1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

[ الان داری به کی فکر میکنی؟ ]

شروع موضوع توسط حــنا ‏10/6/21 در انجمن سـرگـرمـی

1. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    113
    چی داری تو چشات ... ؟

Farzane و آــوآز از این پست تشکر کرده اند.
  2. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    88
    @};-@};-

آــوآز و بـرکـه از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    113
    بچه ها چه کیفی می کنند آخر هفته مدرسه تعطیله ، حالا ما بچه بودیم نه تنها تعطیل نبود ، تازه بعد ساعت مدرسه کلاس جبرانی می زاشتند ، البته برام جای سوال بود این دو ساعت جبرانی ، واقعا جبران ۹ ماه سر کلاس اومدنت می کرد ، البته به معلم ریاضی گفتم آقا نمیشه سال تحصیلی بکنیم ۹ ماه و دو ساعت ولی ظهرا به موقع بریم خونه ، آخه گوشنمونه هیچی حالیمون نمیشه ...

حــنا، bita.z، رهگذر و 6 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. کاربر حرفه ای ~✿~

امتیاز دستاورد:
    133
    به کسی فکر نمی‌کنم ولی خطاب به اونی‌که داره به رفتارم فکر می‌کنه:
    [ این منم!
    رفتارم هنوز مث قبله و نادیده نمی‌گیرمت ولی..
    ولی با این تفاوت که از چشمم افتادی و دیگه برام مهم نیستی، نه خودت، نه حرفات و نه کارهایی‌که انجام میدی...]

(:

حــنا، HaVaZaR، رهگذر و 3 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  5. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    116
    به یکی از دوستان که به ازدواج از جمع ما رفت و کمتر حضورش دیده میشه
    امیدوارم خوشبخت و سعادمند باشه هر کجا که هستن

HaVaZaR، M @ H @ K و آــوآز از این ارسال تشکر کرده اند.
  6. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    113
    تو فوتبال هر تیمی که عملکرد ضعیف داره وقتی مربیشون عوض می کنند ، اصطلاحا شک به تیم وارد میشه و چند بازی اول عملکرد خوبی دارن و همش میبرن ، اتفاقا دوران دبیرستان یه بار دبیر ریاضی ما عوض شد ، امتحان ریاضی از ۲۰ نمره شدم ۲۱ ، شاگرد زرنگ کلاس که همیشه ۲۰ میشد نمرش شد ۴۰۰ ، معلم ورزش هفته بعد مرخصی نبود و برای اولین بار دیدیمش ، خلاصه کلی تغییرات خوب تو کلاس ایجاد شد .‌‌..اها یادم رفت بگم‌ دستگاه کپی مدرسه هم کار میکرد ...

bita.z، مَـأوا، Farzane و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  7. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    113
    بالاخره بعد از مدتها مطالعه ، ممارست ، تلاش در کشف قضیه ، استفاده از کمک داور ویدیویی تو پرانتز وی ای ار و پخش مستقیم مسابقات به این نتیجه رسیدم که چای های مادربزرگ اگر خوشمزست ، اگر اسانس خاص دارد ، از انتخاب نوع چای خاصی هست نه لزوما هنر خودش ، فی الواقع به سوپر مارکت رفتم و همان چای را با ۹ درصد افزایش با افزوده خریدم و دم کردم ، اگرچه خوب بود ولی بازهم مثل چای ها مادربزرگ نبود ، لذا به این نتیجه رسیدم درسته چای خوبی انتخاب میکنه ولی هنر مادربزرگ در دم کردن چای خاصه خودش هست و اینجاست که میگن احترام به بزرگترها لازم است ...

HaVaZaR، bita.z، مَـأوا و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  8. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    113
    وقتی بازیکنی گل میزنه ، یجور گزارشگر میگه این بازیکن با بیست سال ۱۳۲ روز سن‌ موفق به گل زنی میشه ، انگار اگه مادرش بیست سال پیش یه روز اینو دیرتر به دنیا می آورد ، بیست سال بعد تو تصمیم مربی برای انتخاب ترکیب بازیکن مقابل تیم حریف تاثیر گذار بود و باعث نیمکت نشینیش میشد ..‌

M @ H @ K، مَـأوا، alfred. و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  9. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    113
    فکرشو نمیکردم گوش کردن به کتاب صوتی که قیمتش فقط پنج هزار تومن از نسخه چاپیش کمتر بود و چرا چاپیش نخریدم ، اینقدر تاثیر گذار باشه ، از شنبه تصمیم گرفتم از سه شنبه بجا ساعت هشت ، شش صبح بیدار شم و این کار هم کردم ، خیلی خوب و موثر بود ، فقط نمیدونم چرا این دو ساعت زودتر بیدار شدن باعث شده بود کل هفته کل تایم های بیداری هم خواب باشم یا چرت بزنم ، اصلا بیشتر میخوابیدم ، بی حوصله و کسل بودم و با اینکه مخاطب خاص نداشتم ولی ازش بدم اومده بود با اینکه نمیدونستم کی هست ، خلاصه بعد یک هفته گفتم بی خیال این ایده و مثل سابق بیدار شم ولی بد عادت شده بودم و با اینکه هشت بیدار میشدم بازم کل روز خواب بودم ، بهتر نشده بودم هیچ ، بدتر ...
    دیشب که دوباره کتاب بصورت خلاصه گوش دادم متوجه شدم که خط فکری کتاب خوب بود ولی نکات ریزی داشت که توجه نکرده بودم ، مثل تنظیم تایم خواب شب ، شاید دوباره دربارش فکر کنم چون نیاز به خواب بیشتری دارم ...

آخرین ویرایش: ‏15/11/22
    رهگذر، bita.z، مَـأوا و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  10. کاربر حرفه ای ~✿~

امتیاز دستاورد:
    133
    به اونی‌که همیشه باهام بود
    حتی اگ بد باشه، بازم خریدار نگاشم..

رهگذر، Milaad، bita.z و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.