خیییلیییی از همتون ممنونممم واقعا غافلگیر و شگفت زده شدم اصلااااا انتظار چنین کار فوقالعادهای را نداشتم!!! به خاطر همین منم تصمیم گرفتم یک ویس آماده کنم برای همتون و حرفام را توی اون براتون بیان کنم، خیلی خوشحال شدم بازم از تک تکتون بسیار سپاسگزارم ویس من ♡
@رهگذر @M @ H @ K @Eresa @اوماچ @'FaRZaNe' @مِلودی @n@der @yasamann @HIP-HOP @mahyar_s71 @traffic @Delane _ @_helena_
ازتون سپاسگزارم خانم رهگذر عزیز شما از ارزشمند های سایت هستید و من همیشه از وجودتون لذت بردم براتون آرزوی شادی و سلامتی دارم همیشه
ماهک مهربون، دوست خوب من؛ مثل همیشه وجودت پر از احساس خوب و انرژی مثبت هستش و منم از این بابت بسیار خوشحال و سپاسگزار هستم، ازت ممنونم.
منم کاملا موافقم دقیقا احساس و انرژی تک تک ادمارو حس کردم توی این کلیپ ماهور خیلی ازت ممنونم منم امیدوارم خیلی زود برگردم پیشتون
خیلییی از این بابت که خوشحال شدی خوشحال شدم، این محبتت ، خودش خیلی کار خاصیه قرار بود روزای اخری که میخوای بری بیام پروفتو خداحافظی کنم ولی اقا پویا ، پیشنهاد این کارو دادن و میشه گفت زحمت زیادی کشیدن و( من به عنوان دستیار تهیه کننده{الکی الکی مثلا دستیار تهیه کنندم})و همچنین کسایی که با تمام احساس شرکت کردن، مرسی، همچنین امیدوارم تک تک لحظاتت پر از شادیو حس خوب باشه { نانیلا دیروز به این تایپک اشاره کرده بود } شاد باشی