به نام خدا سلام..!! [اقا! بیاین وسط تولد داریماا..] گاهی اوقات یسری اتفاق ها تو زندگیت میفته که خیلی شیرینِ.. دوستی بین من و تو یک اتفاق شیرین بود.. [تولدت با چه روزای خوب و مبارکی مصادف شده امسال] گاهی اوقات حسرت روزهایی رو میخورم که نداشتمت ، تمام این سالها تو بودی ولی من نداشتمت..؛ این همه مهربونی رو نداشتم.. اما خوشحالم! از این به بعد یه رفیق دارم که منو بلدِ.. حرف هام رو میشنوه ولی ازم حرف نمیکشه.. به موقع سکوت میکنه.. وقتش برسه با پند هاش کمکم میکنه.. دوستی که حتی با بازخوردی که به " تعریف از روزمرگیهام" داره ، کلی انرژی بهم میده.. دیگه چی از یک رفیق میخوام.. [یه کادو ویژه دارم برات ..] تولدت مبارک قشنگم.. الهی! خدا کنارت باشه همیشه.. غمخوار غم هات باشه.. دلت به یادش شاد باشه.. الهی! لبت خندون و مهربونیت بی پایان.. [رسیدیم به کادو، از طرف یه کلاس اولی..:) ] [افتاب داره،بارون داره،کلی میوه های خوشمزه و حتی اتیش هم داره)) ] تشکر از دوستانی که وقت میزارین و شرکت میکنین تو این تاپیک الهی که همیشه تنتون سلامت و دلتون خوش باشه غم ازتون دور @'FaRZaNe'
امیدوارم تک تک روزهای زندگیتون شگفت انگیز، لذت بخش، قدرتمند و مفید باشه! زادروزتان مبارک زندگیت پر از ردپای خدا سلامتی مهمون دائمی زندگیت شکوفه لبخند مهمون لب هات ساز دنیا کوک خواسته هات
و چه زووود یکسال گذشت و دوباره تاپیک تولد خانم مدیر سبز ( نارنجی اسبق) زده شد : )) تبریک به ایشان و همه اسفند ماهی ها و تشکر از استارتر و کادوی ویژشون
رهی جونم مرسی از تاپیک قشنگت فرزانه جونم : تولدت هزاران هزار بار مبارک به اوج رسیدن و در اوج ماندن را برایت آرزو دارم ️✨ آرزویم این است ؛ ️✨ ڪہ دلت خوش باشد ... ️✨ نرود لحظہاے از ... ️✨ صورتِ ماهت لبخند ... ️✨ نشود غصّہ ... ️✨ ڪَمی نزدیڪت ... ️✨ لحظہهایت ... ️✨ همہ زیبا و قشنگ ... ️✨ از خـ♡ـدا مےخواهد... ️✨ ڪہ تو را ... ️✨ سالم و ... ️✨ خوشبخت بدارد ... ️✨ همہ عمر ... ️✨ و نباشی دلتنگ ... ️✨ و بدانی ڪہ ... ️✨ ڪَسی هست هنوز ... ️✨ ڪہ تو را یاد ڪند ... اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا️
فرزانهجان، تولدت مُبارک عزیزم فصل جدید زندگیت پُر از لبخندهایِ همیشگی و اتفاقاتِ خوب و خوش @رهگذر جان، لطفت پایدار