زندگى خواب لطیفى است که گل مى بیند ، اضطراب و هیجانى است که انسان دارد زندگى کلبه ى دنجى است که در نقشه خود ، دو سه تا پنجره رو به خیابان دارد گاه با خنده عجین است و گهى با گریه… گاه خشک است و گهى شر شر باران دارد زندگى حالت بارانى چشمان تو است که در آن قوس و قزح هاى فراوان دارد زندگى آن گل سرخى است که تو مى بویى تولد یک سرآغاز قشنگى است فقط یه اسفند ماهی میتونه با وجود غرورش مهربون باشه با وجود بیطاقتیش صبور باشه در عین عصبانیت آرامشش رو حفظ کنه و با وجود دلتنگی و غصه لبخند بزنه تولدت مبارک ودر آخر زندگی کن ولبخند بزن بـه خاطر آنهایی کـه ازنفست آرام میگیرند و بـه امیدت زنده هستند وبا یادت خاطره میسازند نمیدانم درزندگیت بهترین چگونه معنا میشود من همان بهترین را برایت آرزو میکنم
تولدت مبارک ماهک جانم حال دلت خوش ، لبت خندون ، آرامش سهم دل مهربونت بر قرار باش تا بی قرار نباشی عزیزم لحظه های ناب و شاد و روشن رو برات آرزو میکنم ته تغاری خدا
وااااو چه تاپیک قشنگی؟!! ممنونم ازت سجاد عزیز یکی از قشنگ ترین لحظات، زمانیه که به دوستات و محبت هاشون فکر می کنی، من الان سرشار از این احساسم بسیار شادمانم که دوستان خوب و با محبتی دارم توی این انجمن، و به خاطر این نعمت خدا رو سپاسگزارم و شرمنده ی دوستانم هستم از جملهُ این دوستام آقا سجاد عزیزه که همیشه منو شرمندهُ محبت ها و لطفشون می کنه سجاد عزیز:برات همه خوبی ها آرزو می کنم دلی شاد و زندگیِ با آرامش و عشق
مرسی فرزانه جونم ،عزیز دلم چه زیبا نوشتی، چه فایل قشنگی! طبق معمول شرمنده شدم، خوشحالم که کنارم هستی امیدوارم کسی رو پیدا کنی که بدونه چجوری دوستت داشته باشه