متن آهنگ "پس از تو خانه خانه نشد" علیرضا قربانی ﻧﭙﺮس در ﻫﻮای ﺗﻮ ﻛﺪام ﻟﺤﻈﻪ ﮔﻢ ﺷﺪم ﻫﻤﺎن ﻫﻤﺎن زﻣﺎن ﻛﻪ رﻓﺘﻰ ﻣﻦ از ﺷﺮوع ﻣﺎﺟﺮا ﺑﻪ اﻧﺘﻬﺎ رﺳﻴﺪه ام ﻧﺸﺎن ﺑﻪ آن ﻧﺸﺎن ﻛﻪ رﻓﺘﻰ ﭘﺲ از ﺗﻮ ﺧﺎﻧﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﻧﺸﺪ ﻫﻮاﻳﻢ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﻧﺸﺪ ﺟﻨﻮن ﻣﺮا ﻧﺪﻳﺪه ﮔﺮﻓﺘﻰ در آن ﻏﺮوب ﺳﺮد ﺧﺰان ﺗﻮ را ﺻﺪا زدم ﻛﻪ ﺑﻤﺎن وﻟﻰ ﺗﻮ ﻧﺎﺷﻨﻴﺪه ﮔﺮﻓﺘﻰ ﺑﻪ ﻳﮏ ﻧﮕﺎه آﺷﻨﺎ ﺗﻤﺎم ﻫﺴﺘﻰ ﻣﺮا ﮔﺮه زدی ﺑﻪ ﺗﺎر و ﭘﻮدت در اﻧﺘﻬﺎی ﻛﻮﭼﻪ ﻫﺎ دو ﺳﺎﻳﻪ ﻣﻰ رﺳﺪ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻳﻜﻰ ﻣﻨﻢ ﻳﻜﻰ ﻧﺒﻮدت ﭘﺲ از ﺗﻮ ﺧﺎﻧﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﻧﺸﺪ ﻫﻮاﻳﻢ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﻧﺸﺪ ﺟﻨﻮن ﻣﺮا ﻧﺪﻳﺪه ﮔﺮﻓﺘﻰ در آن ﻏﺮوب ﺳﺮد ﺧﺰان ﺗﻮ را ﺻﺪا زدم ﻛﻪ ﺑﻤﺎن وﻟﻰ ﺗﻮ ﻧﺎﺷﻨﻴﺪه ﮔﺮﻓﺘﻰ
متن آهنگ گرشا رضایی "ستاره" آخه این حالو ببین منِ دیوونه همین ثانیه واست میمیرم آخه قربونت برم برا چی غصه و غم بده دستاتو بگیرم بیا دستاتو بگیرم وای نگاهت مثل چشمک زدن ستاره وقتی میخنده چشات چه حالی داره وای نگاهت مثل چشمک زدن ستاره وقتی میخنده چشات چه حالی داره عزیزم غصه نخور فردا برای مادوتاس خوابی که دنیا برامون دیده مثل قصههاس پرِ عشقه،پرِ نوره همه چی قول میدم که روبراس آخه این حالو ببین منِ دیوونه همین ثانیه واست میمیرم آخه قربونت برم برا چی غصه و غم بده دستاتو بگیرم بیا دستاتو بگیرم وای نگاهت مثل چشمک زدن ستاره وقتی میخنده دلم چه حالی داره وای نگاهت مثل چشمک زدن ستاره وقتی میخنده چشات چه حالی داره
متن آهنگ "سلطان قلب من "کامران مولایی ﻳﻪ دل ﺗﻮ ﺳﻴﻨﻤﻪ ﻛﻪ اﻳﻦ روزا ﻓﻘﻄ داره ﺑﻪ ﻋﺸﻖ ﺗﻮ ﻣﻴﻜﻮﺑﻪ ﻋﺸﻘﻢ از اون وﻗﺘﻰ ﻛﻪ ﭘﺎت ﺑﻪ ﻗﻠﺒﻢ وا ﺷﺪه ﻳﻪ ﺟﻮر دﻳﮕﻪ ﺣﺎﻟﻢ ﺧﻮﺑﻪ ﻋﺸﻘﻢ اﮔﻪ ﺑﻮدی ﺑﻪ ﺟﺎم ﻣﻴﺪادی ﺣﻖ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻛﻪ دام ﭘﺮت ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻪ ﺣﻮاﺳﻢ ﻳﻪ ﺟﻮری ﻓﻜﺮ ﻣﻦ ﺑﻬﺖ درﮔﻴﺮه ﻛﻪ ﺷﺪی ۹ ﺗﺎ از ﻫﺮ ۱۰ ﺗﺎ ﺗﻤﺎﺳﻢ ♫♫♫♫ ♫♫♫♫ ﺳﻠﻄﺎن ﻗﻠﺐ ﻣﻦ ﻛﻰ ﺑﻠﺪه ﻣﺜﻞ ﺗﻮ آﺧﻪ ﻣﻨﻮ ﻣﺜﻞ ﻳﻪ روﺣﻴﻢ ﺗﻮی دوﺗﺎ ﺗﻨﻮ ﺑﻤﻮن واﺳﻢ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺳﻠﻄﺎن ﻗﻠﺐ ﻣﻦ ﺗﺎ وﻗﺘﻰ ﭘﻴﺸﺘﻢ از ﻫﻴﭽﻰ ﻧﺘﺮس ﻳﻪ ﺟﻮری ﭘﺎی ﺗﻮ ﻣﻴﻤﻮﻧﻢ ﻧﻔﺲ ﻛﻪ اﻳﻦ ﻋﺸﻖ اﺑﺪی ﺷﻪ ﻣﻦ ﻫﺮ ﺗﺼﻮﻳﺮی از ﻋﺸﻖ ﺗﻮ ﺳﺮم ﻫﺴﺖ ﺗﻮ رﻧﮓ واﻗﻌﻴﺖ ﻣﻴﺰﻧﻰ ﺑﻬﺶ ﻳﻪ اﺣﺴﺎس ﻗﺸﻨﮕﻰ ﺗﻮ ﻧﮕﺎﻫﺖ ﻛﻪ ﺗﻮ ﻧﮕﺎه ﻫﻴﺸﻜﻰ ﻧﻴﺴﺖ ﺷﺒﻴﻬﺶ ﺑﺎ اﻳﻨﻜﻪ ﺳﺎده ﻣﻴﮕﺮدی ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺗﻮ ﻗﺎب ﭼﺸﻢ ﻣﻦ ﺷﺎﻫﻜﺎری ازت ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ ﻋﺸﻘﻢ ﻛﻪ ﺗﻮ ﻫﺮ ﺷﺮاﻳﻄﻰ ﻫﻮاﻣﻮ داری ♫♫♫♫ ♫♫♫♫ ﺳﻠﻄﺎن ﻗﻠﺐ ﻣﻦ ﻛﻰ ﺑﻠﺪه ﻣﺜﻞ ﺗﻮ آﺧﻪ ﻣﻨﻮ ﻣﺜﻞ ﻳﻪ روﺣﻴﻢ ﺗﻮی دوﺗﺎ ﺗﻨﻮ ﺑﻤﻮن واﺳﻢ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺳﻠﻄﺎن ﻗﻠﺐ ﻣﻦ ﺗﺎ وﻗﺘﻰ ﭘﻴﺸﺘﻢ از ﻫﻴﭽﻰ ﻧﺘﺮس ﻳﻪ ﺟﻮری ﭘﺎی ﺗﻮ ﻣﻴﻤﻮﻧﻢ ﻧﻔﺲ ﻛﻪ اﻳﻦ ﻋﺸﻖ اﺑﺪی ﺷﻪ ♫♫♫♫ ♫♫♫♫ ترانه سرا : کامران مولایی, تنظیم کننده : تیموریان, آهنگ : کامران مولایی میکس و مسترینگ : تیموریان
متن آهنگ روزبه بمانی پایان خوب منو بغل کن که برنگردم من جز گذشتم هیچ آدمی رو بغل نکردم گذشته ی من سفر نداره یه عمره از من کسی به جز تو کسی خبر نداره منو بغل کن منو بغل کن منو زیبا تموم کن نذار بی تو حروم شم مثل پایان شعرام من حقمه زیبا تموم کن منو اینجا تموم کن نذار بی تو بریزم من این پایان خوبو از تو طلبکارم عزیزم ببخش بخند نبار یه بند بذار آیندت از من از این برزخ جدا شه بذار پایانمونم مثل هیشکی نباشه منو زیبا تموم کن نذار بی تو حروم شم مثل پایان شعرام من حقمه زیبا تموم کن منو اینجا تموم کن نذار بی تو بریزم من این پایان خوبو از تو طلبکارم عزیزم بهمن 1403
متن آهنگ دایان مهره های بی نشون وﻗﺘﻰ ﻛﻪ ﻋﺸﻖ ﻧﺎاﻣﻴﺪت ﻛﺮد ﺣﺮﻓﺎی ﻧﺎﮔﻔﺘﻪ ات زﻳﺎد ﻣﻴﺸﻪ وﻗﺘﻰ ﺗﻮ ﺑﻴﺪاری ﻧﻤﻴﺨﻨﺪی ﺧﻮاﺑﺎی آﺷﻔﺘﻪ ات زﻳﺎد ﻣﻴﺸﻪ دل ﻣﻴﻜﻨﻰ از ﻋﺎﻟﻢ و آدم ﻫﻰ ﻓﻜﺮ ﻣﻴﻜﻨﻰ ﺑﻪ ﻫﺮ ﭼﻴﺰی ﻧﻪ دﻳﮕﻪ ﻣﺜﻞ ﻗﺒﻞ ﻣﻴﺨﻨﺪی ﻧﻪ واﺳﻪ ﭼﻴﺰی اﺷﮏ ﻣﻴﺮﻳﺰی ﻟﺎﻟﺎ ﻟﺎﻟﺎ ﻣﻴﺪوﻧﻢ زدم زﻳﺮ ﺣﺮﻓﺎم ﻟﺎﻟﺎ ﻟﺎﻟﺎ ﻣﻨﻢ ﻋﻴﻦ ﺗﻮ ﺧﻴﻠﻰ ﺗﻨﻬﺎم ﻣﺜﻞ ﻣﻨﻮ ﺗﻮ ﺧﻴﻠﻴﺎ ﻫﺴﺘﻦ ﻣﺎ ﻣﻬﺮه ﻫﺎی ﺑﻰ ﻧﺸﻮن ﺑﻮدﻳﻢ ﻛﻰ ﺑﺎورش ﻣﻴﺸﻪ ﻛﻰ ﻣﻴﻔﻬﻤﻪ ﻣﺎﻫﺎ ﻳﻪ روزی ﻣﻬﺮﺑﻮن ﺑﻮدﻳﻢ ﻟﺎﻟﺎ ﻟﺎﻟﺎ ﻣﻴﺪوﻧﻢ زدم زﻳﺮ ﺣﺮﻓﺎم ﻟﺎﻟﺎ ﻟﺎﻟﺎ ﻣﻨﻢ ﻋﻴﻦ ﺗﻮ ﺧﻴﻠﻰ ﺗﻨﻬﺎم
متن آهنگ حامیم من ───┤ ♩♫♪♭ ├── چشماتو ببند به من یه چند دقیقه گوش کن… واسه چند دقیقه دنیا رو فراموش کن… منو گوش کن من یه شعرم من پرم از یه حرف تازه! هر یه بیتم یه ترانست هر یه خط من یه رازه من یه راهم که هنوزم که هنوزه تو نرفتیش… من یه شهرم که هنوزم که هنوزه تو نگشتیش… ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── من یک کشف تازه میشم اگه تو منو ببینی! من پر از آواز میشم اگه پای من بشینی من یه سازم که به رقصه تو صدای من صداشه… من یه عشقم که بهش متونه قلبت مبتلا شه چیزی نپرس از من چشمامو معنی کن! چشمای من روح منو به تو نشون میده ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── بهمن 1403
شگرد علی زند وکیلی https://uploadkon.ir/uploads/121017_25Ali-Zande-Vakili-Shegerd-musicdel-ir.mp3 ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── کنار من نیستی مقابلم نباش عاشقترم نکن توی دلم نباش سنگینی میکنه غمت توی سینه رفتی و دلتنگم شگرد تو اینه دلم رو میبری کجا رها کنی نمیمیرم اگه برام دعا کنی به دوری از خودت بد عادتم نکن مثل همه نباش قضاوتم نکن من که نمیتونم دشمن تو باشم زخم عمیقی شم رو تن تو باشم ببین چقدر مردم چه حال و روزیم بعد از جداییم رفیق خوبیم هنوز برای عشق من هیجان دارم ولی نمیدونم چقدر زمان دارم ───┤ ♩♬♫♪♭ ├───
متن آهنگ خاتون "علیرضا روزگار" ♫♫♫♫♫♫♫ ﻣﻨﻮ ﭼﺸﻤﺎم ﻫﻨﻮزم دﻧﺒﺎل ﻧﮕﺎت ﻣﻴﮕﺮدﻳﻢ ﻛﻮه ﺑﻪ ﻛﻮه ﺟﺎده ﺑﻪ ﺟﺎده رﻫﺴﭙﺎر ﺷﺐ دردﻳﻢ آﺧﺮ ﻗﺼﻪ ی ﻣﺎ ﺷﺪ ﻗﺼﻪ ی ﻟﻴﻠﻰ و ﻣﺠﻨﻮن ﻧﺮﺳﻴﺪن ﺗﻪ ﻗﺼﻪ ﺷﺪ ﻧﺼﻴﺐ ﻫﺮدوﺗﺎﻣﻮن آﻫﺎی ﺧﺎﻧﻮم ﻗﺼﻪ ﺷﺪی ﺧﺎﺗﻮن ﻗﺼﻪ ﺗﻮ از وﻗﺘﻰ ﻛﻪ رﻓﺘﻰ ﻳﻪ دﻧﻴﺎﺳﺖ ﭘﺮ ﻏﺼﻪ ﻣﻦ از ﺑﺎور ﺑﻮدن رﺳﻴﺪم ﺑﻪ ﻧﺒﻮدن ﺗﻮ ﺻﺪ رﻧﮕﻰ دﻧﻴﺎ ﺷﺪم رﻧﮓ ﻧﺒﻮدن ﻣﻨﻮ ﭼﺸﻤﺎم ﻫﻨﻮزم دﻧﺒﺎل ﻧﮕﺎت ﻣﻴﮕﺮدﻳﻢ ﻛﻮه ﺑﻪ ﻛﻮه ﺟﺎده ﺑﻪ ﺟﺎده رﻫﺴﭙﺎر ﺷﺐ دردﻳﻢ آﺧﺮ ﻗﺼﻪ ی ﻣﺎ ﺷﺪ ﻗﺼﻪ ی ﻟﻴﻠﻰ و ﻣﺠﻨﻮن ﻧﺮﺳﻴﺪن ﺗﻪ ﻗﺼﻪ ﺷﺪ ﻧﺼﻴﺐ ﻫﺮدوﺗﺎﻣﻮن اﺧﻪ دﻟﻢ دﺳﺖ ﺧﻮدش ﻧﻴﺴﺖ ﺑﺘﻮﻧﻪ ﺑﻔﻜﺮ ﺗﻮ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﻛﻰ ﺗﻮو ﻓﻜﺮ ﻋﺰﻳﺰش ﻧﻤﻴﻤﻮﻧﻪ ازش وﻗﺘﻰ ﺟﺪا ﺷﻪ ﺷﺐ ﺑﻪ ﺷﺐ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﻨﻮ ﻏﻤﻮ ﺑﻴﺪاری وای از اﻳﻦ روزا اﻳﻦ ﺷﺒﺎی ﺗﻜﺮاری ﺷﺐ ﺑﻪ ﺷﺐ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﻨﻮ ﻏﻤﻮ ﺑﻴﺪاری وای از اﻳﻦ روزا اﻳﻦ ﺷﺒﺎی ﺗﻜﺮاری ♫♫♫♫♫♫♫ ترانه سرا : علیرضا روزگار, تنظیم کننده : علیرضا روزگار, آهنگ : علیرضا روزگار بهمن1403
بی تو هر شب نوان https://uploadkon.ir/uploads/43f618_25Novan-Bi-To-Har-Shab.mp3 ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── چرا شب اینجوریه چرا بارون میزنه چرا تو شلوغی ام فکر توام یه سره خوش به حالت مثل من نیستی خالیت تخته واسه من فرق نداره اول و آخر هفته چرا این ثانیه ها شب میشن نمیگذره چرا اون خاطره ها از سرم نمیپره خوش به حالت که یکی مثل من درکت کرده وقتی کم حوصله بودی یکی دلگرمت کرده بی تو هر شب این دیوونه مست نگات زیر بارون انقده امشب دلتنگم از همه حرفام معلومه ───┤ ♩♬♫♪♭ ├───
♫♫♫♫ متن آهنگ صد سال تنهایی "روزبه بمانی" ♫♫♫♫ ﻣﻦ ﭘﺎﻣﻮ ﭘﺲ ﻧﻤﻴﻜﺸﻢ از ﺗﻮ ﺑﺎ اﻳﻨﻜﻪ ﻗﻠﺒﻢ ﻏﺮق آﺗﻴﺸﻪ اﻳﻨﺠﺎ ﻫﻤﻮن ﺟﺎﻳﻴﻪ ﻛﻪ ﻛﻠﺎ ﻓﺮﻗﻰ ﻧﺪاره آﺧﺮش ﭼﻰ ﺷﻪ ﺗﺼﻤﻴﻢ ﻣﻦ در ﻣﻮرد ﻓﺮدام ﻫﺮ ﺟﺎ ازم دوری ﻋﻮض ﻣﻴﺸﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﻧﺒﺎﻳﺪﻫﺎی اﻳﻦ دﻧﻴﺎ ﺑﺎ ﻋﺸﻖ ﺑﺪﺟﻮری ﻋﻮض ﻣﻴﺸﻪ ﺗﻮ ﺑﻐﺾ ﻛﺮدی از ﺳﻮال ﻣﻦ ﭼﻴﺰی ﻧﮕﻔﺘﻰ ﭼﻮن ﺧﺪاﻳﻰ ﺗﻮ ﻣﻦ ﻳﮏ ﺳﻮال ﺳﺎده ﭘﺮﺳﻴﺪم ﭘﻨﺠﺎه ﺳﺎﻟﻢ ﺷﻪ ﻛﺠﺎﻳﻰ ﺗﻮ ﺟﺰ اﺷﻜﻰ ﻛﻪ ﭼﺸﻤﺎﺗﻮ ﭘﺮ ﻣﻴﻜﺮد ﭼﻴﺰی ﻧﺪاری وﺻﻒ ﺣﺎﻟﺖ ﺷﻪ ﺣﺘﻰ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻰ ﺑﮕﻰ ﻋﺸﻘﻢ : ﺣﺎﻟﺎ ﺑﺬار ﭘﻨﺠﺎه ﺳﺎﻟﺖ ﺷﻪ ﻧﺰدﻳﮏ ﻧﺰدﻳﻜﻰ ﺑﻪ ﻣﻦ اﻣﺎ اﻳﻦ ﺳﺎﻟﻬﺎ ﺳﺎﻟﺎی دوری ﺑﻮد ﻋﻤﺮی رو ﺟﻮن ﻛﻨﺪم ﻛﻨﺎرت ﻛﻪ ﻣﺮز ﻣﻦ و ﺗﻮ ﺳﺎل ﻧﻮری ﺑﻮد اﻳﻨﺎ ﻛﻪ ﭘﺮﺳﻴﺪم ازت ای ﻛﺎش ﻳﮏ روز از ﻋﺸﻘﺖ ﺳﻮاﻟﺖ ﺷﻪ ﭼﻴﺰی ﻧﮕﻪ راﺣﺖ ازت رد ﺷﻪ ﺳﻰ ﺳﺎﻟﺘﻪ ﻫﺸﺘﺎد ﺳﺎﻟﺖ ﺷﻪ ﭼﻦ وﻗﺘﻪ ﺑﺎ ﻫﻢ زﻳﺮ ﻳﮏ ﺳﻘﻔﻴﻢ ﻫﺮ ﺳﺎﻋﺘﺶ ﭼﻦ ﺳﺎﻟﻪ ﻣﻦ ﺗﻨﻬﺎم ﻳﮏ روز ﻗﺒﻞ از رﻓﺘﻨﻢ ﻣﻴﺮی ﺻﺪ ﺳﺎل ﺑﻌﺪ از رﻓﺘﻨﺖ اﻳﻨﺠﺎم اﻳﻨﺎرو ﮔﻔﺘﻢ ﭼﻮن ﻗﺴﻢ ﺧﻮردی ﺑﺎ ﻣﻦ ﺗﻤﺎم ﻋﻤﺮ ﻣﻴﻤﻮﻧﻰ اﻳﻨﺎرو ﻣﻴﭙﺮﺳﻢ ازم رد ﺷﻰ ﭼﻮن ﻣﻦ ﻛﻪ ﻣﻴﺪوﻧﻢ ﻧﻤﻴﻤﻮﻧﻰ ترانه سرا : روزبه بمانی, تنظیم کننده : زمان, آهنگ : روزبه بمانی