منهم عرض کردم روسیه در امور فضائی از امریکا پیشرفته تر بوده و هست و اگر دروغ بود صد در صد افشاگری میکرد بعلاوه همزمان با سفر آپولو به ماه روسها یک سفینه بدون سرنشین به ماه فرستادند که بر کار آپولو نظارت داشت
دوست عزیز شما به بنده بفرمایید چطور تونسته از سطح ماه بلند بشه ؟ شاتلی نیست سوخت به اون اندازه نمیتونه داشته باشه جو نداره ماه ولی جاذبه داره چطور بدون خطا تونسته بلند بشه از سطح ماه گیریم تونسته چطور بدون نویگیشن فعلی تونسته در مدار درست قرار بگیره با سرعت بالای چرخش به سفینه ی مادر متصل بشه گیریم متصل شد چطور تونسته از مدار خارج بشه به سمت زمین حرکت کنه گیریم حرکت کرده و وارد تله جاذبه ای زمین شده با اندک سوخت به جو وارد شده چطور نسوخته جزغاله نشده گیریم توتسته فرود بیاد به سلامت چطور سرنشینانش که تحت تاثیر تشعشعات کیهانی شدید بودند هیچ کدوم سرطان نگرفتن نمردن گیریم سرطان نگرفتن نمردن و خدا حفظشون کرده چرا هیچ کدوم حاضر نشدن درباره سفر صحبت کنن چرا همشون بیحال و دپرس بودن چرا افتخار نمیکردن و هزاران چرای دیگه اصلا چرا با وجود نبود جو تو ماه پرچمشون تکون میخورد چطور هیچ ستاره ای نبود اونم کی زمانی که کامپیوتر امروزی نبود نویگیشن امروزی نبود اگه پنجاه شصت سال قبل تونستن به ماه برن روش قدم بزنن که دیگه اصولا الان باید هزار بار مریخ رفته بودن نه اینکه تو همون گام اولیش بمونن ، میگید سفر کاملا متفاوتیه میگم درست اما با سرعت پیشرفت تکنولوژی الان باید تا اورانوس و زحل میرفت انسان مریخ که چیزی نیست
نمی خوام دفاع کنم ولی مخالفین برای مطلب شما جواب دارند و می گویند چون آمریکا واقعا آپولو به سمت ماه پرتاب کرده بود ولی هیچ گاه بر کره ماه فرود نیامد و از طرفی آرمسترانگ هم در آن نبود و تصاویر نشستن بر کره ماه در جای دیگه و ساختگی انجام شده اما فرستادن همزمان آپولوی آمریکا باعث شد همه فکر کنند نشستن بر کره ماه صحت دارد. ممکن هست این برنامه و نقشه روس ها رو هم به اشتباه انداخته باشه
بسیار عالی انسان غلط کرد به ساحت مقدس ماه جسارت کنه و پا بر آن بگذارد هر وقت منبع موثق برای تکذیب پیدا کردید خبر دهید نه از خودتان بگید
به ناسا جونت توهین شده اینطوری مث اسپند رواتیش بالا پایین میپری ؟ ما میگیم احتمال حقیقت بودنش تقریبا صفره نه ما خیلی از دانشمندای غربی شما دلت نمیخواد یه تحقیق درست و حسابی کنی به ما چه بعدم گفتم وحی منزل هم نازل شه با شناختی که از شما داریم غیر ممکنه پذیرشش از طرف شما
دوستان عزیز من تو متن به یه نکته ای اشاره کردم ، گفتم از زمانی که بچه بودیم ناسا ادعای رفتن به ماه و سیارات دیگه و پیدا کردن آب و زندگی در مریخ و ... داشته ، این ادعاها همچنان ادامه داره ، به خودمون میاییم میبینیم یه عمر گذشت و یه نسل عوض شد و اینا هنوز همون ادعا ها رو دارن ، تا کی میخوایم متوجه بشیم ، برید فیلم های 40 سال قبل ناسا از فضا رو نگاه کنید متوجه میشید همشون فیک هستند ، ناسا اون زمان یه اتاق رو تاریک میکرده یه گوی میزایشته وسط فیلم میگرفته میگفته تو فضا داره از زمین فیلم میگیره ! فیلم هاش رو از یوتیوب پاک میکنن اجازه نمیدن باقی بمونه ولی قبول دارم هیچ کدوم این حرف ها قابل اثبات نیست ولی چرا حرف اونا رو باید قبول کرد ؟ چون آمریکا گفته و مدرکش چند تا عکسه ؟ برید سوتی هایی که تو اون عکس ها وجود داره رو ببینید من اشاره نمیکنم چون حتما دیدید ولی جالبه بدونید خیلی از مردم خود آمریکا اعتقاد ندارن که آمریکا به ماه رفته بوده و میگن یه دروغ بزرگ برای جنگ شورویه ، تو ی خود آمریکا این قضیه خیلی راحت پذیرفته شده که ناسا اون زمان دروغ گفت و من به شخصه با چند نفر از خود آمریکایی ها تو دیسکورد صحبت کردم ، آمریکا تو یه دوره ای هر چیزی میگفت میتونست با قدرت فرهنگی و رسانه ایش اونو تبلیغ کنه تا به واقعیت تبدیل بشه و تو خیلی زمینه ها هم همینکارو کرد و در رابطه با قدرت فضایی روسیه و آمریکا من هیچ حرفی ندارم منتهی دقت کنید تفاوتی هست بین ارسال ماهواره با موشک و ... به مدار های مختلف با عبور از این مدار ها و رفتن به کره ما ه و سایر سیارات ، کاری که الان انجام میشه فقط ارسال ماهواره در مدار هست و اونم همچنان دست معدود کشور هاست ، ایران به تازگی تونسته به مدار های میانی ماهواره صدار کنه و برای ارسال به مدار بالاتر از روسیه کمک گرفت و بی شک روسیه تو این زمینه خیلی قدرتمنده ، ولی ارسال ماهواره هیچ ربطی به سفر به ماه نداره و این کار الانش هم شدنی نیست شما بایخواید سفر به ماه رو اثبات کنید تو همون کتاب ژول ورن چنان قشنگ و علمی توضیح میده که صد نفر هم دلیل بیارن نمیشه شما میگید شدنیه ، ولی اون فقط یه کتاب افسانه ای هست ، الانش هم هیچ سفری نه به ماه و نه به هیچ سیاره ای نمیشه و دنیا یه زمانی اینو میفهمه بالاخره ولی اینکه چرا الان دولت ها اشاره ای نمیکنن ، اولا یه دولت مسئول این نیست و براش فایده ای نداره بیاد بگه فلان چیزی که ادعا شده اشتباهه چون اولا نمیتونه اثباتش کنه و در ثانی براش فایده مالی و .. نداره ، دولت انگلیس که مثال میزنید دقت کنید که آمریکا در اصل همون انگلیس هست ، برید سرچ کنید متوجه میشید که تعدادی مردم از انگلیس رفتن و آمریکا رو تشکیل دادن ، آلمان و باقی کشور های اروپا هم که از ریز تراکنش های مالی تا بالاترین سطح تصمیماتشون وابسته آمریکایی هستند اینا چطور بیان اعتراض کنن ؟ چین و روسیه هم به عنوان ابر قدرت ها تصمیم گرفتن همین مسیر آمریکا رو پیش برند و با این دروغ تاریخی همراهی کنند چون براشون سود بیشتری داره تا اینکه بخواند سال ها تلاش کنند و دروغ رو اثبات کنند تازه باز بخاطر اینکه رسانه دست آمریکاست با فیلم های متعدد فضایی و توصیفات و ... چنان مغز مردم دنیا شستشو داده شده که کسی باور نمیکنه .
بچه ها لطفا کسی از همدیگه ناراحت نشه ، اینجا انجمن تالار گفتگو هست و هدفش همین هست که مردم اینجا حداقل بتونن بدون درگیری های سیاسی و شخصیتی با همدیگه به چالش برن ، این یه میحط خیلی سالمه و هیچ کس با هیچکی دشمن نیست ، متاسفانه این قبیل محیط ها خیلی وقته از بین رفتن تاپ فروم تنها جاییه که داریم
چطور دست کم ۵۰ سال قبل تونستن فضاپیمایی بسازن که تونسته از کمربند ون الن بگذره بدون اینکه فضانودا به خاطر تشعشعات نمیرن ولی نمیتونن به عمق گودال ماریانا برن و تحقیقات درباره اقیانوس ها رو تکمیل کنن