جدیدا متوجه شدم که استعداد خاصی در بازی تنیس که نه ولی در تماشای آن دارم ، لذا تصمیم دارم بعدا یه راکت تنیس که نه ولی توپش بخرم و به باشگاه که نه ولی بازیش تو گوشیم نصب کنم ...
این دوره یه بچه به دنیا می یاد براش از همون سال اول جشن تولد می گیرن تا همیشه ، ولی دروغ چرا ، راستش بخواین ، من تو ۱۸ سالگی وقتی داشتم دفترچه کنکور پر می کردم و شناسنامم دیدم ، تازه متوجه شدم ععع من تو این ماه به دنیا اومدم و فلان روز ، چه جالب ، تازه یه ماه بعدم یادم رفت و الانم یادم نیست ...
سخنرانی از دکتر انوشه بود که می گفت : به ما یاد ندادن که : کسی میخنده ، لزوما بی غم نیست کسی درس نخونده ، لزوما خنگ نیست ... کسی سیگار میکشه ، لزوما معتاد و افیونی نیست ... کسی آرایش تند می کنه ، لزوما بدکاره نیست ... کسی بنز سوار میشه ، لزوما دزد نیست ... کسی سکوت میکنه ، حتما لال نیست ... کسی بهت دست میده ، حتما رفیقت نیست ... کسی می بوستت ، حتما عاشقت نیست ... کسی عیبت میگه ، حتما دشمنت نیست ... و ...
بعضی وقتها به یک نفر فکر میکنم در یک دوره ای دوست داشتم ازدواج کنم عمر این دوره کوتاه بود در دوره ای دیگه تاکنون علاقه ای به ازدواج ندارم در دوره ای که علاقه به ازدواج داشتم یک خواستگار خوب داشتم باهاش حرف زدم از اینکه یکی اینقدر خوب باشه برام جای سوال و شک داشت که اخه مگه میشه همونی که تو میخوای باشه ولی بود واقعا همون بود یکی دو جلسه باهم با هماهنگی خانواده ها صحبت کردیم اون موقع ها در خانواده ما رسم نبود ما بریم بیرون و مدتی آشنا بشیم و ... يعنی همون جلسه اول باید به تفاهم میرسیدید یا نمیرسیدید اگر نمیرسیدیم باید جواب منفی میدادیم اگر میرسیدیم هم مثبت من خانواده مذهبی ندارم ولی سنتی هستند خانواده ام خب خانواده اون آقا پسر دیگه خیلی پیگیر بودن هر روز زنگ میزدن از طرفی مغز من هم این طرف شست شو میدادن من هم واقعا تصمیم گرفتم جواب مثبت بدم درست در لحظه ای که مادر اون اقا پسر پشت تلفن بودن و مادرم پرسیدن چی بگم مطمئنی بگم مثبت؟ ( که بعدش هم بله برون میشد) درستِ درستِ درست در همون لحظه دوران بی علاقگی من به ازدواج شروع شد و گفتم من تمایل به ازدواج ندارم و قضیه تموم شد گاهی اون آقا به یادم میاد فقط به عنوان یک آدم خوب و البته چون یکبار بعد از جواب منفی تصادفی دیدمش که کاش نمیدیدم همیشه دلم میسوزه برای اون صحنه شدیدا من نه عین فیلم ها، بلکه واقعی تر برای او آرزوی خوشبختی کردم در حالی که قبلتر فکر میکردم اینا مال تو فیلماست ولی آرزوی من زود برآورده شد و او الان دو تا بچه داره و خیلی خوشبخته همین دیگه خدا رو شکر