خدایا سپاس تو را آن هنگام که ابرهای تیره ذهنم را پاک کردی و تنها آفتاب و شادی دل را پس از آن به جای گذاشتی
شکر درگاهت خدایا زان که جانم داده ای نعمت افزون که بی حد است آنم دادهای بـهـره مــنــدم کردی یارب از تمام نعمتت بـاز بـنـمــودی بــرایـــم درب های رحمتت
خدایا بخاطرِ این حال خوب و پُر رنگیه وجودت وآرامشِ خاصی که دارم و... همه چیز شکرت ، خدایا شکرت که همه چی با وجودت خوب پیش میره ! خدایا شکرت که زندگی قشنگی هایی زیادی رو نشون میده ! خدایا شکرت که هر روز دلیل شکرگزاری دارم . خدایا شکرت که احساس خوبی دارم ! خدایا شکرت که همونطور که میخوام میشه ! خدایا شکرت که خواسته های قبلیم دستاوردهای الانمه! خدایا شکرت که هوامونو داری. خدایا شکرت بخاطر خوبی ها! خدایا شکرت بخاطر وجودت! خدایا بخاطر این صبوری و قوی بودن ها شکرت! شکر
خدایا بخاطرِ این حال خوب و پُر رنگیه وجودت وآرامشِ خاصی که دارم و... همه چیز شکرت ، خدایا شکرت که همه چی با وجودت خوب پیش میره ! خدایا شکرت که زندگی قشنگی هایی زیادی رو نشون میده ! خدایا شکرت که هر روز دلیل شکرگزاری دارم . خدایا شکرت که احساس خوبی دارم ! خدایا شکرت که همونطور که میخوام میشه ! خدایا شکرت که خواسته های قبلیم ، دستاوردهای الانمه! خدایا شکرت ، که هوامونو داری. خدایا شکرت ، بخاطر خوبی ها! خدایا شکرت ، بخاطر وجودت! خدایا بخاطر این صبوری و قوی بودن ها ، شکرت! خدایا بخاطر اطرافیانِ خوبی که دارم ، شکرت! خدایا بخاطر حالُ هوای خوبم ، شکرت! خدآجانم شکرت.