سلام سلاااام اومدم تو تاپیک امروز چه حسی داری از حال و احوالم بگم دیدم اوا اونجا قرار ِ از احساس(حس خوشحالی، اضطراب، ترس و ... )حرف بزنیم. خلاصه تصمیم گرفتم این تاپیک رو ایجاد کنم تا اگه فرصتی نشد مستقیم از حال هم جویا بشیم( خوب بودن، سرما خوردگی و ...)اینجا با خبرمون کنین ♡ پ.ن: آقای مدیر اگر نیاز به ادغام داشت پوزش میطلبم
سلام دوستان امروز حالم خوبه خداروشکر و میشه گفت بهترم یه جورایی کرونا رو شکست دادیم و فقط سرفه های محدودش مونده ..
خداروشکر امیدوارم امروزم حالت خوب ِ خوب باشه ♡ + خوبم امروز مصاحبه دارم و بسیور حالِ غریبیه چون نمونشو ندیدم! :دی
موفق باشی دلانه جان . نتیجه ی دلخواهتو بگیری به امید خدا امروز همسر پیشنهاد ناهار لب دریا داد و منم ماکارونی درست کردم . ناهار لب دریا برای هردومون یجور دوپینگ روحی هست . عصر هم با خواهر همسر میریم پارچه رومبلی انتخاب کنیم برای مبلای خونه ی بابا و مامان. لازمه عوض بشن . بعد هم میخوام برم سراغ نجار محترم و یکم گاز گازیش کنم تا بلکه سرعت کارشو ببره بالا :دی در کل روز خوبیه و مفیدشم میکنم
به به کنار دریا و حال خوبش بمونید همیشه باهم نفحات جان خداروشکر خوبم باس بریم با جناب همسر دندون پزشکی و من مثل هر بار که میرم پر از استرسَم
امروز که کلا نرفتم سرکلاس:/ و مریض شدمو دارم فکر میکنم اگه صب خوب نشم چیکا کنم کلی درس دارم سرم میخواد بترکه همشم تقصیره چینه
درونِ ظاهرم ، یه دخترِ فعال و پویا زندگی میکنه بینِ کلی گُل و گیاه که ارمغانِ خندههایِ طبیعتشه ولی در باطن .. افسوس که هیشکی اونجا حضور نداره ، سکوت و تاریکیِ مطلق ... بینِ باطن و ظاهرم یه باغچه فاصلهست ؛ باید پُر بشه از گُل و گیاههایِ زنده ، با دستهایِ دخترکِ ظاهر ، احیا کردنِ سکوت زیاد هم سخت نیست ...
هوم چقدر قشنگ توصیف کردی اوماچ جان ♡ + شکر خدا خوبم و منتظر شنیدن یک خبر از نتیجهی مصاحبه :) چندتا از کلیپای زبان روسیم رو ندیدم یه هفته ای هست سمت قلاب بافیم نرفتم :) ببینم میشه بعد از اندکی خونه تکونی برسم خدمتشون یا نه ..