تولدتون مبارک باشه آرزو می ڪنم برای شما شادی و تندرستی را و هر آنچه که در این لحظه ها از دلتان می گذرد به نسیم لطافتِ خداوند بر شما روا گردد…
نهال عمر تو ای دوست همیشه رعنا باد بهار حسن تو بی آفت از خزان باد همواره شمع وجود تو روشنایی بخش همیشه روشنیت گرم و محفل آرا باد تولدت مبارک
بسیار سپاسگزارم جناب نیزار دست شما گلباران خوشحال شدم دو چیز هیچ وقت از یاد آدما نمیره دوستای خوب و روزهای خوب یه چیز هم هیچوقت از دل آدم نمیره روزهای خوبی که با دوستای خوب گذشت
چه سورپرایز قشنگی پویا جان، آقای مبتکر انجمن! مرسی از ابتکار و شعر زیبات “عشق و محبت” ردپای خدا در زندگیست امیدوارم زندگیت پر از ردپای خدا باشد .
مرسی نوید جان لطف کردی عزیز ❄️❄️ ❄️ امیدوارم روزگارت پـراز زیبـایی❄️ دلت سرشـار از مهر و شوز زندگی ❄️ آغاز هر روزت با یه دنیا امید❄ یـه بغل آرزو و یـه عـالمـہ❄️ انـرژی مثبت شروع بشه❄️
به به چه پست قشنگی!! مرسی جناب ارتعاش یاد گربه هام افتادم، نمیذارن که بسیار ممنونم خوشبختی نگاه خداست، دعا میکنم؛ خدا، هیچ وقت چشم ازتون و خونواده بزرگوارتون برنداره روزتون سرشار از خیر و برکت روز و روزگارتون پر از موفقیت و زندگیتون سرشار از عشق و آرامش
درود میلاد عزیز ممنون از دعاهای قشنگ و عکس زیباتون دعا می کنم زندگی تون مثل گل ها زیبا و خوش آب و رنگ باشه و هر جایی کـه هستین، خـدا پناهتان باشد در کنار خونواده پر ارجتون