سلام سجاد عزیز ، رفیق خوبم تولدت مبارک برات سلامتی و شادی آرزو میکنم و انشالله کانون گرم خانواده همیشه برقرار باشه عزیز
رفیق با معرفت از بودن در کنار عزیزانی مثل خودت برام خیلی خیلی ارزش داره و خدارو شکر میکنم رفیق های گل و دوستان با محبتی رو تو مسیر زندگیم گذاشته از دعای قشنگ خیلی خیلی ممنونم و امیدوارم تا ابد این دوستی و این رفاقت همینطور مستحکم باقی بمونه آرزویم این است: نتراود اشک در چشم تو هرگز مگر از شوق زیاد ، نرود لبخند از عمق نگاهت هرگز و به اندازه هر روز تو عاشق باشی عاشق آن که تو را می خواهد و به لبخند تو از خویش رها می گردد و تو را دوست بدارد به همان اندازه
اقا محمد گل ، مردی برای تمام لحظه ها خیلی لطف کردی داش ممنونم عشق و محبت رد پای خدا در زندگیست ، امیدوارم زندگیت پر از رد پای خدا باشد…
سلام اقا میلاد بامرام ، رفیق دوست داشتنی ممنونم ازت خیلی لطف کردی امیدوارم دریای زندگیت پر از امواج زیبای سلامتی ، آسمون دلت خالی از ابرای غم و ناراحتی و ساحل عمرت پر از ماسه های برکت باشه
اقا نادر گل ممنون از محبتت ، خیلی لطف کردی دعا می کنم خورشید رهایت نکند غم صدایت نکند ظلمت شب سیاهت نکند و دلت در دل آن کس که دلت در تن اوست حضرت دوست جدایت نکند