سرمربي تيم فوتبال استيلآذين گفت: شايد مشکل تيم من باشم،اما ميدانم که هيچ يک از بازيکنان کمکاري نميکنند. محمد خاکپور پس از شکست سه بر صفر استيلآذين در ورزشگاه يادگار امام تبريز مقابل تراکتورسازي در خصوص حمايت هواداران تبريزي از بازيکنان استيلآذين گفت: از مردم خونگرم تبريز تشکر ميکنم که ميهماننوازي خوبي انجام دادند. فکر نميکنم که ما بد بازي کرده باشيم، اما برخلاف جريان مسابقه تيم مقابل سه گل زد و گل زودهنگام آنها به تيم ما استرس وارد کرد. خاکپور افزود: ما اختيار بازي را از دست داديم ، اگر چه بدشانس هم بوديم و پنالتيمان را از دست ميدهيم و توپهايمان به تير دروازه نيز ميخورد. سرمربي استيلآذين در پاسخ به سؤال خبرنگاري که پرسيد فکر ميکنيد مشکل تيمتان کجاست، گفت: شايد مشکل من باشم که در چيدمان تيم خود اشتباه ميکنم. شايد بايد فکر ديگري به کار ببندم و راهکار بهتري پيدا کنم. بازيکنان من تلاش زيادي ميکنند و بازي خوبي به نمايش ميگذارند، اما شايد ايراد از من است. خاکپور کمکاري در تيمش را تکذيب کرد و گفت: مخالف موضوع کم کاري بازيکنانم هستم و همه آنها را مي شناسم. آنها زحمت ميکشند و در طول هفته در کنار من هستند، اما فقط بدشانس هستند. وي با اشاره به اينکه تيم را در نيمه راه تحويل گرفته است،گفت: تفکرات مربي که در اواسط فصل هدايت تيم را به عهده ميگيرد، با مربي که از ابتداي فصل بالاي سر تيم است، فرق ميکند. کار کردن در اين شرايط سخت است چون حالا من با کمبود بازيکن مواجه هستم و امروز سه بازيکن زير 23 سال را در ترکيب گذاشتم و هنگامي که بازيهاي تراکتورسازي را آناليز کرديم فهميديم که اين تيم خوب بازي ميکنند اما امروز مقابل آنها شکست خورديم. سرمربي استيلآذين در پايان گفت: انسان با اميد زنده است و ما نيز تمام تلاش خود را ميکنيم تا در ليگ برتر باقي بمانيم اما در بازيهاي آينده با ترکيب متفاوتي به زمين خواهيم آمد.