سرمربي موقت نفت آبادان گفت: فشار تماشاگران باعث شد نتيجه را عوض کنيم. احمد پارو پس از پيروزي 2 بر يک مقابل ملوان انزلي پيش از اينکه خبرنگاري سؤالي بپرسد، گفت: هواداران و مسئولان تيم خيلي کمک کردند تا من بتوانم امروز مسئوليت را قبول کنم. من نميخواهم وارد حاشيه شوم. بنابراين فقط سؤالات فني بپرسيد. وي افزود: نميتوان شرايط را پيشبيني کرد. ذوبآهن هم روز گذشته عقب بود اما بازي را برد. فشار تماشاگران باعث شد بتوانيم نتيجه را عوض کنيم. شعارهايي از جايگاه داده ميشد، باعث تحريک بازيکنان تيم شد. پارو ادامه داد: هيچ کس در مجموعه نفت آبادان دوست نداشت تيم نتيجه نگيرد و همه دست به دست هم دادهايم تا تيم نتيجه بگيرد. چنين صحبتهايي بيانصافي است. 11 بازي ديگر در ليگ داريم تا بتوانيم نتيجهاي در شأن آبادان کسب کنيم. وي تصريح کرد: اگر حمايت تماشاگران به تيم برگردد و با بازيکنان صلح کنند، نتيجه بهتري خواهيم گرفت. امروز ناچار شدم روي نيمکت بنشينم و قبل از بازي خيلي از مربيان آباداني با من تماس گرفتند تا راهنماييام کنند و اين نشان ميدهد که ميتوان به مربيان آباداني اعتماد کرد. پارو درباره اينکه گفته ميشود غلامحسين پيرواني براي هدايت تيم نفت در آبادان به سر ميرود، گفت: او به آبادان نيامده اما من هم در روزنامهها خواندم که پيرواني يکي از گزينههاي هدايت تيم نفت است.