واسه اون دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه آرمین 2AFM به نام رفت راه میرم تو خیابونا نگام تو آسمون فکر اینم که چی کم گذاشتم آخه مگه واسه اون رفت و به همه گفتش خیلی راحت از رازمون آخرشم نفهمیدم چرا یهو عوض شد فاز اون رفت و تنهام گذاشت درد رو دردام گذاشت خوب میدونست نقطه ضعفم چی بود دست رو نقطه ضعفام گذاشت بهش گفتم نرو بمون کنارم مرحم دردام شو باز ولی رفت و پشتشم نگاه نکرد خدا میدونه که الان کجاست رفت رفت رفت منو دوستم نداشت رفت رفت رفت رفت تعصب رو من نداشت از دست رفت با اینکه میرفت جونم براش رفت رفت رفت حتی یه یادگاریم توی خونه ام نذاشت از چی بگم که ازت دلخورم این روزا پر از دلهره ام با اینکه بعد تو آدمای مختلفی از حرف میکردن هی پرم ولی باز من مث تو نمیشم توی این سینه ام حرف غصه پره بی شک موی سفید رو سرم پره ریشه تو باعث شدی این مو و ریشم باشه منم دیگه مث خودت میشم منم مث آدمای دورت میشم منم دیگه قیدتو زدم و واسه موندنت دو دل میشم ولی نه مست تو نمیشم میرم از زندگیت مثل یه نقطه میشم یادم نمیره خرابی گریه ها و بغضای دیروز و پری روزو کل دیشب رفت رفت رفت منو دوستم نداشت رفت رفت رفت رفت تعصب رو من نداشت از دست رفت با اینکه میرفت جونم براش رفت رفت رفت حتی یه یادگاریم توی خونه ام نذاشت بهتره که تمومش کنی نمیخوام وقتمو حرومش کنی بدون دلی که واست میتپید دیگه امونش برید برو که من دیگه طاقت ندارم یه شب یه خواب راحت ندارم راستشو بخوای تصمیم گرفتم دیگه از این به بعد وقتمو واست نذارم برو ولی یادت باشه حواست به کارت باشه برو ولی من بعید میدونم کسی مثل من نگران حالت باشه استرسیو تیکم هستم نمیخوام بزنی دیگه ام حرف هرکی پرسید از تو سکوت میکنم و میگم رفت رفت رفت رفت منو دوستم نداشت رفت رفت رفت رفت تعصب رو من نداشت از دست رفت با اینکه میرفت جونم براش رفت رفت رفت حتی یه یادگاریم توی خونه ام نذاشت
دانلود کنید آهنگ جدید کاوه آفاق به نام شال آماده دانلود با کیفیت های عالی + متن و پخش آنلاین آهنگ شال New Music By Kavaeh Afagh – The Shawl متن آهنگ جدید کاوه آفاق – شال: شال آن شال سرخ تو موج موج موی تو نرم ترین حادثه چه زیباست دور روی تو آفرین به آخرین شاهکار روی تو توی اوج سادگی چه زیباست اندوه تو وای که این واژه ها لالند در پیش تو آه چه بد زخمیه که فردا کیست هم آغوش تو آه که این لعنتی این قرص های افسردگی رنگ به رنگ دز به دز به باد داد آرام زندگیم شال آن شال سرخ تو موج موج موی تو نرم ترین حادثه چه زیباست دور روی تو آفرین به آخرین شاهکار روی تو توی اوج سادگی چه زیباست اندوه تو دانلود آهنگ کاوه آفاق بنام شال
به جای لینک دانلود ، لینک سایت بود دوستان از لینک پایین موزیک رو دانلود کنند. Kavaeh-Afagh-The-Shawl.mp3
Reza Sadeghi - Ye Chizi Mishe Dige ترانه : رضا شاهین ؛ موزیک : رضا صادقی و اسحاق اسدبیگی ؛ تنظیم : رضا صادقی + متن ترانه یه چیزی میشه دیگه از رضا صادقی همیشه جای شکرش هست / همه چیمون از این که هست میتونست بدترم باشه / این عشقی که به هم داریم دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه رضا صادقی به نام یه چیزی میشه دیگه همیشه جای شکرش هست همه چیمون از این که هست میتونست بدترم باشه این عشقی که به هم داریم واسه هم وقت میذاریم میتونست کمترم باشه یه چیزی میشه دیگه غصه هاتو بس کن یه چیزی میشه دیگه حالتو عوض کن یه چیزی میشه دیگه ... به این روی سکه چشامونو ببندیم یه روزی میرسه که به این روزا میخندیم یه چیزی میشه دیگه ... بجنگ واسه لبخندی که این روزا کمه دلتو میشکونن تو ریشت محکمه ما با همیم درد منه به خدا دردای تو دردای منه بغضتو میفهمم ولی دل روشنه ما با همیم یه چیزی میشه دیگه غصه هاتو بس کن یه چیزی میشه دیگه حالتو عوض کن یه چیزی میشه دیگه ... به این روی سکه چشامونو ببندیم یه روزی میرسه که به این روزا میخندیم یه چیزی میشه دیگه ...
دانلود آهنگ جدید یوسف زمانی به نام کافه Yousef Zamani - Cafe ترانه و موزیک : یوسف زمانی ؛ تنظیم : مصطفی مومنی + متن ترانه کافه از یوسف زمانی به فدای چشات که انقد جذابه / بیا بریم یه کافه هر کی جز من گفت / دوست دارم بدون لافه دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه یوسف زمانی به نام کافه به فدای چشات که انقد جذابه بیا بریم یه کافه هر کی جز من گفت دوست دارم بدون لافه رد نکن دعوت مارو آخه ببین هوارو میسپارمش به تو کجا بریم اون ساعت این قرارو همه جوره پایتم من بیا دل ما رو نشکن قول میدم خوش بگذره به تو به تو بیشتر از من دلتو یه جوری میرم شده نازتو هی میخرم اون جاها که آرزوته بری خودم تورو میبرم من میدونم اگه دلت مال خودم شه زندگی زندگی میشه تازه با تو عزیزم تو بذار باشه رو من یکم حواست نذار بشم هلاکت آخه من دلی میخوامت همه جوره پایتم من بیا دل ما رو نشکن قول میدم خوش بگذره به تو به تو بیشتر از من دلتو یه جوری میرم شده نازتو هی میخرم اون جاها که آرزوته بری خودم تورو میبرم
ترانه : سیاوش پارسا منش ؛ موزیک : روزبه نعمت الهی و سیاوش پارسا منش + متن ترانه کجا برم از روزبه نعمت الهی نمیدونستم وقتی که میری / با زندگی درگیرتر میشم این چندتا موی سفید میگن / هر روز دارم پیر تر میشم دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه روزبه نعمت الهی به نام کجا برم نمیدونستم وقتی که میری با زندگی درگیرتر میشم این چندتا موی سفید میگن هر روز دارم پیر تر میشم لبخند هایی که بین ما جا موند حرفایی که بهت نگفتم من کاش با خودت میبردی این شهرو کجا برم یادت نیوفتم من کجا برم یادت نیوفتم من نیستی و این هوا هوای مردنه قلبی که جا موند ازت تو سینه ی منه تو سینه ی منه با خاطراتت کاری کردی که از یاد من هیچوقت نره این شب بغضم اگه بشکنه از دوریت بارون میگیره رو سر این شهر بغضم اگه بشکنه از دوریت بارون میگیره رو سر این شهر بغضم اگه بشکنه از دوریت بارون میگیره رو سر این شهر
چرا آدما نمیفهمن چقدر / مردم و زنده شدم یادم بری تو که قلبت قبل از اینا رفته بود / بایدم اجازه میدادم بری دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه رستاک به نام انتقام چرا آدما نمیفهمن چقدر مردم و زنده شدم یادم بری تو که قلبت قبل از اینا رفته بود بایدم اجازه میدادم بری چرا آدما نمیفهمن چقدر انتظارت منو اذیت میکنه آخه کی تو گوش یه جنازه هی راجب آینده صحبت میکنه میشه اسمشو نیارین پیش من میشه عکساشو بهم نشون ندین میشه از حال خوشش نگین برام میشه این جنازه رو تکون ندین من به اندازه ی کافی زخمیم انتقام چیو میگیرن ازم اینا که با خبرن از رفتنت پس سراغ کیو میگیرن ازم مث یه آهنگ غمگین بعد از این هر کجا میرم باید گوشت کنم اینا میدونن چه دردی میکشم کاشکی میذاشتن فراموشت کنم میشه اسمشو نیارین پیش من میشه عکساشو بهم نشون ندین میشه از حال خوشش نگین برام میشه این جنازه رو تکون ندین میشه اسمشو نیارین پیش من میشه عکساشو بهم نشون ندین میشه از حال خوشش نگین برام میشه این جنازه رو تکون ندین
دانلود اجرای زنده جدید علی یاسینی به نام جنگ Ali Yasini - Jang + متن ترانه جنگ از علی یاسینی کاش بشه وقتی که داری ور میری با گوشیت / دستت بره رو اسمم کاش بشه آخر قصه برسم / یه جایی که بگم دیدی تونستم دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 کاش بشه وقتی که داری ور میری با گوشیت دستت بره رو اسمم کاش بشه آخر قصه برسم یه جایی که بگم دیدی تونستم کاش بشه راهت بخوره رد شی ازین دور و ورا یه سری بهم بزنی با اینکه خورد شدم دوس ندارم بشکنی تو میدونی گرده زمین نذار زندگی برام بیشتر از این سخت بشه یکم به خودت بیا فکر کنم وقتشه از آسمون سنگ بیاد حتی اگه جنگ بشه دل من تورو میخواد میدونی حقشه نذار زندگی برام بیشتر از این سخت بشه یکم به خودت بیا فکر کنم وقتشه از آسمون سنگ بیاد حتی اگه جنگ بشه دل من تورو میخواد میدونی حقشه نمیدونی از دست خیابونا چی میکشم اگه نیای کل این شهرو به آتیش میکشم تو کل این دنیا زورت به من رسید فقط اگه نیای به خدا میگم که نگذره ازت بهش میگم دوست دارم شاید اون باور کنه شاید یه کاری کنه توی مریضو آدم کنه دلم ازت واقعا پره دلت مثل آهن شده اول تویی آخر خودت نذار زندگی برام بیشتر از این سخت بشه یکم به خودت بیا فکر کنم وقتشه از آسمون سنگ بیاد حتی اگه جنگ بشه دل من تورو میخواد میدونی حقشه نذار زندگی برام بیشتر از این سخت بشه یکم به خودت بیا فکر کنم وقتشه از آسمون سنگ بیاد حتی اگه جنگ بشه دل من تورو میخواد میدونی حقشه
Garsha Rezaei - Akhare Donya ترانه : علی بحرینی ؛ موزیک : گرشا رضایی + متن ترانه آخر دنیا از گرشا رضایی بریدی ازم نذاشتی / بگم منو ندیدی به چی رسیدی / جز حسرت و تنهایی دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه گرشا رضایی به نام آخر دنیا بریدی ازم نذاشتی بگم منو ندیدی به چی رسیدی جز حسرت و تنهایی عزیز دلم کاش که یکم میموندی با من میموندی تا من ردت کنم از فکر این جدایی نزن نزن نزن نزن زدن نداره اون که زمین خورده دیگه طاقت نمیاره نگو کسی آخر دنیا رو ندیده کسی که به آخر خط رسیده دیده چرا هرچی که میشه فایده نداره چرا تا میخوام برم دل نمیذاره چرا دنبال یه فرصت دوبارم که بدون تورو دارم مگه میشه با تو رو به رو شمو این روزارو به روت بیارم نمیشه تورو ادامه ندم صد سال دیگم به همه میگم هنوز منو دوست داری خاطره هام مونده برام دلی که تنگه براش قشنگه بفهمه که تو واسش بی قراری نزن نزن نزن نزن زدن نداره اون که زمین خورده دیگه طاقت نمیاره نگو کسی آخر دنیا رو ندیده کسی که به آخر خط رسیده دیده