[FONT="]رئیس کمیته فنی باشگاه استقلال معتقد است، این تیم براي اينکه اولين گامش را در ليگ قهرمانان آسيا محکم بردارد بايد السد قطر را شکست دهد. [/FONT] [FONT="] ناصر حجازي سهشنبه برای تماشای دیدار استقلال و السد قطر به استاديوم ميرود. گفتوگوي حجازی را در زير ميخوانيد: [/FONT] [FONT="]* بازي استقلال با سپاهان را چطور ديديد؟ [/FONT] [FONT="]- خوب بود اما آنطور که پيشبيني ميکردم زياد هيجانانگيز نبود. به نظر من سپاهان آنقدر که مدعي بود خوب نشان نداد و اگر بچهها بيشتر قدر فرصتهايشان را ميدانستند ما حتي ميتوانستيم برنده شويم. [/FONT] [FONT="]* اما به هر حال تساوي در دقايق پاياني بازي براي استقلال چيزي کمتر از برد نبود؟ [/FONT] [FONT="]- بله، "هوار" پاس خوبي به سيدصالحي داد و خوشبختانه اين پسر هم خوب گلزني کرد. به هر حال اين تساوي استقلال را همچنان مدعي قهرماني نگه ميدارد تا در بازيهاي بعدي هم با دوندگي و جنگندگي بيشتر بتواند به پيروزي برسد. [/FONT] [FONT="]* امير قلعهنويي بعد از اين تساوي اعلام کرده داوري عليه تيمش بوده، چه نظري در اين باره داريد؟ [/FONT] [FONT="]- من که هيچ مشکلي نديدم و به نظرم اشتباهات داوري در بازي تاثيرگذار نبود. استقلال ميتوانست حتي در اين بازي برنده شود اما به هر حال تساوي هم خوب بود تا استقلال بتواند با برد در بازيهاي بعد به قهرماني نزديک شود. [/FONT] [FONT="]* بازي با السد قطر را چطور ميبينيد؟ [/FONT] [FONT="]- به هر حال بازي در زمين خودمان است و حضور تماشاگران خيلي ميتواند به استقلال کمک کند تا آبيپوشان بتوانند در اين ديدار به پيروزي برسند. [/FONT] [FONT="]* به نظر شما استقلال در اين ديدار پيروز ميشود؟ [/FONT] [FONT="]- چرا که نه! استقلال براي اينکه اولين گامش را در اين بازيها محکم بردارد بايد السد را شکست دهد. به نظر من السد در زمين ما حرفي براي گفتن ندارد چرا که تماشاگران استقلالي با حمايت از تيم خود ميتوانند کاري کنند که السديها هيچ حرفي در زمين نداشته باشند. [/FONT] [FONT="]* عملکرد وحيد طالبلو را چطور ديديد؟ [/FONT] [FONT="]- وحید طالبلو خوب کار ميکند. او حتي يک توپ مهارنشدني "يانوش" را گرفت تا عملکرد نسبتا خوبي مقابل سپاهان داشته باشد.[/FONT]