همه ما از اتفاقات اخیر متاثر و ناراحتیم! ولی این دلیل نمیشه که پشت تیم ملی رو خالی کنیم .. یادتونه قبل از این حوادث همه و همه برای یه همچین روزی لحظه شماری میکردیم ؟! حالا که وقتش رسیده .. درسته جا بزنیم؟! حالا یه سری حرکات بی خردانه اتفاق افتاد که این لحظه برامون بشه جدال .. چه بسا یکی از اهداف این اتفاقات تحت شعاع قرار دادن این مسابقات باشه و تضعیف روحیه ی بچه های ما .. خلاصه منم برای موفقیتشون دعا میکنم .. چه اونی که لباس رزم پوشید از مرز کشور دفاع کرد تا تکه تکه نشه چه اونی که لباس تیم ملی پوشید و از دروازه کشور دفاع کرد همشون قابل احترام و ارزشمد هستن.
نه فقط تو ایران بلکه تو اکثر کشور ها مردم یه دید خاصی به هنرمندان و ورزشکاران مطرح جامعه خودشون دارن و انتظار دارن با توجه به شرایط رفتار کنن چون صدا مردم باید باشن فلسفه فوتبال به هواداراشه اگه اونا نباشن فوتبال هیچ جذابیتی نداره. پس بهتر بود وقتی مردم ایران این روزها حال خوشی ندارن ، همچین خوشحالی خزی رو انجام نمیدادن مثل دو بازیکن تیم ملی عکس های عادی میگرفتن مثل مصاحبه مطبوعاتی دفاع چپ تیم ملی اوکراین (آرسنال) که بغضش میترکه و اشک میریزه.
سلام حواشی بوجود اومده چند تا سوال برام ایجاد کرده ببینین تو گروه ما 2 تیم انگلیس و آمریکا هم هست، سوال اول من اینه که اگه ما در گروه دیگه ای بودیم آیا باز هم حواشی تحریم تیم ملی بوجود میومد؟ آیا اگه تیم ایران تضعیف بشه مگه غیر این هست که شانس صعود تیم آمریکا و انگلیس بیشتر میشه! آیا واقعا و انصافا شما خودتون نشستین و جلسه گرفتین یا بین خودتون گروه تشکیل دادین و تصمیم گرفتین که تیم رو تحریم کنین؟ آیا واقعا خودتون با مشورت خودتون چنین تصمیمی گرفتین! یا اینکه از یه جایی یه خبری پیچی توی مجازی و جوی درست شد و شما هم خوشتون اومد و گفتین کار خوبیه بدون اینکه به پشت پرده این جو ایجاد شده فکر کرده باشین. اگه ایران تو این گروه تضعیف بشه مگه باعث نمیشه که شانس صعود انگلیس و آمریکا بیشتر بشه؟ درسته یا نه؟ آیا فکر نمی کنید این یه مکر و فریب هست از ناحیه اونها برای بالا بردن شانس صعود خودشون؟
اگه این سوال ها مطرح شده که جواب بگیرید بایست تاپیک رو باز کنید تا دوستان اگه پاسخ یا توضیحی دارند ارسال کنند .
گر چه فکر نمی کنم در هیچ جای دیگری مغز حیله گرانه ای همچون انگلیس ها وجود داشته باشه ولی بهرحال ممنون از جواب شما
چون شما اهل شعرین من با شعری جواب همشو بدم: کی شعر تر انگیزد خاطر چو حزین باشد // یک نکته ازین معنی گفتیم و همین باشد حافظ