کیروش: شجاع بودیم و جنگیدیم/ هنوز چیزی تمام نشده است سرمربی تیم ملی فوتبال ایران: ما تا آخرین توان جنگیدیم و شجاع بودیم. آن چه در توان داشتیم را در زمین پیاده کردیم. هنوز چیزی تمام نشده و ما دو بازی دیگر در جام جهانی داریم و تلاش میکنیم که با موفقیت آنها را پشت سر بگذاریم. @akharinkhabar
قطعا کسی اگه ی کوچولو فوتبال دیده باشه انتظار برد ایران رو نداشت ولی دیگه انتظار چنین باختی رو هم نداشتیم .. با تمام حواشی ها از عدم روحیه لازم گرفته تا شعارهای داخل استادیوم ترکیب تیم هم بسیار بد بود . برای بازی به این بزرگی وقتی توانایی چیدن مهره هات رو نداشته باشی قطعا بدجوری جریمه میشی . و البته مصدوم شدن بیرانوند هم قوز بالا قوز بود
ترکیب فوق العاده عجیبی چیده شده بود!! بالاخره باخت هم جزیی از بازی بود و انتظار برد هم نبود اما انتظار همچین باختی هم نبود با وجود این همه فشار خارجی و خوردن دو گل در نیمه اول و مصدومیت بیرانوند شرایط روحی تیم کاملا متلاشی شد دروازه بان و دفاع وسط نیمه اول فکر کنم اصلا نداشتیم تیم برنامه نداشت، بخاطر ترکیب پر مدافع وظایف بازیکن ها مشخص نبود نیمه دوم هم دروازه بان و سید مجید حسینی و پور علی گنجی خیلی ضعیف بودن امیدواریم بازی های آینده جبران شود و تیم موفق باشد تیم کشورمان هست و هنوز طرفدار تیم هستم
چند بار تو این تاپیک دیدم درباره دروازه بان صحبت شد و عملا بعضیا باخت رو کلا انداختن گردن حسینی !!! یه سوال دارم بیرانوند چطوری مصدوم شد؟؟ رو خروج نا مطمئن و کاملا اشتباهش که توپ هم نتونست رد کنه و شانس اوردن توپ از اونور با یه وجب فاصله خورد به تور بغل وگرنه همون گل میشد سوال بعدی نیمه اول گل ها به چه صورتی زده شد؟؟ 3 گل زده شد هر سه گل از درون محوطه جریمه, هر سه گل مماس و با برخورد به تیر گل شد و همشون گوشه , به جرئت میتونم بگم سه گل اول رو بیرانوند که هیچی , حتی گلر های تاپ اروپا بودن نمیتونستن بگیرن , نیمه دوم گل چهارم ساکا بود اگر اشتباه نکنم , اومد داخل محوطه جریمه سر توپ های پشت سر هم زد, این همه دفاع بودن به راحتی اومد وسط , با اینکه حس میکنم دید اصلا گلر نداش رو توپ ولی میتونس حداقل دایو بزنه سمت توپ ,, گل چهارم اولین ضربه به توپ رشفورد, تک به تک با دروازه بان و گل , این توپ هم انتظار داشتم از حسینی بهتر باشه ولی تک به تک بود بالاخره ,, گل شیشم دو به تک , دیگه تک به تکش تو گل بزرگ گرفتمش هنره, دو به تک عملا شانسی نداری در نتیجه بیرو هم اگر بود بی شک 3 تا گل نیمه اولو میخورد, نیمه دوم هم عملا دوتا توپ شانس سیو یا مهار داشت , حداقل یه بار گل بزرگ دروازه بانی کنید یا حداقل دنبال کنید فوتبال رو بعد بگید انگار دروازه بان نداشتیم : | ضربه مهار نشدنی باشه , هیچ گلری کاری از دستش بر نمیاد مخصوصا داخل محوطه جریمه که فاصله و فرصت بسیار بسیار کمه #کاملا_دید_فوتبالی