سلام تاپ فرومی های عزیز امروز تولد یکی از مدیر های خوب و فعالمونه خیلی اتفاقی متوجه شدم، چون توی تاپیک روز تولد دوستان ، اسمشون نبود این مدیر نمونه سجاد بزرگوارمونه @traffic سجاد عزیز! تولدت هزاران هزار بار مبارک روزهای تولد همیشه روزهای شادی هستند. آرزو میکنم هر روز تو مثل روز تولدت باشد، پر از شادی، پر از حرفهای خوب آرزو میکنم همیشه بهترینها از آن تو باشد، چون تو لایق بهترینها هستی تولدت مبارک دوست خوبم امید وارم همیشه لبخند بر لبانت عشق در قلبت لطف در نگاهت محبت در چهره ات بخشش در رفتارت و حق در زبانت جاری باشد تولدت مبارک
:جشن گرفتن: :جشن گرفتن: تولد تولد تولدت مبارک سجاد جان تولدت مبارک امیدوارم همیشه سالم و تندرست باشین و با بهترین ارزوها
ممنون از لطف و محبت همیشگی شما ماهک خانم خیلی لطف کردین لحظاتتون پر از عشق و امید ، روزتان متبرک بـه نگاه خدا الهی روزی تون افزون و پر از ، خیر و برکت باشه ، تنتون سالم ساز زندگیتون کوک و دلتون پر از ، عشق و آرامش باشه
ممنون رفیق بامعرفت دعا می کنم چشمانی داشته باشی که بهترین ها را ببینند و قلبی که تمام مهربانی های جهان در آن جای بگیرند و ذهنی که همه بدی ها وناکامی ها را فراموش کند
خیلی لطف کردین عزیز ممنون از محبت شما لحظاتتون پر از عشق و امید روزتان متبرک بـه نگاه خدا الهی روزی تون افزون وپراز خیر و برکت باشه تنتون سالم ساززندگیتون کوک و دلتون پراز ، عشق و آرامش باشه