سلام ! من مدتیه تصمیم گرفتم مطالبی مدنظرم رو در مورد زندگی و سبک زندگی خانه و خانواده در تالارِ خانه و خانواده ارسال کنم.[ پ. ن: مربوط به پستی که بی تعارف اشاره کردم.] ; #سبکِ زندگی #رشد کردن ''''♤°•.°• دلیلِ تحقیر کردن چیست؟! [نگاهی به رفتارها تا گفتار ها]✍ •°.•°♤'''' ؛ پ. ن: ( نگاهی به رفتار ها تا گفتارها؟! چرا؟..!. چون گاهی آدم ها 180 درجه با اون چیزی که خودشون میگن میتونن متفاوت باشن! گاهی شک کنیم و اول رفتارارو چک کنیم تا حرفِ خوده فرد رو..!.) _-_-_-_-_-_--_- ;چرا دیگران را تحقیر میکنم؟ 1_«خودم از درون احساس حقارت میکنم» ; 2_«باور دارم او از من بهتر است پس باید او را پایین بیاورم». ; 3_«تصور میکنم این رفتار مرا قدرتمند تر و جذاب تر جلوه خواهد داد(باوری کاملا غلط....!!-")» ; 4_«نقطه ضعف بزرگی دارم و برای آنکه دیگران به آن اشاره نکنند به شخص دیگری حمله و او را تحقیر میکنم!». ; 5_«از بُعد درونی کاملا فقیر هستم و هیچ رشدی نکرده ام». ; 6_«احترام گذاشتن به دیگران را ضعف تلقی می کنم». ; 7_«مهارت برقراریِ ارتباط را نیاموخته ام». ; 8-«درکی از احساسات دیگران ندارم و دچار خودبینی افراطی هستم». ; 8_«درکودکی به من احساس ارزشمند بودن منتقل نکرده اند و من نیز دیگران را بی ارزش میکنم». ; ; ; راهکار برای ترک این عادت زشت: روی پرورش شخصیت و غنی تر کردن درونمان کار کنیم.هیچ چیز مانند پرورش شخصیت و بالا بردن عزت نفس نمیتواند احساس احترام گذاشتن به دیگران را درونمان زنده کند. فراموش نکنیم که با احترام گذاشتن به دیگران هیچ کسی اندازه خودمان را بزرگ نخواهیم کرد. ; ادامه دارد... شماره ی (5)