1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

انگلیس 6 - ایران 2: از قطر هم بدتر بودیم!

شروع موضوع توسط DaniyaL ‏21/11/22 در انجمن ورزشی

1. Darkness

امتیاز دستاورد:
    116
    حرفه:
    B4A
    نگین‌ترین شکست تاریخ ایران در جام‌های جهانی در عصر تلخ دوشنبه سی ام آبان هزار و چهارصد و یک مقابل انگلیس به ثبت رسید.

به گزارش "ورزش سه" بعد از ماه‌ها انتظار، دیدار حساس ایران برابر انگلیس از راه رسید و میلیون‌ها نفر در سراسر جهان به صورت زنده تماشاگر این مسابقه هستند. دومین بازی جام جهانی 2022 قطر در شرایطی بین ایران و انگلیس در ورزشگاه خلیفه شهر دوحه برگزار می‌شود که حساسیت‌های بسیار زیاد این مسابقه بر هیچ‌کس پوشیده نیست.

اما این بازی در نیمه اول اصلا مطابق انتظارات کارلوس کی‌روش پیش نرفت و با یک تعویض اجباری در اثر مصدومیت بیرانوند، تیم ایران به شوک فرو رفت و فشار بی‌امان انگلیس روی دروازه سرانجام در دقیقه 35 جواب داد و لوک شاو با ارسال تماشایی خودش بلینگهام را صاحب موقعیت کرد تا گران‌ترین بازیکن بوندسلیگا با یک ضربه سر تماشایی دروازه ایران را باز کند. در ده دقیقه بعدی دو بار دیگر توسط ساکا و استرلینگ شاهد باز شدن دروازه ایران بودیم تا در نهایت نیمه اول به مهیب‌ترین شکل ممکن برای ایران به پایان برسد

n@der، آــوآز، sarabala و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    93
    ما فک میکردیم حالا که شخصیتای به ظاهر برجسته ی کشور رو زیارت کردن دیگه حتما با دعای خیرشون تیم میبره این بازیو

DaniyaL از این پست تشکر کرده است.
  3. کاربر فوق حرفه ای ~✿~

امتیاز دستاورد:
    121
    یعنی ترکوندن بچه ها :))
    شروع بازی که هر کار کردم نشد از تی وی پخش شه و سه نفری با گوشی منتظر بازی بودیم
    من گفتم انشالله مساوی میکنیم بچه ها کافیه کاملا دفاعی بازی کنن و بیخیال گل زدن شن صفر صفر عالیه :))
    همسرم گفتن خدا کنه به جای شیش هقت تا گل سه چهار تا بخوریم من گفتم چقد بدبینییییی توووو
    گفت بابا واقع بین باش خیلی بازیشون متفاوته
    بعد دومین گل ترجیح دادم برم بخابم
    و خب پسرم با خبر تعداد گل ها و پایان بازی بیدارم کرد
    -_- دیگه نباید نظر همسرمو بپرسم :))