خیلی لطف کردین ممنون دعای قشنگتون زیباتریڹ گل ها همیشه مختصِ بهترین هاست زندگیتون مثل گل ها ، زیبا و خوش آب و رنگ و هر جایی کـه هستی ، دعا میڪنم ، خـدا پناهت باشد
اقا محمد گل ، خیلی لطف کردین ممنون از شما رحمت الهی بـه وسعت آسمان ها پهن اسـت الهی دل تان بوسه گاه خورشید ، چشمتان ستاره باران ، دل تان ڪهڪشان نور
ممنون از لطف شما فرزانه خانم چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده ات از ته دل ، گریه ات از سر شوق و دلت کلبه ای از مهر و صفا ، قلب تو جلوه ای عشق و ارادت به خدا
ممنون رفیق ، خیلی لطف کردی دعا میکنم زیر این سقف بلند روی دامان زمین هر کجا خسته شدی یا که پرغصه شدی دستی از غیب به دادت برسد و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس..
خیلی لطف کردین لحظاتتون پر از عشق و امید ، روزتان متبرک بـه نگاه خدا الهی روزی تون افزون و پر از ، خیر و برکت باشه ، تنتون سالم ساز زندگیتون کوک و دلتون پر از ، عشق و آرامش باشه
تولدتون مبارک باشه.. ان شاء الله بهترین اتفاقات چشم انتظار شما باشه و روز و روزگارتون به نیکی بگذره و همیشه شاد باشید...
تشکر از لطف شما دعا می کنم چشمانی داشته باشی که بهترین ها را ببینند و قلبی که تمام مهربانی های جهان در آن جای بگیرند و ذهنی که همه بدی ها وناکامی ها را فراموش کند
سجاد جان تولدت مبارکـــــ نرمال و با ثبات در رفتار و برخورد و فعالیت یک آدم خوبه ی مجازی که نقص و اشتباهی ازش دیده نمیشه عمیقا خوشحالم دعوتت کردم به این انجمن و جدا نشدیم و از هم خبر داریم امیدوارم سختی های زندگی ،کار و هر چی رو به بهترین نحو بگذرونی و سربلند باشی آرزو می کنم همه چیزهای خوب به وقتش برات اتفاق بیوفته همون موقع که ذوقش رو داری