پاسخ : ☁دِلــــ ــ نِــ ـوشــتــ ـه هــــεїзـــ ـآیــــ بــ ـآرونــیــــــ☂ قدم زدﮯ بر کویرِ تفتیده ﮯِ دلم ، جا پاﮯِ قدم هایت ، هر دم ، ""گلـﮯ"" روئید و مـטּ مستِ رایحه ﮯِ قدم هایت شده ام ... ~>بد مستـﮯ مـﮯآورد تنفس در هواﮯِ گامهایت ... تـو شـعـار عیـنـیـت یافتـه ےِ منـﮯ ، مرد حاکم بر {} َم ...
پاسخ : ☁دِلــــ ــ نِــ ـوشــتــ ـه هــــεїзـــ ـآیــــ بــ ـآرونــیــــــ☂ این خط " __ " و این نشان " × " که دلت برای هیچ کس به اندازه من تنگ نخواهد شد برای نگاه کردنم ، بوسیدنم ، خندیدنم برای تمام لحظه هایی که کنارم داشتی روزی که نیستم دلت برای همه اینها تنگ خواهد شد شک نکن...!!
پاسخ : ☁دِلــــ ــ نِــ ـوشــتــ ـه هــــεїзـــ ـآیــــ بــ ـآرونــیــــــ☂ بی تو درختی پیر گوشه تصویر تصویر گوشه اتاق اتاق گوشه شهر و شهر دود گرفته و تنها زیر سایه درختی پیر گوشه تصویر !
پاسخ : ☁دِلــــ ــ نِــ ـوشــتــ ـه هــــεїзـــ ـآیــــ بــ ـآرونــیــــــ☂ چـاے ریـختـن شبـانـه وقتے تـو نیـستے فـرسایـشےتـریـن کـار جـهان است مثـل ایـنکـه پـاے پے ایـن ساختـمان مستـاصل آهستـه آهستـه ،استـکان استـکان ، آب بریـزمـ تـا سست شود یـا پـاے ایـن چنـار متـروکـه آهستـه آهستـه ، استـکان استـکان ، سمـ بریـزمـ تـا خـشک شود ! "پوریـا عالمـے"
پاسخ : ☁دِلــــ ــ نِــ ـوشــتــ ـه هــــεїзـــ ـآیــــ بــ ـآرونــیــــــ☂ دیــوارهـایــی که میـســـازی، هـر روز و هـر روز بیـشتـر میشـونــد! مـِـعمـار بــ ـیاحسـاس ِ مــن؛ آخــر از کجـــا بــرای ایـن همــه دیـوار پنجــره پیـدا کنـم؟!!
پاسخ : ☁دِلــــ ــ نِــ ـوشــتــ ـه هــــεїзـــ ـآیــــ بــ ـآرونــیــــــ☂ حرف هایت را زدی زدی تا زدی زیر همه شان! حرف هایم را نزدم نزدم تا زدم زیر اولین بارانی که زد! ببین جانم! من زنم زن ها به حرف ها تکیه می زنند و از حرف ها تکیده می شوند و شک نکن اگر زبان اختراع نمی شد هیچ زنی عاشقت نمی شد بیزار هم مهدیه لطیفی
پاسخ : ☁دِلــــ ــ نِــ ـوشــتــ ـه هــــεїзـــ ـآیــــ بــ ـآرونــیــــــ☂ بی هیــــــچ هَمـ آغـــــــوشی ای ... باردار شُــــــدَمـ ... طِفلـــــــــی آرامـ ... به نامـ تَنهــــــــایی (!)
پاسخ : ☁دِلــــ ــ نِــ ـوشــتــ ـه هــــεїзـــ ـآیــــ بــ ـآرونــیــــــ☂ مـُخـاطـب بـے مـُخـاطـب . . مـُخـاطـب "خاص" من به سادگی یک لبخند رهایم کرد... "تو رفـتـه ای ؛ و من عاشقانه های بی مخاطبم را... به حراج گـذاشـته ام" مـُخـاطـب بـے مـُخـاطـب . .
پاسخ : ☁دِلــــ ــ نِــ ـوشــتــ ـه هــــεїзـــ ـآیــــ بــ ـآرونــیــــــ☂ روزهآیےْ که هستےْ... اِسکِیسْ هآے پےْ در پےْ مےْزَنَمْ از تو... تآ فرآموشَتْ نکُنم... در روزهآیےْ که نیستےْ
پاسخ : ☁دِلــــ ــ نِــ ـوشــتــ ـه هــــεїзـــ ـآیــــ بــ ـآرونــیــــــ☂ چه پِرسْپِکتیوِ غَمْ اَنگیزےْ دآرد... فآصِله ے مآ از هَمْ.