متن آهنگ فرار "فرزاد فرزین" ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── میدونی دوست دارم و سر به سرم میذاری! تو با اون دلبریات حرصمو در میاری… هوار هوار کردم هوای یار کردم… ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── اونی که میگفت دوسم نداشت دلشو شکار کردم شر و شیطونی و هر چی که میخوای میپوشی! حرف به خرجت نمیره بس که تو بازیگوشی تا وقتی عاشقم بشی خودمو هلاک کردم… ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── با این که نمکی دعوا داری الکی انگار شد خبری اوضاع شد خطری! من که فرار کردم تو رو بی قرار کردم الان نمیفهمی چی شد حالا میبینی چیکار کردم… ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── اینور و اونور میشینی میگی تمومه دیگه… اما این عشق منه به هیچکی رو نمیده… لج کردن کارته هر روز تو این رابطه اما توش ثابته عشق! ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── شعر : فرزاد فرزین | ملودی : فرزاد فرزین ، عماد طغرایی | تنظیم قطعه : علیرضا افشار اسفند1403
متن آهنگ حس قشنگ مرتضی اخلاقی ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── حس قشنگتو قشنگترین انگیزه واسه نفس کشیدنی! تو همون حس قشنگ وقت رسیدنی… من با تو حال خوشی دارم…. جونمی دلدارم ، تورو میخوام به زندگیم بیارم پرم از شوق و پر از خنده! چون که عشقم هنرمنده کشیده رو لبام خنده! توی عشق یک دل و یه رنگه… ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── مادوتاییم یه ترکیب برنده نگاهت توی چشمام انداخته برقی… دل و برد اون جادوی موهات با یه ترفندی بنازم این هنرمند و که آروم میکنه قلب و با یه لبخندو! با صبوری، چشم و خوابش میکنه مهربونیش ، دل و آبش می کنه… انگاری دل و شکارش می کنه… تا چشام تو رو تماش میکنه! ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── اسفند1403
https://uploadkon.ir/uploads/de9030_25Mohsen-Ebrahimzadeh-Pesare-Khoob.mp3 محسن ابراهیم زاده پسر خوب
متن آهنگ تیکه تیکه (مهدی دارابی) هوروش بند ﭼﻪ ﺑﻰ ﺧﺒﺮ رﺳﻴﺪی ﻧﺸﻮﻧﻪ ﻛﺮدی ﻗﻠﺒﻮ ﺑﻮی ﻋﻄﺮ ﺗﻮ ﭘﻴﭽﻴﺪ دﻳﻮوﻧﻪ ﻛﺮدی ﺷﻬﺮو ﻣﻦ ﺳﺮ ﺑﻪ ﻫﻮارو ﺗﻮ ﮔﺮﻓﺘﻰ ﺗﻮ دﺳﺘﺎت دل ﻣﻦ ﻛﻪ ﻧﻤﻴﺮﻓﺖ ﺗﻮرو دﻳﺪ و ﻧﻔﺲ داد آﻫﺎی ﻗﻠﺒﻢ ﺑﺮات ﺷﺪ ﺗﻴﻜﻪ ﺗﻴﻜﻪ ﻧﻤﻴﺬارم ﺗﻮ از اﻳﻨﺠﺎ ﺑﺮی که ﺗﻮﻫﻢ ﭘﺎت ﺗﻮی اﻳﻦ ﻋﺸﻖ ﮔﻴﺮه ﮔﻴﺮه اﻳﻨﻮ ﺳﺮﺧﻰ ﮔﻮﻧت داره ﻣﻴﮕﻪ ﻟﺐ اﻳﻦ درﻳﺎ ﺑﻐﻠﻢ ﻛﻦ ﺑﻐﻠﻢ ﻛﻦ ﺗﺎ ﺷﺪﻳﻢ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻐﻠﻢ ﻛﻦ بغلم کن ۱۴ فروردین ۱۴۰۴
متن آهنگ جانان حمید هیراد جانانم بردی دل و جانم از عشق تو جانا همش در هیجانم جان جانم عاشق تر از آنم دستم رو بگیری بکوبد ضربانم کاش به دادم برسی به داد حالم برسی کاش به داد این دل پر تب و تابم برسی دست مارو خوندی دلمو کجا کشوندی اومدی دل ببری مارو به کجا رسوندی دلبر دلبر تویی از همه بهتر از خونه ی قلبم دلبر نزنی پر دلبر دلبر تویی از همه بهتر از خونه ی قلبم الهی نزنی پر بس که تو جذابی و دلبر دلارام من از همه بهتر لیلی شیرین زبانم من آنم که مجنون زمانم ۱۳ فروردین ۱۴۰۴
متن آهنگ گل قرمز امیر اسماعیل دل دل نکن دلم بند توئه برق چشمام واسه لبخند توئه ای جان من چه خوبه حال من من شدم در به در خنده ی تو دیگه بسه بگو بردم دلتو ای جان من تویی درمان من من دلم گیره با یه نگات میره مهر تو از دل دیوونه ی من نمیره دل و دلدارم جز تو کیو دارم تو فقط بخند تا روشن شه شب تیره دل من بند به چشمای شبیه ماهت هر چی تو بگی قبول من اینجوری میخوامت تو باید باشی تا ما با همدیگه یکی شیم گل قرمز بریزم دوباره توی راهت من دلم گیره با یه نگات میره مهر تو از دل دیوونه ی من نمیره دل و دلدارم جز تو کیو دارم تو فقط بخند تا روشن شه شب تیره ۱۱ فروردین ۱۴۰۴
متن آهنگ عاشقم نبود بابک حبیبی فر خواستم دستاتو بگیرم قسمتم نبوددل بستم به چیزی که مال من نبود عاشق کسی شدم که عاشقم نبود تو عوض شدی ولی من هنوز همونم مگه نور تو شب تاریکت نبودم واسم مهم بودی واست مهم نبودم ای کاشکی یه ذره ای تو هم دلت با من بود با من بود من هر چی کشیدم از این دل سادم بود سادم بود تو که نیستی به آسمون شبا میگم ماهم کو ماهم کو تو عوض شدی ولی من هنوز همونم مگه نور تو شب تاریکت نبودم واسم مهم بودی واست مهم نبودم 18 فروردین04