درست یا غلطش مطمعن نیستما ولی تو نت خونده بودم وقتی کسی هتریک کنه میتونه توپ ببر خونه ، اون قدیما بچه بودیم قانون اینجوری نبود مثل اینکه ، کوچه فوتبال بازی می کردیم منم سه تا گل زده بودم ، توپ یهو افتاد تو خونه یه پیرمرد سالخورده اونم توپ گرفت با خودش برد ، خوبه الان قانون عوض شده توپ فوتبالیست میبره ... (البته چون ، احترام به بزرگتر واجبه ما هم چیزی نگفتیم )
چرا برای دستگاه نونوایی ها اپدیت نمی یاد ، میخوای 40 تا نون بخری باید چهل بار دکه بعلاوه را بزنی ، روز اول حواسم نبود اشتباهی زدم نون یکی ، نایلون 40 تا ، نونوا زنگ زد به پشتی بانیش بگه الان چه کار کنه ...
عاشق صنایع دستی مخصوصا چوبی هستم ، یه مغازه بزرگ لوازم چوبی که محصولات چوبی کار دست خارجی میاره با رفیقم رفتیم داخلش ، از همون اول یه خانومه پشت سر ماه راه می اومد معذب بودیم و هی توضیح میداد ، یه عقاب بزرگ بود با چوب طراحیش کرده بودند ، زحمتی که طراحش کشیده بود از عقاب مادر که تخم گذاشته بود بچه به دنیا آورده بود و شکار کرده بود بهش غذا داده بود سخت تر بود اصن ... پانوشت : البته نقش عقاب پدر نیز در بزرگ کردن جوجه ها انکار ناپذیره ...
وجیهه خانم زن با سلیقه ای است ، او برای مهمانان کره پنیر و نون آماده کرده است ... پانوشت : البته شک دارم دقیقا این کار کوکب خانم کرده بود یا وجیهه خانم ، به هر حال جا داره ازشون تشکر کنیم . البته یکی از مهمانان معتقد بود پنیره ایشون محلی نبود و کار خودش نبود ، به هر حال پیش می یاد و از ارزش های ایشون چیزی کم نمی کنه برای ما ...
امکان نداره نری مهمونی ، البته امکانم نداره بری مهمونی ، سخته مهمونی دادن ، خلاصه امکان نداره نری مهمونی ، بعد یکی از بزرگای فامیل نگه چقدر سرتون تو گوشیه ، بعد یکی از خانم های فامیل نگه ، اتفاقا ما هر وقت میریم خونه پدر شوهرم ، ایشون یک سبد میاره و گوشی ها جمع میکنه و میگه اینجا گوشی ممنوعه ، اصن یجوری میگه گوشی ها جمع میکنه انگار پدرشوهرش مسئول انتظامات المپیاد جهانی شیمیه ، اصن انگار روش اندروید 12 نصبه ، اصن انگار سیب بجا درخت از رو دست این افتاد رو سر نیوتن ...