دوستان گلم تولد داریم یه تولد قشنگ تولدت مبارک عزیز ترین ️ کدامین هدیه را به قلب مهربانت تقدیم کنیم که خود گنجینه ی زیبایی های عالمی؟ ─━━━━⊱⊰━━━━ ای شیرینی لطیف ترین سرود طبیعت، چگونه خدا را برای چنین بخشش رنگینی شکر گوییم؟ ️ تولدت مبارک موزیکال امروز خورشید شادمانه ترین طلوعش را خواهد کرد و دنیا رنگ دیگری خواهد گرفت قلب ها به مناسبت آمدنت خوشامد خواهند گفت سالروز زمینی شدنت مبارک . . .️ به وقت اول فروردین دوستان عزیز حدس زدین تولد کدوم دوستمونه؟ این دوست عزیزمون @رهگذر هست
چقدر خوبه اولین رویداد سالِ جدید، تولد یکی از بهترین دوستات باشه! , , , , تولدت مُبارک مامانِ مهربون و هنرمند! ♡ عیدتم مُبارک بانویِ بهاری! ♡ انشاءالله سال جدید زندگیت پُر از اتفاقای خوب و خوش باشه!
آخه اول فروردین هم زمان بدنیا اومدن هستش؟ : ))..البته حتما اسفندی هستین و براتون اول فروردین شناسنامه گرفتن:دی در هر صورت خانم رهگذر هنرمند تبریکات فراوان..زودتر مادرشوهر بشی از پر تاپیک تولد ترین کاربرای انجمن می باشی.. مرسی از ماهک
امروز خورشید شادمانه ترین طلوعش را خواهد کرد و دنیا رنگ دیگری خواهد گرفت قلب ها به مناسبت آمدنت خوشامد خواهند گفت سالروز زمینی شدنت مبارک
به نام خدا سلام؛ هر سال من یه دیالوگ تکراری داشتم "تولد عید شما مبارک: ))"؛ امسال ماه رمضونم هست دیگه این دیالوگ رو به کار نمیبرم خوب واقعیتش من بچه ماه رمضونم، اون سالی که من به دنیا اومدم ماه رمضون توی ایام عید بود.. سی و سه سال گذشت و دوباره رسیدیم به همون نقطه شاید سری بعدی که ماه رمضون توی عید میوفته من باشم ولی قطعا سری بعدش دیگه نیستیم.. همینقدر زود میگذره و تموم میشه.. تشکر از همتون؛ انرژی ای که توی این تاپیک های مجازی نهفته قابل توصیف نیست انصافا.. ممنون ماهک جانم؛ لطفت پایدار عزیز دلم ان شا الله زندگیت سرشار از خوشی و سلامتی و آرامش من ذوق قربون قلب مهربونت بشم من ان شا الله سلامتی و آرامش و عاقبت بخیری جانم خوب قطعا علاقه پدر بزرگوار در رُُند سازی تاریخ تولدها موقع گرفتن شناسنامه بی تاثیر نبوده روی تاریخ تولد من..: )))) ان شا الله تاپیک عروسیت.. : )))) ممنون پویا، قدردان وقتی که گذاشتی هستم، اون شیطنتت تو اهنگ استاد نوری هم خوب بود: )) اخی! زیمای عزیزم، دلی.. ، و حالا شما دوستای خوبم؛ تشکر پویا خیلی خوب بود و همچنین است برای تو؛" بی تاپیک تولد ترین:/" تشکر اقا نادر، سال خوبی داشته باشین تشکر جناب ترافیک، لطفتون پایدار.. ان شا الله سال خوبی در کنار خانواده داشته باشید ممنون عزیز دلم ان شا الله سلامتی و عاقبت بخیری برای خودت و خانواده ات مهربون تشکر اقا عباس، ان شا الله سال خوبی داشته باشین در کنار خانواده تشکر اقای نیزار؛ ان شا الله سلامتی و شادمانی و عاقبت بخیری برای شما و خانواده تون