ترانه : علی ایلیا ؛ موزیک : بابک زرین ؛ تنظیم : بهتاش زرین و حامد حسینی + متن ترانه بارون نم نم از محمد علیزاده همه زندگیم رفت از زندگیم / رو لبهام فقط آه و افسوس دارم اگه آخرین روزه پس واسه چی / مث روز اول تورو دوست دارم دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 همه زندگیم رفت از زندگیم رو لبهام فقط آه و افسوس دارم اگه آخرین روزه پس واسه چی مث روز اول تورو دوست دارم اگه آخرین روزه پس واسه چی مث روز اول میمیرم برات تو حق منی از همه زندگیم ولی حق ندارم بمونم باهات بارون نم نم اومدو رو قلب من غم اومدو من دیگه دخلم اومدو ازت خبر نیست ... خیلی چیزا بود که بگم دردامو ریختم تو خودم تنهام گذاشتی له شدم ازت خبر نیست ... من عشقو فقط با تو میشناختم تو فکرم چه رویاییو ساختم تا دستای تو خیلی راهی نبود ولی باختم عشقو بدم باختم بارون نم نم اومدو رو قلب من غم اومدو من دیگه دخلم اومدو ازت خبر نیست ... خیلی چیزا بود که بگم دردامو ریختم تو خودم تنهام گذاشتی له شدم ازت خبر نیست ...
ترانه : کارن موسوی ؛ موزیک و تنظیم : حامد برادران + متن ترانه خوابتو دیدم از بهنام بانی دلم خیلی برات تنگ شده / خوابتو دیدم خوابتو دیدم و بازم / دلتنگم و بی تاب دیگه دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه بهنام بانی به نام خوابتو دیدم دلم خیلی برات تنگ شده خوابتو دیدم خوابتو دیدم و بازم دلتنگم و بی تاب دیگه کارم شده هرشب هی میپرم از خواب هرچی گفتم نرو واسه تو فرقی نکرد رفتی گفتی بهم دنبالم هیچ جا نگرد منمو حال بدو من نمیدونم که چی انقد عوضت کرد ... این دل دیوونه بی تو نمیتونه وای دل تنگم رفت که برگرده اینا همش درده وای دل تنگم نم بارون و خاطره هامونو دیگه تو نیستی هرجا وایسادم یاد تو افتادم دیگه تو نیستی همه میگن بیخیال شو اگه رفت غصه نداره تو دلاشون ولی میگن حق داره بیچاره تو که نیستی ولی بازم دوست داره قلبم هرچی برگردم از اول رو تو دست میذاره قلبم این دل دیوونه بی تو نمیتونه وای دل تنگم رفت که برگرده اینا همش درده وای دل تنگم نم بارون و خاطره هامونو دیگه تو نیستی هرجا وایسادم یاد تو افتادم دیگه تو نیستی
+ متن ترانه سیل از مهراد هیدن و شایع چِشا رو به اَبراس / تووی عمقم خودِ غواص نوکِ پا سر بالا دست باز / سلامتی هر کسی تنهاست دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه مهراد هیدن و شایع به نام سیل چِشا رو به اَبراس تووی عمقم خودِ غواص نوکِ پا سر بالا دست باز سلامتی هر کسی تنهاست [ورس یک – شایع] دنبال اسم در کردن لا دُخیاس یارو کار خفنش اینه دیشب, تووی پاسگاه بود میگن شایع داره توو صداش دارو اِرادتِ یه شهر باهامه چراغ خاموش نه عکسِ توو بنز داره حاجیت نه اگه جایی یه گنده ای باشه لایِ پاشیم شناس ِشهر نیستم با پلاک وارداتی صِدام معروفه عِین صدای آژیر یه سری کِی وقت کردن لا... شَن اِنقد کِی وقت کردن استادِ نقاشی شَن اِنقد حاجی ملت خبر دارن اَ تایم شا...یدنتم اما من روو ام و مرامِ خاکی مَنشَم رفیقیم با این بیکِ رو میز یه مردِ غیر معمولی دارم زیرِ بولیز هرز اَ چند گاه میُفتم گیر پلیس و میاد دَمِ درِ خونه فیشِ توبیخ تنها راهش این بود بشم مث همه بگم هِی چشم و یه بله ، یه پَپِه ی کَره اما سایز احترامِ من منطقِ منه آزادِ هر کدوم شما هر حرفی بزنه اما ببین می ارزه بازنشسته شین یه کاری کنم توو جَوونی شکسته شین میخوای نگات کنم بیا پیشم بشین بغل دست شیر [کروس – مهراد هیدن] چِشا رو به اَبراس ، هر هفت چاکراهِ من باز تووی عمقم خودِ غواص ، رسیدم به یه حالِ طناز نوکِ پا سر بالا دست باز ، سلامتی هر کسی تنهاست منتظرم تا فقط سیل بیاد ، بارون کاش بزنه سیل بیاد ، آمین [ورس دو – مهراد هیدن] پُر رو قرنیه مشکی قُلدُر چارشونه کِشتی گاز میدم زیگزاگی عشقی مونتِ کریستو (Monte-Cristo) جِی زی (Jay-Z) قفلم ، بختک ، اخبار ، هشتگ اخلاق خاصه و هِرسی قُدم و لجباز سِرسی نرمه بالشتم پشمک صبح شد اُملت و سنگک تعارف ندارم مرسی کُک دوس ندارم پِپسی مو بلند هیکل تارزان دنبالِ شَرَم و داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواس با یه فندک من موشکام مریخ میشینن این دو* صورتیام تِتریس میچینن اینا قَر و قاطی انقد زدن تَوهُم شدن خودشونو اِلویس (الویس پرسلی)میبینن اینا صداهاشون لالایی برا گوشه نازک و لطیفِ عینِهو گوگوشه شبا نیستن وایمیسن طلوع شِه ت...م ندارن اینا مرغاشون خروسه [پل – مهراد هیدن] چِشا رو به اَبراس ، هر هفت چاکراهِ من باز تووی عمقم خودِ غواص ، رسیدم به یه حالِ طناز نوکِ پا سر بالا دست باز ، سلامتی هر کسی تنهاست [ورس سه – شایع و مهراد هیدن] کاش بزنه سیل بیاد به قولِ مهراد تا دیگه ننه ای مث تو رو نتونه بِزاد تا دیگه مث تو در نیاد از جوجه کِشا یه توویِ توو خالی داری یه روکشِ باش شما فقط وقتِ آدمو میگیرین میگین اما هیشکی نمیشنوه چی میگین چون تحویلت نمی گیرم بَدَمو میگی اما می دونم پشمات میریزه منو میبینی طبیعت ما جُداس اَ هَم مَرد نمیتونم و نمیشه نیست توو عادتم من یه مهارتِ عجیب دارم توو بازی کردن و باج نمیتونه بگیره هیچ خدایی اَ من ندیدیمتون لا خبرای مهم اسمِ ما روو تیتر خبرا میخوره ما جلوتیم اگه میبینی ضَربانت تُنده هر چی دشمن داریم طرفدارِ کُلِش کاش هیشکی دخالت نمیکرد پِترُس نمی شد تووش انگشت نمیکرد مَشعل بالا دهقان نمیشد لاشخور نبود ، چپ و راست تووش نمیکرد منتظرم سیل بشه یه دفعه گرداب بِکِشه ، گردباد بِبَره جر بخوره زمین زلزله بزنه قورتش نده زیر دندون بِجَوه موج بِبَره این دُنبه ها رو پنجشنبه و دور دورِ جمعه ها رو این میمونا رو توو این مهمونیا همه آمپولی دفتر نقاشیا رو گو* بگیره این بی غیرتا رو که واسه نقد حاضرن پشتک بزنن گِل بگیره این هَوَلایِ عشقِ به حواشی همه این دلقکای مجازی [کروس – مهراد هیدن] چِشا رو به اَبراس ، هر هفت چاکراهِ من باز تووی عمقم خودِ غواص ، رسیدم به یه حالِ طناز نوکِ پا سر بالا دست باز ، سلامتی هر کسی تنهاست منتظرم تا فقط سیل بیاد ، بارون کاش بزنه سیل بیاد ، آمین چِشا رو به اَبراس
دانلود با لینک مستقیم دانلود آهنگ با کیفیت ۱۲۸ دانلود آهنگ با کیفیت ۳۲۰ ♫♫ اگه هنوز به یاد تو ، چشمامو رو هم می ذارم اگه تو حسرتت هنوز ، هزار و یک غصه دارم اگه شب ها به عشق تو ، پلک روی پلک نمی ذارم می خوام تو اینو بدونی ، من راه برگشت ندارم امروز می خوام بهت بگم ، کسی نمی رسه به پات امروز می خوام بهت بگم ، هیشکی نیومده به جات امروز می خوام بهت بگم ، کسی نمی رسه به پات امروز می خوام بهت بگم ، هیشکی نیومده به جات نمی تونم نشون بدم دلم چه گوشه گیر شده بیا و اشکامو ببین ، اگر چه خیلی دیر شده باور این که بتونم بی تو باشم سخته برام نمی شه که دل بکنم ، عشقو بذارم زیر پام امروز می خوام بهت بگم ، کسی نمی رسه به پات امروز می خوام بهت بگم ، هیشکی نیومده به جات امروز می خوام بهت بگم ، کسی نمی رسه به پات امروز می خوام بهت بگم ، هیشکی نیومده به جات ، به جات امروز می خوام بهت بگم ، کسی نمی رسه به پات امروز می خوام بهت بگم ، هیشکی نیومده به جات ، به جات کاشکی تو چشمام بخونی ، پشیمونم از هر چی بود تمام تقصیر رو بذار به پای این دل حسود ♫♫
ترانه : حسین غیاثی ؛ موزیک : امیر توسلی + متن ترانه جان دار از محمدرضا علیمردانی و امین بانی عشق یه زندون و سرده / تکرار یه درده انتظارش نامرده دورم از آغوش خالیت / از آشفته حالیت از قرار خیالیت دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه محمدرضا علیمردانی و امین بانی به نام جان دار عشق یه زندون و سرده تکرار یه درده انتظارش نامرده دورم از آغوش خالیت از آشفته حالیت از قرار خیالیت دستامو وا کن باید برگردم به گوشه ی اتاقم رویامو بردارم دستامو وا کن من باید برگردم رو بالشم سر بذارم اشکامو بشمارم عشق یه تصویر تاره پایانی نداره ابریه که میباره عاشق یه زخم کبوده یه درد حسوده بی کسیش بغض آلوده کسی نیست پشت سرم میدونم باید برم اینجا موندن عذابه حال و روزم خرابه رو دیوار خط میکشم قراره راحت بشم یه غمنامس قبل رفتن نامه ی آخر من دستام وا کن باید برگردم به گوشه ی اتاقم رویامو بردارم دستامو وا کن من باید برگردم رو بالشم سر بذارم اشکامو بشمارم
ترانه : یلدا انگالی ؛ موزیک : مهیار علیزاده + متن ترانه ملکاوان از محمد معتمدی بس که عمریست در آیینه غریبست / تنم باید این بار به آغوش خودم سر بزنم من به دنبال قدم های خودم میگردم / شاید این راه مرا برد به سوی وطنم دانلود آهنگ با کیفیت اصلی .mp3?time=1579372323&filename=/1398/10/28/Mohammad Motamedi - Molkavan [128].mp3']دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه محمد معتمدی به نام ملکاوان بس که عمریست در آیینه غریبست تنم باید این بار به آغوش خودم سر بزنم من به دنبال قدم های خودم میگردم شاید این راه مرا برد به سوی وطنم بغضم اما نشکستم شهر بی حادثه هستم اگر از من خبری هست برسانید به دستم بغضم اما نشکستم شهر بی حادثه هستم اگر از من خبری هست برسانید به دستم خنجر از پشت ولی مهر گنه کار زدند به من بی گنه پارگی پیرهنم تو بنا بود که بت باشی ولی بغض شدی هرچه بی پایه بنا شد همه را میشکند کاش ای کاش کسی مشت بکوبد بر در بگشایند در را عشق بگوید که منم بگشایند در را عشق بگوید که منم که منم ... بغضم اما نشکستم شهر بی حادثه هستم اگر از من خبری هست برسانید به دستم بغضم اما نشکستم شهر بی حادثه هستم اگر از من خبری هست برسانید به دستم
ترانه سرا : مهراد جم ؛ گیتار : امید آرتین ؛ تنظیم و میکس و مستر : مسعود جهانی + متن ترانه هواییتم از مهراد جم داره بارون میزنه نم نم خیابونا چه سردن دارم از اون کوچه رد میشم که تورو توش گمت کردم دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه مهراد جم به نام هواییتم داره بارون میزنه نم نم خیابونا چه سردن دارم از اون کوچه رد میشم که تورو توش گمت کردم خالیه دستم منو ببین چه خستم وای اگه نباشی میگیره نفسم من هواییتم خودت میدونی بی شک خسته ام بی شک ولی صبحا به امید تو از خواب پا میشم زدی آتیشم آره دارم دور میشم من هواییتم هی فقط مال من بودی قبلا دور شدی ازم کم کم پس گرفتی دلتو از من وای به حالت قلبم من هواییتم خودت میدونی بی شک خسته ام بی شک ولی صبحا به امید تو از خواب پا میشم زدی آتیشم آره دارم دور میشم من هواییتم هی بی شک ولی صبحا به امید تو از خواب پا میشم زدی آتیشم آره دارم دور میشم من هواییتم هی
دانلود آهنگ با کیفیت اصلی .mp3?time=1579499373&filename=/1398/10/29/Puzzle Band - Haris [128].mp3']دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه پازل بند به نام حریص دیگه باید بری اگه حال دلمون بده آخه مگه این رابطه چه گلی به سرمون زده بیا دیگه باور کن بینمون هیچ حسی نیست این تاثیر داروی بی حسی نیست ما زبون همو بلد نشدیم آخر نیستمت شاید نکنی باور مرگ یه بار شیون یه بار سخته ولی برو منو راحت بذار نشد که بشه خب نخواستی بشه مگه قلب من دیگه تا کجا میکشه مرگ یه بار شیون یه بار سخته ولی برو منو راحت بذار نشد که بشه خب نخواستی بشه مگه قلب من دیگه تا کجا میکشه وقتی قلب هنوزم پی نیمشه حیفه بمونی بسازی و تهش نشه آدم حریص اگه اقیانوسم سر بکشه باز تشنشه مرگ یه بار شیون یه بار سخته ولی برو منو راحت بذار نشد که بشه خب نخواستی بشه مگه قلب من دیگه تا کجا میکشه مرگ یه بار شیون یه بار سخته ولی برو منو راحت بذار نشد که بشه خب نخواستی بشه مگه قلب من دیگه تا کجا میکشه
ترانه : کارن موسوی ؛ موزیک : حامد میران ؛ تنظیم : حامد برادران + متن ترانه دلبر شیرین از سینا درخشنده دنیام با تو یه دفعه چه جذاب شد / واست مردن توی دل من باب شد عکس چشمات توی دل من قاب شد / ای وای از دست تو دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه سینا درخشنده به نام دلبر شیرین دنیام با تو یه دفعه چه جذاب شد واست مردن توی دل من باب شد عکس چشمات توی دل من قاب شد ای وای از دست تو دوست دارم دلبر شیرینم حالم خوبه پیش تو که میشینم دل میگیره تورو که نمیبینم ای وای از دست تو ای داد از دلم آخه دل وامونده پیش تو که جا مونده این یعنی عشق ای داد از دلم آخه همه چیمی تو عشق و زندگیمی تو این یعنی عشق ای داد از دلم بین این همه آدم دلمو به تو دادم این یعنی عشق ای داد از دلم عاشقت شدم کم کم چه خبره تو قلبم این یعنی عشق با تو هی راه اومدم تا خود ماه اومدم ماه قشنگم دل تو جای من همه دنیای من ماه قشنگم چشمام روته حالم به تو مربوطه اسمم روته عشق من ای داد از دلم آخه دل وامونده پیش تو که جا مونده این یعنی عشق ای داد از دلم آخه همه چیمی تو عشق و زندگیمی تو این یعنی عشق ای داد از دلم بین این همه آدم دلمو به تو دادم این یعنی عشق ای داد از دلم عاشقت شدم کم کم چه خبره تو قلبم این یعنی عشق
+ متن ترانه عشق از ایهام مستم از این شب طولانی / مستم از این دل دیوانه حال و هوای تو را دارم / عطر تو مانده بر این شانه دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه ایهام به نام عشق مستم از این شب طولانی مستم از این دل دیوانه حال و هوای تو را دارم عطر تو مانده بر این شانه عشق چیز عجیبی نیست عاشق تو میمانم عشق منی هر لحظه قدر تو را میدانم از آن همه تنهایی با تو نمیترسیدم عشق یعنی بی وقفه به تو می اندیشدم ای دل دیوانه حرف دلت را میدانم ای دل دیوانه من به هوای تو میخوانم ای دل دیوانه حرف دلت را میدانم ای دل دیوانه من به هوای تو میخوانم