متن آهنگ باور کن از مرتضی تجن جاری یه روز اگه نبینمت نمیشه اینجا یکی عشق تو زندگیشه همون یه بار بستم بود رفتش دلم واست زود باور کن واسه تودور دنیا میکشم خط عاشق نبودم چشمت عاشقم کرد توروزای تکراری دادی بهم دلداری باور کن عشق تو شده نقطه ی امنم همیشه خیالت راحت از من روز میشه همیشه شب تاریک دور میشه باز این غما کم کم خوشبختی یعنی با تو بودن که عشقت شده بند جونم من ماته برق اون چشماتم همیشه هرلحظه همراتم عشق تو شده نقطه ی امنم همیشه خیالت راحت از من روز میشه همیشه شب تاریک دورمیشه باز این غما کم کم
متن آهنگ مرواریدِ مشکی از آیهان تو دریایی صَدَف پِلکاتُ اون چِشمات ، مُرواریدِ مِشکی تو کمیابی اصلا افسانه ای اینو بهت ،نگفته هیشکی صدای خَندَت آهنگیه که میشه باهاش،رفتزیر بارون تو لیلا شو یه شهر میدونه اینو واسه تو ، کیمیشه مجنون من عاشقت شدم چه زود ، کسی شبیه تو نبود نگاه تو برای من ،یه شعر عاشقانه بود نفس کشیدمت تورو ، هوام خلاصه شد به تو تو اومدی به زندگیم ، یه عطر خوش اضافه شد... تو باشی ، دیگه چیزی نمیخوام ، بدون یه اعترافه بهونه ی تورو میگیرم اون وقتایی که ،میشم کلافه رو هر چیکه بگی بجز تورو میدونی من یه خط کشیدم خودت میدونی بار اوله که رو زمین فرشته دیدم من عاشقت شدم چه زود ، کسی شبیه تو نبود نگاه تو برای من ،یه شعر عاشقانه بود نفس کشیدمت تورو ، هَوام خلاصه شد به تو تو اومدی به زندگیم ، یه عطر خوش اضافه شد...
متن آهنگ "برو خوشبخت بشی 2"پویا بیاتی ﻣﻨﻮ ﻳﺎدت ﻧﻤﻴﺎد ﻣﻴﺪوﻧﻢ ﺗﺎ ﻫﻤﻴﻨﺠﺎﺷﻢ ازت ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ دﻳﮕﻪ ﺣﺘﻰ ﻧﻔﺴﻢ درﻧﻤﻴﺎد ﭼﻪ ﻛﻨﻢ ﻛﺎری ازم ﺑﺮﻧﻤﻴﺎد ﺑﺮو ﻋﺸﻖ ﺑﺮو از ﺳﻴﻨﻪ ام ﺑﺮو ای ﺧﺎﻃﺮه ی ﺷﻴﺮﻳﻨﻢ ﺑﻴﻦ ﻣﺎ ﺑﻬﺘﺮه ﭘﺎﻳﻴﺰ ﺑﺸﻪ ﺳﺮﻧﻮﺷﺘﻤﻮن ﻏﻢ اﻧﮕﻴﺰ ﺷﻪ ﻧﻮش ﺟﻮﻧﻢ ﻏﻢ ﻫﺮ آﻫﻨﮕﻰ ﺑﺮو ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﺑﺸﻰ ﻣﻦ ﻛﻨﺎر ﻣﻴﺎم ﺑﺎ اﻳﻦ دﻟﺘﻨﮕﻰ ﺑﺮو ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﺑﺸﻰ ﺑﻪ ﻫﻮای ﺗﻮ دﭼﺎرم اﻣﺎ ﺑﺮو ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﺑﺸﻰ ﻣﻦ ازت ﺧﺎﻃﺮه دارم اﻣﺎ ﺑﺮو ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﺑﺸﻰ ﻧﻮش ﺟﻮﻧﺖ ﻫﻤﻪ ی اﻳﻦ ﺳﺎﻟﻬﺎ ﻧﮕﺮان ﻣﻦ ﻧﺒﺎش ﺑﺮو ﻋﺸﻘﻢ ﺑﺮو ﺑﺎﻟﺎ ﺑﺎﻟﺎ ﻧﮕﺮان ﻣﻦ ﻧﺒﺎش ﻓﻜﺮ ﻛﻦ ﺗﺎب ﺟﺪاﻳﻰ دارم ﻧﮕﺮان ﻧﺒﺎش ﻣﻦ ﻫﻢ ای ﻋﺸﻖ ﺧﺪاﻳﻰ دارم ﻧﮕﺮان ﻣﻦ ﻧﺒﺎش ﺑﻌﺪ از اﻳﻦ ﺣﻮﺻﻠﻪ ی ﻫﻢ ﻧﻔﺴﻰ ﻧﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﻧﻴﺴﺖ در دﻟﻢ ﻏﻴﺮ ﺧﺪاوﻧﺪ ﻛﺴﻰ ﻧﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﻧﻴﺴﺖ ﻋﺸﻖ ﻛﻪ ﺟﺎی ﺧﻮد ﺗﺎ ﻫﻮﺳﻰ ﻧﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﻧﻴﺴﺖ ﻣﻦ ﺑﻪ اﻳﻦ ﺳﻴﻨﻪ ﺳﻮﺧﺘﻦ آﻣﻮﺧﺘﻢ ﺷﻜﻮه ﻫﺎ دارم و از ﺷﻜﻮه دﻫﻦ دوﺧﺘﻢ ﭘﺪر ﻋﺸﻖ ﺑﺴﻮزد ﻛﻪ ﭼﻨﻴﻦ ﺳﻮﺧﺘﻢ ﻧﻮش ﺟﻮﻧﻢ ﻏﻢ ﻫﺮ آﻫﻨﮕﻰ ﺑﺮو ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﺑﺸﻰ ﻣﻦ ﻛﻨﺎر ﻣﻴﺎم ﺑﺎ اﻳﻦ دﻟﺘﻨﮕﻰ ﺑﺮو ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﺑﺸﻰ ﺑﻪ ﻫﻮای ﺗﻮ دﭼﺎرم اﻣﺎ ﺑﺮو ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﺑﺸﻰ ﻣﻦ ازت ﺧﺎﻃﺮه دارم اﻣﺎ ﺑﺮو ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﺑﺸﻰ ﻧﻮش ﺟﻮﻧﺖ ﻫﻤﻪ ی اﻳﻦ ﺳﺎﻟﻬﺎ ﻧﮕﺮان ﻣﻦ ﻧﺒﺎش ﺑﺮو ﻋﺸﻘﻢ ﺑﺮو ﺑﺎﻟﺎ ﺑﺎﻟﺎ ﻧﮕﺮان ﻣﻦ ﻧﺒﺎش ﻓﻜﺮ ﻛﻦ ﺗﺎب ﺟﺪاﻳﻰ دارم ﻧﮕﺮان ﻧﺒﺎش ﻣﻦ ﻫﻢ ای ﻋﺸﻖ ﺧﺪاﻳﻰ دارم ﻧﮕﺮان ﻣﻦ ﻧﺒﺎش
متن آهنگ "برف زمستانی" محمدرضا منصوری «««تو می آیی تو می آیی تو می آیی چه حالی دارم از این شور پنهانی زمان یخ بسته در تندیس این رویا تو آن برفی که تا فردا نمی مانی»»» شبیه اولین برف زمستانی نمیدانی نمیدانی نمیدانی چه جشنی میشود هر گوشه ی قلبم من از تو میشوم شهری چراغانی «««تو می آیی تو می آیی تو می آیی چه حالی دارم از این شور پنهانی زمان یخ بسته در تندیس این رویا تو آن برفی که تا فردا نمی مانی»»»
متن آهنگ "مدار عقل" محمدرضا منصوری ای آنکه در خوابم مرا غرق تماشا میکنی از خویشتن گم میکنی در خویش پیدا میکنی زخمی نمی ماند به دل دردی نمی ماند به تن از خویش زخمی میزنی با خود مداوا میکنی «پل میزنی از دست من تا سیب سرخ آرزو حوّایی و با تو زمین یک بزم جاودانه شد در من عبورت لحظه ای از یک دمِ مستانه شد دل بر مدار عقل بودو بعد از آن دیوانه شد» دوری و در جانی هنوز آن شوقِ پنهانی هنوز یک آسمان دلتنگی ام امید بارانی هنوز
متن آهنگ سرمستم از همایون شجریان ای تو نیمه ی دیگرم ای دلیل چشم ترم بنگر نگه تو روی چو مه تو با من چه کرده وصلت به نفسی اینک به تن من جان آورده شده قبلهام تن تو تن تو دل و جان من شده وطن تو تو هوای من همه نفس تازهٔ من تو تو بهار من چمن و گل غنچهدهن تو دل و جان من همه طلب و هوس تو شده رویت شده تا گواه من عشقت شد همه نفسم نور رخ تو در دل شبم شده ماه من از وصلت همه شعفم عشق تو شده گرمی دل من و پناه من سرمستم ز نگاه پر از هوست مدهوشم من از عطر خوش نفست زیبا شد با تو روزگار من نگه تو میِ من ای گل تویی بهار من تو بهشت خیالی من تویی اختر خوشاقبالی من تویی آن گل بیخاری که با تو شد روشن چراغ جانم دین و ایمانم، همه تو همه تو به امید تو زندهام به عشق تو جاودانه همه شادی و خندهام تویی تویی نور خانه عشقت پناه من تو همه عطش دل منی شوقت شده گناه من تو همه ز گل منی
متن آهنگ پایان پائیز از آبتین روحبخش داوران هوای عشقتو دارم با چشمام غرق بارونم کجایی و کجا هستم بدون تو چقدر خستم وجودم مثل پاییزه امیدام داره میریزه بگو که چند تا پاییزه حواست نیست غم انگیزه بگو که چند تا پائیزه؟ چشام دنبال تو هستند که با یاد تو هم مستند چه موقع فصل ما میشه زمستون آخه در پیشه چرا تقدیر من اینه آرزوهامو می چینه چرا دستت تو دستم نیست دلیل این همه غم چیست به عشق توست که من زندم با رویای تو می خندم چرا اینقدر تو کمیابی تنم خشکید و تو آبی اگرچه دنیا بی رحمه دلم با عشق تو گرمه واست آغوش من بازه یه دنیا عشقه و رازه واست آغوش من بازه دلم واسه خودم تنگه لبام هیچوقت نمی خنده ندیدم دیگه خودم رو بعد طوفان عشق تو
متن آهنگ حلالم کن از کوروش بیژنی دارم میرم حلالم کن من از دست خودم خستم که اینجا موندمو یک عمر به چشمای تو دل بستم دارم میرم حلالم کن دیگه راهی بجز این نیست داری می بینی اشکامو ولی قلب تو غمگین نیست تا کی باید از عشق تو تا صبح تردید و بی خوابی برای زندگی با تو تا کی اصرار و بیتابی دارم میرم ولی سخته که میدونم نمیتونی تو تازه بعداز این رفتن یه روز قدرم رو میدونی دارم میرم حلالم کن خودت خواستی که گریون شم اگه میتونی کاری کن که از رفتن پشیمون شم
متن آهنگ برف زمستانی از محمدرضا منصوری «««تو می آیی تو می آیی تو می آیی چه حالی دارم از این شور پنهانی زمان یخ بسته در تندیس این رویا تو آن برفی که تا فردا نمی مانی»»» شبیه اولین برف زمستانی نمیدانی نمیدانی نمیدانی چه جشنی میشود هر گوشه ی قلبم من از تو میشوم شهری چراغانی «««تو می آیی تو می آیی تو می آیی چه حالی دارم از این شور پنهانی زمان یخ بسته در تندیس این رویا تو آن برفی که تا فردا نمی مانی»»»
متن آهنگ دیدی چه کردی از گروه دارکوب دیدی چه کردی روح تنهای مرا از تن ربودی دیدمت از دور من غرق تنهایی که بودی سایه بودم کنج دیوار غمت افتاده بودم با هوای دوریت بی فاصله همسایه بودم از خیال رفتنت تا شب دلکندنت یک نفس کمتر نمانده نام من را بعد تو غیر تو آرامِ من با نفس هایش نخوانده دیدی چه کردی این چنین آسان مرا دیوانه کردی تو مرا با هرکسی حتی خودم بیگانهی بیگانه کردی با من چه کردی از خود و این زندگی بی زار کردی کوه غم را بر سرم آوار کردی ببین با من چه کردی تا هر زمان دیدنت آرزویی شد محال دیدمت مات وگنگ اتفاقی در خیال سلام تو با من است تا سالیان سال مقصدم سوی توست راه همواری نداشت بی سبب شاعرم شعر تاثیری نداشت دیدنت در خواب هم در زمان عمری نداشت