دانلود آهنگ گوش ماهی ها از شهیار قنبری از آلبوم برهنگی سال 1377 دانلود عشق تابستانی، بوسه ی پنهانی وعده ی ما فردا، پای گوش ماهی ها پشت خواب مرداب، باغ خیس از مهتاب ته آواز من، تیله های روشن دخترك بیا نترسیم ، دخترك بیا دریا رو بدزدیم ، دخترك نگو نه ، نه ، نه … دم عطر لیمو، سر حرفی خوشبو گوشه ی موجی دنج، دو قدم تا نارنج لب داغ لاله، بغل چمخاله زیر ابری ساده، غزلی افتاده دخترك بیا نترسیم ، دخترك بیا دریا رو بدزدیم ، دخترك نگو نه ، نه ، نه … لب آهِ آهو ،آخر آلبالو زیر چتری از یاس، پای كوه الماس پای خیس پارو، وسط متل قو آخر شهریور، هتل بابلسر دخترك بیا نترسیم ، دخترك بیا دریا رو بدزدیم ، دخترك
ترانه سرا و ملودی : علیرضا طلیسچی ؛ تنظیم : حامد براداران + متن ترانه صورت از علی لهراسبی چقد این صورت عزیزه عزیزه برام / من میمیرم تو میخندی یه ریزه برام من نمیخوام از این حالت با هیچی درام / منو اینجوری ندیده ندیده کسی تو دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 دانلود آهنگ با کیفیت 64 متن ترانه علی لهراسبی به نام صورت چقد این صورت عزیزه عزیزه برام من میمیرم تو میخندی یه ریزه برام من نمیخوام از این حالت با هیچی درام منو اینجوری ندیده ندیده کسی تو دقیقا تو همونجا که باید میرسی فرقش این میشه که میکشیم تو دلواپسی ... اگه دستم بهت برسه دیگه واسم هیشکی مث تو قشنگ نیست عشق منی دیوونه چقد این چشمات عسله دیوونم کردن یه سره کسی از تو قلب تو چی میدونه ای وای چه چشمایی اسمم رو نوشت جایی جایی که توی قلبت همیشه آرزوم بود ای وای دلم خواستش دیوونه شدم راستش دیوونه ی آدمی که اون شب رو به روم بود من که آدمش نبودم این عشق دیگه چی بود چشم بهم زدم دلم باهاش خیلی یکی بود من دیگه دیوونم بی تو نمیتونم ... دیگه نمیشد بدون چشمای تو سر کرد من خیلی دوست دارم دیوونه آخه برگرد من دیگه دیوونم بی تو نمیتونم ... ای وای چه چشمایی اسمم رو نوشت جایی جایی که توی قلبت همیشه آرزوم بود ای وای دلم خواستش دیوونه شدم راستش دیوونه ی آدمی که اون شب رو به روم بود ای وای چه چشمایی اسمم رو نوشت جایی جایی که توی قلبت همیشه آرزوم بود ای وای دلم خواستش دیوونه شدم راستش دیوونه ی آدمی که اون شب رو به روم بود
ترانه و موزیک : نیما معین ؛ تنظیم : علی بیات + متن ترانه کی مثه منه از میثم ابراهیمی کی مثه منه دلش برات پر بکشه / جلو چشات بچه بشم نیادش اصلا به چشت / کی مثه تو ته بی معرف میشه دانلود آهنگ با کیفیت اصلی .mp3?time=1590948485&filename=/1399/03/11/Meysam Ebrahimi - Ki Mese Mane [128].mp3']دانلود آهنگ با کیفیت 128 .mp3?time=1590948485&filename=/1399/03/11/Meysam Ebrahimi - Ki Mese Mane [64].mp3']دانلود آهنگ با کیفیت 64 متن ترانه میثم ابراهیمی به نام کی مثه منه کی مثه منه دلش برات پر بکشه جلو چشات بچه بشم نیادش اصلا به چشت کی مثه تو ته بی معرف میشه که از رو همه چی رد میشه که دوستیمون این شکلی بشه شدم بال و پرتو من بگیری بالا سرتو من کیف کنم به همه بگم من برا توام گفتی بذار صدتو حله نباشه غم تو هر کاری کردم که فقط بره بالا پرچمتو کی مث منه دلش برات پر بکشه جلو چشات بچه بشم نیادش اصلا به چشت کی مثه تو ته بی معرف میشه که از رو همه چی رد میشه که دوستیمون این شکلی بشه من هرچی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشیدم من توئه دیوونه رو انقد دوست دارمو تازه فهمیدم کاشکی یادت بمونه این آدرس و نشونه خواستی برگردی به هیشکی نمیگم که رفتی و رابطتو با من قطع کردی کی مث منه دلش برات پر بکشه جلو چشات بچه بشم نیادش اصلا به چشت کی مثه تو ته بی معرف میشه که از رو همه چی رد میشه که دوستیمون این شکلی بشه کی مث منه دلش برات پر بکشه جلو چشات بچه بشم نیادش اصلا به چشت کی مثه تو ته بی معرف میشه که از رو همه چی رد میشه که دوستیمون این شکلی بشه
ترانه سرا : حامد دهقانی ؛ موزیک : حامد دهقانی ؛ تنظیم کننده : پازل بند + متن ترانه نگار از رضا بهرام این یار دل نداره / همش سر به سرم میذاره با اون ناز و اداهاش / صدای پاهاش چی بر سرم میاره دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 دانلود آهنگ با کیفیت 64 متن ترانه رضا بهرام به نام نگار رخ مستش به خدا دلارو داغون میکنه نگاش چیکارا میکنه یه قشون پشت سرش جنگ میکنه جون دلم نگاش چی کارا میکنه نگار دردت نبینم نگار و مه جبینم نگار جون دلم محرم بشی دستت بگیرم نگار دردت نبینم نگار و مه جبینم نگار جون دلم محرم بشی دستت بگیرم این یار دل نداره همش سر به سرم میذاره با اون ناز و اداهاش صدای پاهاش چی بر سرم میاره دلتنگ یارم ولی یار نمیاد سراغم هر شب به یادشم و یار نمیاد سراغم با تاب مژگونش دل شده حیرونش منو میکشه دلبر میرم به دیدارش با ناز اطوارش دلو میکنه پرپر نگار دردت نبینم نگار و مه جبینم نگار جون دلم محرم بشی دستت بگیرم نگار دردت نبینم نگار و مه جبینم نگار جون دلم محرم بشی دستت بگیرم این یار دل نداره همش سر به سرم میذاره با اون ناز و اداهاش صدای پاهاش چی بر سرم میاره دلتنگ یارم ولی یار نمیاد سراغم هر شب به یادشمو یار نمیاد سراغم
دانلود آهنگ خرس قطبی سمیرم از گروه خورشید سیاه دانلود متن آهنگ این گروه کلا آهنگاش در مورد محیط زیست هستش. این آهنگم برای چند سال پیشه که چندتا شکارچی یک خرس مادرو میکشن در حالی که توله های خرس داشتن نگاه میکردن و ضجه میزدن و خودشونم کم کم کشته میشن و این در حالی بود که فیلم میگیرفتن و فیلمم پخش کردن. نکتش اینجا بود که حتی نمیدونستم چه خرسی بودن اونا... یکی از شکارچیا میگه که خرس قطبیه. به همین خاطر به خرس قطبی سمیرم معروف شد
ترانه : شقایق امیرعضدی ؛ موزیک و تنظیم : مهدی ابراهیمی نژاد + متن ترانه رد پا از رضا صادقی کجای دلم بذارم / این خاطره هاتو چجوری میشه پاک بکنم / رد پاهاتو دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه رضا صادقی به نام رد پا کجای دلم بذارم این خاطره هاتو چجوری میشه پاک بکنم رد پاهاتو بگو به کجا برم که رو به روم نباشی کی آرزو کنم که آرزوم نباشی کجای دلم بذارمت دلم آتیشه این دل دیوونه بی چشات آدم نمیشه بگوه به کجا برم کجای این خیابون که بی قراری نکن واسه دوتامون سلامتیت که غمت قشنگه سلامتی دلت که تیکه سنگه خرابتم قشنگ ترین گناهم سلامتیت رفیق نیمه راهم سلامتی دردی که از تو یادگاره درختی که شکسته تبر زدن نداره همیشه یکی میره یکی میمونه تا تهش این عشق و عاشقی رو سخته بگیری سادش سلامتیت که غمت قشنگه سلامتی دلت که تیکه سنگه خرابتم قشنگ ترین گناهم سلامتیت رفیق نیمه راهم
ترانه : صدیقه رحمانی ؛ موزیک : شاهین بنان ؛ تنظیم : فرزاد ماهان + متن ترانه یکی نیست از شاهین بنان یکی نیست که بگه دیوونه بس کن / توی دنیا شبیه اون هست خب دیگه کم کم من تو ترکم / که فراموشم بشی دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه شاهین بنان به نام یکی نیست یکی نیست که بگه دیوونه بس کن توی دنیا شبیه اون هست خب دیگه کم کم من تو ترکم که فراموشم بشی گفتی دیگه نیا طرف من تو میری و یکی طلب من تهش اینه عشق همینه اصلا عاشق شم که چی بری دلخوش شم به چی خودتو جمع کن دلم بسه غصتو کم کن دلم اینجا هیشکی به هیشکی نیست ساده ای به خودت رحم کن دلم به خودت رحم کن دلم شب تاره بی ستاره یکی واست بی قراره بی قراره تو خوابیدی نمیدیدی به یادت شب کی بیداره کی بیداره بی قراره خودتو جمع کن دلم بسه غصتو کم کن دلم اینجا هیشکی به هیشکی نیست ساده ای به خودت رحم کن دلم به خودت رحم کن دلم ...
ترانه و موزیک : معین زد ؛ تنظیم : سعید انصار + متن ترانه بماند از معین زد تمام گفتنی هایم بماند به یادت / در دل من غم بماند من و تنهایی و شب های یلدا / بماند تا من تنها بمانم دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه معین زد به نام بماند تمام گفتنی هایم بماند به یادت در دل من غم بماند من و تنهایی و شب های یلدا بماند تا من تنها بمانم گمانم کار ما میلنگد اینجا که گاو نر نمیدوشند بماند و فریاد نگاهم آن چنان بود که لب ها بسته میمانند بماند الهی قصه ی دعوت بماند من و ... بماند من و یاد تو ... من آنم که پر طاووس میخواست ولی خب جور هندوستان بماند و یک دیگی به آن دیگر سیاهی ولی غافل که هر دو شان بماند نمیشد گنج میسر رنج میخواست چطور بی رنج میسر بود بماند کمک کن خالق شعرم کمک کن نیوفتد از قلم چیزی بماند گرفت از خود دلم تنگ است ندانم ولی تو خوب میدانی بماند مرا جرمی به سویت میکشاند چرا قاضی مرا محکوم بماند من و یاد تو ...
ترانه و موزیک : شاهین شیخی ؛ تنظیم : علی تیرداد + متن ترانه نبین الان خستم از هوروش بند اگه بودی از این باغ / تورو میچیدمت اگه خورشید بودی / توی آسمون میدیدمت دانلود آهنگ با کیفیت اصلی دانلود آهنگ با کیفیت 128 متن ترانه هوروش بند به نام نبین الان خستم اگه بودی از این باغ تورو میچیدمت اگه خورشید بودی توی آسمون میدیدمت اگه نور بودی یه روز میتابیدی به سقفمون تو ستاره بودی من چنگ میزدم به آسمون فقط امشب که نیست چند وقت پی تو میگشتم اگه روح بودی تو برزخ پی تو میگشتم میام از دریا بگیرم تورو ماهی نیستی اگه تو عشقی که عشق اشتباهی نیستی نبین الان خستم یه روزی غوغا میکنم میدونی من دری نمونده که برات وا نکنم یه شهر میخوان من تورو پیدا نکنم تو که نیستی هیشکی نیست پشتم دراد بی تو دنیا دستشو مشت کرد برام خود زندگی همین جوری نفس گیره بیا جون من تو اینجوری نباش دیگه نبین الان خستم یه روزی غوغا میکنم میدونی من دری نمونده که برات وا نکنم یه شهر میخوان من تورو پیدا نکنم