خدایا بخاطرِ این حال خوب و پُر رنگیه وجودت وآرامشِ خاصی که دارم و... همه چیز شکرت ، خدایا شکرت که همه چی با وجودت خوب پیش میره ! خدایا شکرت که زندگی قشنگی هایی زیادی رو نشون میده ! خدایا شکرت که هر روز دلیل شکرگزاری دارم . خدایا شکرت که احساس خوبی دارم ! خدایا شکرت که همونطور که میخواستم شد ! خدایا شکرت که خواسته های قبلیم ، دستاوردهای الانمه! خدایا شکرت ، که هوامونو داری. خدایا شکرت ، بخاطر خوبی ها! خدایا شکرت ، بخاطر وجودت! خدایا بخاطر این صبوری و قوی بودن ها ، شکرت! خدایا بخاطر اطرافیانِ خوبی که دارم ، شکرت! خدایا بخاطر حالُ هوای خوبم ، شکرت! خدای بخاطر براورده شدن خواسته ی دلم شکرت. خدایا بخاطر این احساس رضایت از خودم شکرت. خدآجانم شکرت.
. خدایا شکرت بخاطر همه چیز ... بخاطر سلامتی مادرم بخاطر آرامش خواهرهایم بخاطر خنده های برادرم بخاطر مهربانی همسرم بخاطر شادی کودکانم شکرت .
خدایا بخاطرِ بودنت شکرت بخاطرِ این صبحِ خوب شکرت خدایا بخاطرِ این حال خوب و پُر رنگیه وجودت وآرامشِ خاصی که دارم و... همه چیز شکرت ، خدایا شکرت که همه چی با وجودت خوب پیش میره ! خدایا شکرت که زندگی قشنگی هایی زیادی رو نشون میده ! خدایا شکرت که هر روز دلیل شکرگزاری دارم . خدایا شکرت که احساس خوبی دارم ! خدایا شکرت که همونطور که میخواستم شد ! خدایا شکرت که خواسته های قبلیم ، دستاوردهای الانمه! خدایا شکرت ، که هوامونو داری. خدایا شکرت ، بخاطر خوبی ها! خدایا شکرت ، بخاطر وجودت! خدایا بخاطر این صبوری و قوی بودن ها ، شکرت! خدایا بخاطر اطرافیانِ خوبی که دارم ، شکرت! خدایا بخاطر حالُ هوای خوبم ، شکرت! خدای بخاطر براورده شدن خواسته ی دلم شکرت. خدایا بخاطر این احساس رضایت از خودم شکرت. خدایا بخاطرِ براورده شدن خواسته ای که در ذهنمه شکرِ تُ♡ خدآجانم شکرت.
خدایا شکرت که تو خدایی ات را میکنی حتی اگر گاه فراموش کنم بندگی را خدایا بخاطرِ بودنت شکرت بخاطرِ این شبِ خوب شکرت خدایا بخاطرِ این حال خوب و پُر رنگیه وجودت وآرامشِ خاصی که دارم و... همه چیز شکرت ، خدایا شکرت که همه چی با وجودت خوب پیش میره ! خدایا شکرت که زندگی قشنگی هایی زیادی رو نشون میده ! خدایا شکرت که هر روز دلیل شکرگزاری دارم . خدایا شکرت که احساس خوبی دارم ! خدایا شکرت که همونطور که میخواستم شد ! خدایا شکرت که خواسته های قبلیم ، دستاوردهای الانمه! خدایا شکرت ، که هوامونو داری. خدایا شکرت ، بخاطر خوبی ها! خدایا شکرت ، بخاطر وجودت! خدایا بخاطر این صبوری و قوی بودن ها ، شکرت! خدایا بخاطر اطرافیانِ خوبی که دارم ، شکرت! خدایا بخاطر حالُ هوای خوبم ، شکرت! خدای بخاطر براورده شدن خواسته ی دلم شکرت. خدایا بخاطر این احساس رضایت از خودم شکرت. خدایا بخاطرِ براورده شدن خواسته ای که در ذهنمه شکرِ تُ♡ خدآجانم شکرت.