حسین الفتی "آسمون مه آلود" ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── اینجا رویای رسیدن ، بین بیداری و خوابه من به قصه برمیگردم ، ته این جاده سرابه اگه تنها اگه خسته ، اگه خاموش اگه سردم اینجا دیگه جای من نیست ، من به قصه برمیگردم اینجا تاریک ام و تنها ، نه یه فانوس و نه مهتاب دلم و به کی ببندم ، وسط خاطره و خواب ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── اگه یه اتاق کوچیک ، اگه یه پنجره باشه پای اسم کی بمونم ، که برام خاطره باشه تو مثل یه عکس کهنه ، پشت یه شیشه تاری بس که بینمون غباره ، من و یادت نمیاری بعد بارونی که بارید ، بعد ابری که رها بود روزای تو آفتابی ، آسمون من مه آلود ───┤ ♩♬♫♪♭ ├───
متن آهنگ آرمان گرشاسبی بوسه هی بشنو حرف دلم را بشنو زنگ کلام شاعری که بی نقاب است هی وسط این همه مردن وسط دور عطش همین ترانه مثل آب است ای همه ی سروده هایم به فدای خنده ات به جز تو واژه ای ندانم ببین شدم گرفتارت به بوسه ای هوادارت ترانه ای که در پی ات قدم نزد اثر ندارد ببین شدم گرفتارت به بوسه ای هوادارت از عاشقانه ها شبیه من کسی خبر ندارد ای دریایی که پا گرفته از تو ببین که زورق جانِ مرا رها به هر کجا برد این آغوشی که سر رسیده از تو ببین که فصل گم گشته ی مرا به انتها برد به انتها برد ببین شدم گرفتارت به بوسه ای هوادارت ترانه ای که در پی ات قدم نزد اثر ندارد ببین شدم گرفتارت به بوسه ای هوادارت از عاشقانه ها شبیه من کسی خبر ندارد خبر ندارد
متن آهنگ "عطسه" فرهاد زرشام فر افتادم توی چالهی خوشگل زیر گونههات گناه من نیست بخدا قند و نبات خندههات چه سایهی خوبی دارم اینجا با چتر مژههات خداکنه عطسه کنی برم تو راه نفسات با چشات میکشونی توی دلت مث یه بچه آهو آدمارو بیوفایی میکنی و میسوزونی همهی دلای بیقرارو چی میخوای بدی جواب اشکای بندههای بیقراره خدارو بهم بگو جوابتو بله بله جواب انتخابتو بله بله بگو همه بجز من واسه تو اشتباهن بگو بجای قلبت طفلیا توی چاهن با چشات میکشونی توی دلت مث یه بچه آهو آدمارو بیوفایی میکنی و میسوزونی همهی دلای بیقرارو چی میخوای بدی جواب اشکای بندههای بیقراره خدارو
متن آهنگ احمد صفایی زیر نور ماه توی شب زیر نور ماه بهم گفتی هیچی نیست بین ما منم خیره توو چشت شوک شدم یهو سمت چپم تیر کشید شل شدم فکر نبودت منو کشت یه آن فراموشم نمیشی حتی اگه بخوام اصا مهم نیست که دیگه واسم عشق چیه بعد تو رو دلم روبان مشکیه عشقم رفتنت شهرو بهم ریخت رو دلم غم روی غم ریخت دیگه هیچی شبیه قبل نیست تو سر من دله عقل نیست عشقم رفتنت شهرو بهم ریخت رو دلم غم روی غم ریخت دیگه هیچی شبیه قبل نیست تو سر من دله عقل نیست کار من بعد تو بیداریه رفیق شبم بغض گلومه هر چقدر میخوام که از تو دور شم اما چشمای تو روبرومه عشقم رفتنت شهرو بهم ریخت رو دلم غم روی غم ریخت دیگه هیچی شبیه قبل نیست تو سر من دله عقل نیست عشقم رفتنت شهرو بهم ریخت رو دلم غم روی غم ریخت دیگه هیچی شبیه قبل نیست تو سر من دله عقل نیست
متن آهنگ دلم براش تنگ شده مجید خراطها بگین منتظرش هستم ولی خب برنگرده اون اگه حال منو پرسید بگید خوبم خیلی ممنون بگید دیگه نمیخندم فقط رو پام وای میستم بگید برگرده هم دیگه مثل سابق قوی نیستم دلم براش تنگه تنگه تنگ شده گریه هام قشنگ شده وای چی شد که قلبامون سنگه سنگه سنگ شده تنگه تنگه تنگ شده دلم گریه هاش قشنگ شده بین قلبامون چرا جنگه جنگه جنگ شده بگید زود میشکنه بغضم وقتی غم ها میریزن روم اونی که آرومش میکرد خودش با قرص میشه آروم بگید عوض شدم خیلی من اون آدم شاد نیستم یک درصد هم شبیه اون که بهش تسکین میداد نیستم بگید اون مرد احساسی چی شد یخ کرد یهو سر شد بگید باهاش چیکار کردی که واسه رفتن حاضر شد بگین دورم ازش خیلی نیادش دیگه دنبالم بگید برگردمم دیگه محاله خوب بشه حالم
متن آهنگ بمونی برام با صدای آصف آریا ﻳﺎدﺗﻪ ﻛﻪ ﮔﻔﺘﻰ ﭼﺸﺎﺗﻮ ﺑﺒﻨﺪ ﺑﺬار ﺗﻮ ﮔﻮﺷﺖ ﻳﻪ ﭼﻴﺰی ﺑﮕﻢ ﺧﺴﺘﻢ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻛﻨﺎرت ﭘﺲ دﻳﮕﻪ ﺑﻪ ﺧﻮاﺑﺖ ﺑﺒﻴﻨﻰ ﻛﻪ ﺑﺮم ﭘﺲ ﺑﺪون ﻣﻨﻢ دوراﻣﻮ زدم ﺗﺎ ﺗﻮرو دﻳﺪﻣﻮ ﺑﻪ ﺧﻮدم اوﻣﺪم ﻳﻪ ﺟﻮری ﺗﻮ ﻗﻠﺒﻢ اوﻣﺪی ﻛﻪ اﺻﻠﺎ ﺑﻪ ﻛﺴﻰ رو ﻧﺪم ﭼﺸﺎﻣﻮ ﺑﺴﺘﻰ رو ﻫﻤﻪ ﺷﺪی ﻫﻤﻮن ﻛﻪ ﺟﻮﻧﻤﻰ دﻳﮕﻪ ﻛﻨﺪم از ﻫﻤﻪ ﻳﻪ ﺗﻮ ﻛﻪ ﺑﺎﺷﻰ ﺑﺴﻤﻪ ﺗﻮ ﺑﻤﻮﻧﻰ ﺑﺮام ﻛﻪ ﺗﻮ ﻫﻤﻪ دﻧﻴﺎ ﺗﻮ ﺧﻮﺑﻰ ﺑﺮام آره ﺗﻮی دﻳﻮوﻧﻪ ﺑﻤﻮﻧﻰ ﺑﺮام ﻛﻪ ﭘﻴﺶ ﺗﻮ ﺧﻴﻠﻰ ﻗﺸﻨﮕﻪ ﺷﺒﺎﻣﻮ دورای ﺷﺒﻮﻧﻪ ﺗﻮ ﺑﻤﻮﻧﻰ واﺳﻢ ﻛﻪ ﭘﻴﺶ ﺗﻮ واﻗﻌﺎ ﻫﻤﻪ ﭼﻰ ﻗﺸﻨﮓ ﺷﺪ اﻳﻦ آدم ﻣﻐﺮور ﻛﻪ ﻧﻤﻴﺮﻓﺖ از رو ﺳﺮ ﺗﻮ ﻋﻮض ﺷﺪ ﭼﺸﺎﻣﻮ ﺑﺴﺘﻰ رو ﻫﻤﻪ ﺷﺪی ﻫﻤﻮن ﻛﻪ ﺟﻮﻧﻤﻰ دﻳﮕﻪ ﻛﻨﺪم از ﻫﻤﻪ ﻳﻪ ﺗﻮ ﻛﻪ ﺑﺎﺷﻰ ﺑﺴﻤﻪ ﺗﻮ ﺑﻤﻮﻧﻰ ﺑﺮام ﻛﻪ ﺗﻮ ﻫﻤﻪ دﻧﻴﺎ ﺗﻮ ﺧﻮﺑﻰ ﺑﺮام آره ﺗﻮی دﻳﻮوﻧﻪ ﺑﻤﻮﻧﻰ ﺑﺮام ﻛﻪ ﭘﻴﺶ ﺗﻮ ﺧﻴﻠﻰ ﻗﺸﻨﮕﻪ ﺷﺒﺎﻣﻮ دورای ﺷﺒﻮﻧﻪ بهمن1403
نوان معجزه https://uploadkon.ir/uploads/81ba04_25Novan-Mojezeh.mp3 ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── معجزه کردی تو منه بی جون ، منی که واسم همه چی عادی بود به تن خشكم تو زدی بارون، ساختی يه جنگل از یه بیابون گم شده بودم تو خودم انگار، کشیدیم بیرون از در و دیوار من دلم با تو دریارو میخواد بازم اون روز و شبارو میخواد نشو با من غریبه تو دریا من جزیره ببین من واسه تو چجوری دلتنگم چند شبه خوابم پریده ... ───┤ ♩♬♫♪♭ ├───
متن آهنگ یه شب علی عبدالمالکی یه شب که بی قراری که باز تا صبح بیداری میفهمی که دوسم داری ... یه شب که تنها موندی میفهمی من چی بودم میفهمی چه دردی داری ... یه شب که دیدی مثل یه شمع رو به بادی میفهمی تلخه آزادی ... میفهمی باید عشقو به قلبت راه میدادی یه شب که یادم افتادی ... به تو گفته بودم میرسه دلت تنگ شه واسم یکمی که نباشم و حس کنی عاشقمی ... به تو گفته بودم میرسه که میاد به دلت یه غمی تو یه جمع شلوغ تو یه دورِهمی ... یه روز که هیشکی حرف نگاهتو نفهمید دلت از آدما بد دید ... یه روز که هیشکی مثل خودم نگات نمیکرد میفهمی کی تورو میفهمید ... 1403/11/17
متن آهنگ برف و کاج روزبه بمانی تو تلفیق ابر و بهار و شمالی تو تنها جواب یه دنیا سوالی تو چشمات شب آسمون کویره تو یه ابری که رو زمین راه میره تو حس تماشای آرامشی تو دنیارو سمت خودت میکشی تو هستی و هر ثانیه آرزومی تو زیباترین حسرت رو به رومی تو شکل یه دریا توی ارتفاعی نگاه کن کجایی کجایی کجایی شبیه یه باغی که تو آسمونه تو رنگ چشات مشق رنگین کمونه تو حس تماشای آرامشی تو دنیارو سمت خودت میکشی تو هستی و هر ثانیه آرزومی تو زیباترین حسرت رو به رومی تو عطر تنت شعره تصویره حرفه یه ترکیبی از کاج و آتیش و برفه یه چیزی که قبل تو جایی ندیدم که از بعد تو میگن عطر و شنیدم تو حس تماشای آرامشی تو دنیارو سمت خودت میکشی تو هستی و هر ثانیه آرزومی تو زیباترین حسرت رو به رومی 16 بهمن ۱۴۰۳
تیتراژ سریال آبان متن آهنگ ساعت دیواری محسن چاوشی آخرین پرنده ام گرم بال و پر زدن آسمونم رفته کوچ کرده از من مثل یه ابر سیاه گریه خوبه واسم من به صبح نمیرسم خودمو میشناسم تو سرت چی میگذره چه خیالی داری من که حالم پیداست تو چه حالی داری ساعت دیواری ساعت دیواری من عزیزم رفته تو چرا بیداری من نمیخواستم بره این کلافم کرده زندگیمو میدم که فقط برگرده هر دومون حیف شدیم پی این بخت خراب یه رکاب بی نگین یه نگین بی رکاب