Alireza Ghorbani - Asheghane Nist + متن ترانه عاشقانه نیست از علیرضا قربانی شیرین من بمان مگر این روزگار تلخ / فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد در زلف شب گره بزن آن زلف مست را / شاید شبم به سوی تو راهی نشان دهد دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه علیرضا قربانی به نام عاشقانه نیست شیرین من بمان مگر این روزگار تلخ فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد در زلف شب گره بزن آن زلف مست را شاید شبم به سوی تو راهی نشان دهد حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ما را نصیب دیگری از این زمانه نیست با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیست با من بخوان تا این ترانه را با تو سفر کنم با من بخوان تا در هوای تو شب را سحر کنم با من بخوان تا این ترانه را با تو سفر کنم با من بخوان تا در هوای تو شب را سحر کنم با من بخوان شاید شبی که میبرد افسانه ی مرا روزی برایم از تو نشانی بیاورد شاید همین ترانه که بر دوش باد رفت در جان خسته تاب و توانی بیاورد با من بخوان تا این ترانه را با تو سفر کنم با من بخوان تا در هوای تو شب را سحر کنم با من بخوان تا این ترانه را با تو سفر کنم با من بخوان تا در هوای تو شب را سحر کنم با من بخوان
Reza Bahram - Lotf + متن ترانه لطف از رضا بهرام ببین عاشق شدم ای رهگذر / مرا هرجا که شد با خود ببر باور کن تا تو از راه رسی شاعران شعر سرایند / قوم مردان مبارز به این شهر بیایند دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه رضا بهرام به نام لطف ببین عاشق شدم ای رهگذ ر مرا هرجا که شد با خود ببر باور کن تا تو از راه رسی شاعران شعر سرایند قوم مردان مبارز به این شهر بیایند تا تو از راه رسی پنجره ها باز بمانند مرد و زن بر سر هر کوچه آواز بخوانند خالی از لطف نباشد گذری کنی از این کوچه بن بست خالی از لطف نباشد بر دل غم زده ما بکشی دست من توقع ندارم همنشینم شوی ای حضرت دریا خالی از لطف نباشد بزنی موج بر این ساحل تنها زیبای من تنها تویی صبر و قرار من همه دار و ندار من نخواهی بگذری از این دل آزرده من ... بی تو که لبخندی دگر با من نمیماند همه دنیا که میداند تویی حال خوش این باور پژمرده من ... ماه شب گرد کجا کجا صورت ماه تو کجا شب بی نور کجا زلف سیاه تو کجا دل مغرور مرا ببین رساندی به کجا هی شدم حرف زبان همه عالم به خدا زیبای من تنها تویی صبر و قرار من همه دار و ندار من نخواهی بگذری از این دل آزرده من ... بی تو که لبخندی دگر با من نمیماند همه دنیا که میداند تویی حال خوش این باور پژمرده من ...
دانلود آهنگ سینا ساعی شیرینی ترخیصی دانلود آهنگ جدید سینا ساعی به نام شیرینی ترخیصی Sina SaE - Shirini Tarkhisi سینا ساعی شیرینی ترخیصی دانلود آهنگ با کیفیت 128 دانلود آهنگ با کیفیت 320
Reza Shiri - Parse ترانه : فرشید مهری ؛ موزیک : مهدی یاریان ؛ تنظیم : فرزان حسنوند + متن ترانه پرسه از رضا شیری بی تو پرسه / تو بارون شده کارم شبونه قفلم رو عکسات / ببین بری کارم تمومه دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه رضا شیری به نام پرسه بی تو پرسه تو بارون شده کارم شبونه قفلم رو عکسات ببین بری کارم تمومه من تنها توی هر جمعی باشم اسمت که میاد یهو از هم میپاشم چرا رفتی نامرد چرا انقد بام سردی بری تنها میشم چرا انقد خونسردی نفسم عشقم تو شدی جونم همه کسم تو ای مهربونم چرا رفتی نامرد چرا انقد بام سردی بری تنها میشم چرا انقد خونسردی نفسم عشقم تو شدی جونم همه کسم تو ای مهربونم باشه میرم پی کارم تو بردی آخرم میرم من همونیم که سر دلم با تو درگیرم این دلو از پا در آوردی آخه بی رحم ... چرا رفتی نامرد چرا انقد بام سردی بری تنها میشم چرا انقد خونسردی نفسم عشقم تو شدی جونم همه کسم تو ای مهربونم چرا رفتی نامرد چرا انقد بام سردی بری تنها میشم چرا انقد خونسردی نفسم عشقم تو شدی جونم همه کسم تو ای مهربونم
Mehdi Yaghmaei - Jonoon ترانه : مونا پرویزی ؛ موزیک : کی راد ؛ تنظیم : عرفان کارن + متن ترانه جنون از مهدی یغمایی عاشق نبودی بدانی حال مارا / از من بریدی نماندی تو یارا جنون زبانه میکشد به سمت خاطرات / تو بدون تو بگو چه کنم دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه مهدی یغمایی به نام جنون عاشق نبودی بدانی حال مارا از من بریدی نماندی تو یارا جنون زبانه میکشد به سمت خاطرات تو بدون تو بگو چه کنم میدانم که دست من نمیرسد به دامن تو جانم میمانم به انتظار دیدن تو با دل حیرانم حالم خراب است عذاب است این جدایی رفتی که بازم بیایی بگو کجایی جنون زبانه میکشد به سمت خاطرات تو بدون تو بگو چه کنم میدانم که دست من نمیرسد به دامن تو جانم میمانم به انتظار دیدن تو با دل حیرانم
یه جزیرم بی تو تو نباشی / دنیا از من دوره یه خیابونم که بدون خنده هات / سوت و کوره دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 یه جزیرم بی تو تو نباشی دنیا از من دوره یه خیابونم که بدون خنده هات سوت و کوره آتیشه این عشق داره ما دوتارو میسوزونه کسی جز ما دوتا بازی عشقو نمیدونه مث تو کمیابه نگاهت جذابه اگه حتی خوابه چقدر این حس نابه مث تو کمیابه نگاهت جذابه اگه حتی خوابه چقدر این حس نابه یه جنونه هر شب منو به سمت تو میکشونه با تو انقد گرمم نمیفهمم اصلا زمستونه چی داری تو چشمات آسمونم با تو آبی تره مث تو آخه دلمو بگو که کی میتونه ببره مث تو کمیابه نگاهت جذابه اگه حتی خوابه چقدر این حس نابه مث تو کمیابه نگاهت جذابه اگه حتی خوابه چقدر این حس نابه
ترانه و موزیک و تنظیم : علی یاسینی + متن ترانه دور ترین نزدیک از علی یاسینی من تنگه دلم اما / میدونم که تو نه فراموشت میکنم / این دفعه قول دادم به خودم دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه علی یاسینی به نام دور ترین نزدیک من تنگه دلم اما میدونم که تو نه فراموشت میکنم این دفعه قول دادم به خودم فراموش میکنم اگه ازم بر بیاد اگه عکسای تو به حرف بیاد اگه وسط تابستون برف بیاد دنبالت دنیارو من گشتم رفته ی بی برگشتم نشونتو از کی بگیرم خودت بگو رفتی کجا از پیش من دور ترین نزدیک من نذار تورو از من بگیرن دنبالت دنیارو من گشتم رفته ی بی برگشتم نشونتو از کی بگیرم خودت بگو رفتی کجا از پیش من دور ترین نزدیک من نذار تورو از من بگیرن تو باید درستش کنی دلی که بعد از تو مرده رو میدونی خودت طلبکارم ازت چند سال عمرمو تو خرابش کردی ولی من میسازم پلای شکسته رو بیا ببین این گل نشسته رو فقط بیا بیا و دیگه نرو دنبالت دنیارو من گشتم رفته ی بی برگشتم نشونتو از کی بگیرم خودت بگو رفتی کجا از پیش من دور ترین نزدیک من نذار تورو از من بگیرن دنبالت دنیارو من گشتم رفته ی بی برگشتم نشونتو از کی بگیرم خودت بگو رفتی کجا از پیش من دور ترین نزدیک من نذار تورو از من بگیرن
ترانه سرا : معین زد ؛ تنظیم و میکس و مستر : سعید انصار + متن ترانه حست دروغه از معین زد حست دروغه و قصه دروغه و / امسال هم گذشت اما نبودی و رفتی بدون من تاریکه عید من / رفتی و بد زدی از ریشه قید من دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه معین زد به نام حست دروغه حست دروغه و قصه دروغه و امسال هم گذشت اما نبودی و رفتی بدون من تاریکه عید من رفتی و بد زدی از ریشه قید من سخته که از یادم بره تنگه دلم واسه دلت خاطرات با من گره خورده آسمون بیادش زمین تو هنوز بر این باوری که هرکی بره برده این مهم نبود واسه تو کی به جون خرید نازتو اونکه رفتی و سخت زمین خوردش اون هنوز تو پاییزه ها هر یه برگ که میریزه با هر برگ میمردش سخته که از یادم بره تنگه دلم واسه دلت خاطرات با من گره خورده آسمون بیادش زمین تو هنوز بر این باوری که هرکی بره برده این مهم نبود واسه تو کی به جون خرید نازتو اونکه رفتی و سخت زمین خوردش اون هنوز تو پاییزه ها هر یه برگ که میریزه با هر برگ میمردش تو میری و صدات آهسته تر میشه چشام میبینه و آهسته تر میشه چه اجبار بدی آینده ی تلخی درونم ریشه کرد حسرت ولی بدخیم گذشته حال من را ساخت در آینده هنوزم گریه بارونه به رفتار تو میخنده تو تا کی در منی این را نمیدانم ببار باران کویرم من سخته که از یادم بره تنگه دلم واسه دلت خاطرات با من گره خورده آسمون بیادش زمین تو هنوز بر این باوری که هرکی بره برده این مهم نبود واسه تو کی به جون خرید نازتو اونکه رفتی و سخت زمین خوردش اون هنوز تو پاییزه ها هر یه برگ که میریزه با هر برگ میمردش
ترانه : دانوش و مهیار ؛ تنظیم : مسعود جهانی + متن ترانه معلومه کجایی از میثم ابراهیمی بی تو تک و تنهام چه سرده دستام / معلومه کجایی معلومه کجایی بی تو من و دریا بی تو شب و سرما / کجایی با کی الان دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه میثم ابراهیمی به نام معلومه کجایی بی تو تک و تنهام چه سرده دستام معلومه کجایی معلومه کجایی بی تو من و دریا بی تو شب و سرما کجایی با کی الان منم که تیره و تار و تنهام فکرم باش یه ذره تو که فکرت یه سره زده به سر من من و یادت و شب فکر من باش یه ذره تو که فکرت یه سره زده به سر من من و یادت و شب دیوونه کرد خسته ام از فکرای بی سر و ته میزنم بی تو توی دل شهر فرقی نداره که چی میشه تهش میخوام یه امشبو دیوونه شم چرا نگاتو میدزدی ازم دنیارو واست میریزم بهم گل بودی خشکیدی خیلی قشنگ بی سر و سامونه این دل تنگ فکرم باش یه ذره تو که فکرت یه سره زده به سر من من و یادت و شب ... فکر من باش یه ذره تو که فکرت یه سره زده به سر من من و یادت و شب دیوونه کرد ...