این دفعه قصد دارم نحوه اتصال به Xbox Live به وسیله ی ADSL را بیان کنم. و اما مراحل کار: دوستان اگه شما ADSL دارید بهترین و ساده ترین کار برای اتصال روش زیر است :" روش اتصال به XBOX LIVE از طریق Bridged Connection. در این روش چیزی به اسم IP Address برای Bridged Connection ها وجود نداره. توجه : این روش فقط برای ارتباط ADSL کاربرد دارد. مشکل من به این صورت بود و به هیچ طریقی درست نشد : 1. اگر کانشکنتون Share هستش ، از این حالت خارجش کنید: از این حالت: به این حالت: 2. تنظیمات IP کنسواتون و تنظیماتIP هر دوتا Connectionتون رو بصورت Automatically در بیارین: 3.کانشکن ADSL و XBox360 تون رو با هم انتخاب کنید و رو یکشیون کلیک راست کنید ، سپس گزینه Bridge Connction رو انتخاب کنید: 4. تصویر زیر ظاهر میشه: نقل قول: 5. پس مدتی ( تقریبا یک دقیقه ) باید کانکشن ها با هم Bridge شده باشن : پ.ن1: اگر تنظیمات IP تون رو اتوماتیک نکنید یا از طرف PC یا از طرف XBox به مشکل بر می خورین. پ.ن2: از دوستان اونایی که برای باز کردن NATشون ، پورت Forward کردن ، برای این هم تست کنن. البته باید تنظیمات Network Bridgeتون رو دست کاری کنین. پ.ن 3: این مقاله در این لینک نیز قابل دریافت است: Click Here 2 نکته : موقع Bridge کردن و در تمام مدت کنسولتون باید روشن باشه. بعد از انجام عملیات حتما یه بار کنسولتون رو روشن خاموش کنید. چون ممکنه در باز کردن صفحات احساس کندی کنید ، کنسولتون رو که روشن خاموش کنید درست میشه.