انواع دستگاه آپارات لاستیک دستگاه آپارات لاستیک دستگاهی است که برای تعمیر و پنچرگیری لاستیک و تیوپ خودروها استفاده میشود. این دستگاه در انواع مختلفی با ویژگیهای متفاوت تولید میشود. دستگاه آپارات لاستیک سواری دستگاه آپارات لاستیک سواری برای تعمیر و پنچرگیری لاستیک و تیوپ خودروهای سواری استفاده میشود. این دستگاه قابلیت تعمیر لاستیکهای با قطر تا 22 اینچ را دارد. دستگاه آپارات لاستیک کامیونی دستگاه آپارات لاستیک کامیونی برای تعمیر و پنچرگیری لاستیک و تیوپ خودروهای سنگین مانند کامیون و اتوبوس استفاده میشود. این دستگاه قابلیت تعمیر لاستیکهای با قطر تا 32 اینچ را دارد. دستگاه آپارات تیوپ دستگاه آپارات تیوپ برای تعمیر و پنچرگیری تیوپ خودروها استفاده میشود. این دستگاه در دو نوع دستی و بادی تولید میشود. تفاوتهای دو مدل آپارات تیوپ قدرت: مدل بادی به دلیل داشتن جک بادی قدرتمندتر است و میتواند تیوپهای سنگینتر و لاستیکهای بزرگتر را پنچرگیری کند. دقت: مدل بادی به دلیل داشتن جک بادی دقیقتر است و میتواند پنچریهای کوچک را با دقت بیشتری ترمیم کند. سرعت: مدل بادی به دلیل داشتن جک بادی سریعتر است و میتواند پنچرگیری را در زمان کمتری انجام دهد. قیمت: قیمت مدل بادی و دستی چندان متفاوت نیست. نتیجه انتخاب نوع دستگاه آپارات لاستیک به نیاز شما بستگی دارد. اگر قصد دارید لاستیکهای خودروی سواری خود را تعمیر یا پنچرگیری کنید، دستگاه آپارات لاستیک سواری گزینه مناسبی است. اگر قصد دارید لاستیکهای خودروی سنگین خود را تعمیر یا پنچرگیری کنید، دستگاه آپارات لاستیک کامیونی گزینه مناسبی است. اگر قصد دارید تیوپ خودروی خود را تعمیر یا پنچرگیری کنید، میتوانید از دستگاه آپارات تیوپ دستی یا بادی استفاده کنید. منبع:خرید دستگاه اتو آپارات | انواع دستگاه اتو آپارات قیمت عمده
گفتی آپارات یاد اون چند وقت پیش افتادم رفتم از این سایتای اجاره خودرو برای سفر های نوروزی یه ماشین کرایه کردم یساعت بعدش لاستیکش مشکل پیدا کرد زنگ زدم پیشتیبانی گفتن مورد نداره درست کنین بیمه میپردازه منم بردم نزدیک ترین آپاراتی درست کردم دمشون گرم هزینه رو هم آخر از همه کم کردن