1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

بقیه رو تحقیر میکنه! چرا؟...

شروع موضوع توسط آــوآز ‏18/1/23 در انجمن سبک زندگی

1. کاربر حرفه ای ~✿~

امتیاز دستاورد:
    133

سلام ! من مدتیه تصمیم گرفتم مطالبی مدنظرم رو در مورد زندگی و سبک زندگی خانه و خانواده در تالارِ خانه و خانواده ارسال کنم.[ پ. ن: مربوط به پستی که بی تعارف اشاره کردم.]

;
    #سبکِ زندگی #رشد کردن
    ''''♤°•.°• دلیلِ تحقیر کردن چیست؟! [نگاهی به رفتارها تا گفتار ها]✍ •°.•°♤''''
    ؛
    پ. ن: ( نگاهی به رفتار ها تا گفتارها؟! چرا؟..!.
    چون گاهی آدم ها 180 درجه با اون چیزی که خودشون میگن میتونن متفاوت باشن! گاهی شک کنیم و اول رفتارارو چک کنیم تا حرفِ خوده فرد رو..!.)

_-_-_-_-_-_--_-
    ;
    چرا دیگران را تحقیر می‌کنم؟

1_«خودم از درون احساس حقارت می‌کنم»

;

2_«باور دارم او از من بهتر است پس باید او را پایین بیاورم».

;

3_«تصور می‌کنم این رفتار مرا قدرتمند تر و جذاب تر جلوه خواهد داد(باوری کاملا غلط....!!-")»

;

4_«نقطه ضعف بزرگی دارم و برای آنکه دیگران به آن اشاره نکنند به شخص دیگری حمله و او را تحقیر می‌کنم!».

;

5_«از بُعد درونی کاملا فقیر هستم و هیچ رشدی نکرده ام».

;

6_«احترام گذاشتن به دیگران را ضعف تلقی می کنم».

;

7_«مهارت برقراریِ ارتباط را نیاموخته ام».

;

8-«درکی از احساسات دیگران ندارم و دچار خودبینی افراطی هستم».

;

8_«درکودکی به من احساس ارزشمند بودن منتقل نکرده اند و من نیز دیگران را بی ارزش می‌کنم».

;
    ;
    ;
    راهکار برای ترک این عادت زشت:
    روی پرورش شخصیت و غنی تر کردن درونمان کار کنیم.هیچ چیز مانند پرورش شخصیت و بالا بردن عزت نفس نمیتواند احساس احترام گذاشتن به دیگران را درونمان زنده کند. فراموش نکنیم که با احترام گذاشتن به دیگران هیچ کسی اندازه خودمان را بزرگ نخواهیم کرد.

;

ادامه دارد...
    شماره ی (5)

erteash، Farzane، M @ H @ K و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.