اول یک تشکر از مدیرانی که مسابقه گذاشتن وناظر برگزاری بودن و واقعا زحمت کشیدن خسته نباشین دوم تشکر به همه عزیزانی که شرکت کردن ورای دادن واقعا دستتون دردنکنه وتبریک میگم به هر سه عزیزی که مقام اوردن مبارکتون باشه
با تشکر از آقا سجاد عزیز که مدیریت خوبی کردن و وقت گذاشتن برای این مسابقه جالب از همه ی دوستانی که در مسابقه شرکت کردند و همراهمون بودند ممنونم به دوستان برنده تبریک میگم واقعا عکس های قشنگی انتخاب شدند مبارکه عزیزانم: (@هبوط @ماهور @'FaRZaNe' همگی خسته نباشید
سلام امیدوارم در آینده عکس هامون غیر از سفره شامل دیگر آداب و رسوم شب یلدا باشه تا همه ی نگاه ها صرفا مادی گرایانه نباشه تبریک به دوستانی که رای آوردن و تشکر از تمام شرکت کننده ها و همچنین برادر سجاد
سلام خیلی ممنون از همه کسایی که تو این مسابقه همکاری کردن و همچنین کسایی که سفره منو پسندیدن♡ و تشکر جانانه از سجاد عزیز و آقا با توجه به صحبت یکسری از بچه ها لازم دونستم توضیحی مربوط به سفره یلدای خودم بدم شاید برای عده ای جالب باشه یلدای امسال ما، برامون یلدای خاص تری بوده. تو استان گیلان رسم به اینصورته که در اولین یلدای "نو عروس" براش یلدایی میارن. که شامل موارد مختلف سفره یلدا با تزییات و زیبایی های دوچندانی هستش. آیتم های یلدا به همراه هدیه هایی تزیین شده توسط خانواده داماد و فامیل برای عروس آورده میشه. خانواده عروس هم سفره خودشونو زیباتر و پر بار تر از سالهای قبل میچینن و این شب رو کنار مهمانانشون جشن میگیرن ب همین خاطر سفره امسال ما به این شکل بوده. به @هبوط و @'FaRZaNe' عزیز هم تبریک میگم بخاطر رای هایی که کسب کردن واقعا از سفره تون لذت بردم،♡
با سلام خدمت دوستان ضمن تبریک به نفرات برتر به نفرات اول تا سوم مدال مورد نظر +3 امتیاز دستاورد تقدیم شد. به تمام دوستانی که در نطر سنجی شرکت کردن نیز طبق برنامه 5 امتیاز دستاورد تقدیم شد. @هبوط @'FaRZaNe' @ماهـور @Ali @Aseman_abi @boy.Star @Delane @Evan @HIP-HOP @HossEiN @M @ H @ K @m naizar @Mehdi.Samiya @Milaad @n@der @N@vid @para3to @SiavashBaran @traffic @yasamann @_helena_ ѕнαω@ @اوماچ @بـرکـه @حــنا @رهگذر @مرهم @مش ملودی @نانیلا @نَعنــا @کوکی♥❄
تبریک به سه برنده عزیز دوست دارم بدونم کی ب عکس من رای داده خودم بهش جایزه بدم ب خاطر حُسن انتخابش به هرحال تبریک