1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مربي‌ام با اين شرايط در ايران نمي‌ماند

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏27/2/11 در انجمن سایر ورزش ها

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: ركورددار پرتاب ديسك ايران گفت: با شرايط فعلي، مربي‌ام كه 15 روز ديگر قراردادش تمام مي‌شود قصد ترك ايران را دارد و من بايد تصميم جدي براي آينده‌ام بگيرم.

احسان حدادي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس عنوان كرد: با توجه به عدم اعلام وضعيت اعزام من به اردوي تدراكاتي آفريقاي جنوبي از سوي شوراي برون مرزي سازمان تربيت‌بدني، عملا برنامه‌هاي مربي‌ام كه از چند ماه قبل به فدراسيون اعلام شده بود به هم خورد.
    وي افزود: 15 روز ديگر زمان قرارداد بوخنسوف روس به اتمام مي‌رسد و با توجه به شرايط كنوني نيز وي قصد دارد ايران را ترك كند و من با اين وضعيت بايد يك تصميم اساسي براي ادامه تمريناتم بگيرم.
    حدادي با اشاره به خبر اعزام به اردوي كيش عنوان كرد: هنوز چنين خبري به من داده نشده است و فعلا بايد وضعيت مربي‌ام مشخص شود.
    وي گفت: امكان دارد راهي آلمان شوم و تمريناتم را خارج از ايران و با هماهنگي مدير برنامه‌هايم انجام دهم؛ اما مسئله اين است كه در حال حاضر من در سطحي هستم كه نياز به مربيان سطح بالاي جهاني دارم.