1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

اشجاری: قهری در کار نیست

شروع موضوع توسط shayan X ‏26/2/11 در انجمن لیگ ایران

1. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    دانشجو
    [FONT=&quot]مدافع تیم استیل‌آذین برای بازی مقابل تراکتورسازی به تبریز نرفت تا این شائبه پیش آید که او به دلیل مشکلات مالی قهر کرده و به تبریز نرفته است اما خودش معتقد است که قهری در کار نبوده است. [/FONT]
    [FONT=&quot]"[/FONT][FONT=&quot]حسن اشجاری[/FONT][FONT=&quot]"[/FONT][FONT=&quot] درباره شایعه قهر کردنش گفت: اصلا این گفته صحت ندارد. من قهر نکردم وقتی دیدم از طرف سرمربی در لیست 18 نفره نیستم تصمیم گرفتم به تبریز نروم. بعضی‌ها این نرفتن مرا دلیل قهر کردن من بر سر مسائل مالی دانسته‌اند.[/FONT]
    [FONT=&quot]وی درباره شکست استیل‌آذین مقابل تراکتورسازی اظهارداشت: من آن بازی را ندیدم اما شنیدم که تیم ما خوب بازی کرده است اما چه فایده وقتی شکست می‌خوری دیگر خوب بازی کردن چه فایده‌ای دارد؟![/FONT]
    [FONT=&quot]مدافع تیم استیل‌آذین با تأکید این نکته که تیمش در لیگ برتر می‌ماند، گفت: با توجه به شرایط جدول هنوز هم معتقدم استیل‌آذین در جدول می‌ماند. ما هفته‌های زیادی را در پیش داریم که باید از آنها به خوبی استفاده کنیم.[/FONT]
    [FONT=&quot]اشجاری درباره صحبتهای هدایتی که گفته اگر تیم هم به لیگ یک سقوط کند رضایتنامه هیچ بازیکنی را صادر نخواهیم کرد، تصریح کرد: شاید ایشان خواسته‌اند با این حرف بازیکنان را به خودشان بیاورد و شوکی باشد برای آنها.[/FONT]
    [FONT=&quot]وی درباره بازی با صبا خاطرنشان کرد: صبا تیم خوبی است. آنها در بازی گذشته خیلی خوب عمل کردند. در بازی مقابل ذوب‌آهن هم شکست خوردند تا دقایق پایانی تیم برتر زمین بودند ضمن اینکه به صدرنشین لیگ باخته‌اند.[/FONT]