1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طراحی دکور با لوازم توکار و یراق تاچ

شروع موضوع توسط بازرگانی معینی ‏20/1/21 در انجمن دکوراسیون داخلی

?

آیا شما هم استفاده از یراق آلات تاچ و لوازم توکار رو پیشنهاد میکنید؟

1. بله

100.0%
  2. خیر

0 رای
    0.0%
  1. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    1
    یکی از جذاب ترین مواردی که تو طراحی آشپزخانه های جدید وجود داره، ساختن کابینتها به صورتیست که بتوان داخل آن لوازم حیاتی داخل آشپزخانه را قرار داد
    به طور مثال به اندازه ابعاد یک ماکروفر آشپزخانه ، داخل کابینت را خالی میگذارند و داخل آن ابعاد را با ماکروفر توکار پر میکنند.
    البته لازم به ذکره که این ماکروفر ها باید دقیقا از نوع توکار باشن وماکروفر عادی رو نمیتونید داخل کابینت توکار قرار بدید.
    جالا لازم به ذکره که من ماکروفرو مثال زدم و کلی لوازم توکار دیگه هستند که اینجوری میتونید داخل کابینت قرارشون بدید
    مثلا فر ، هود ، گاز ، سینک ، یخچال ، ماشین ظرفشویی ، ماشین لباسشویی ، قهوه ساز و کشو گرمکن
    فقط تصور کنید آشپزخونه ای رو که لوازمش وسط کار و در سه بعد نباشن و همه اونها فقط دربشون مشخص باشه و کاملا دو بعد
    بهترین برند لوازم توکار ، لوازم توکار بوش هستش
    درکنار استفاده از لوازم توکار که در طراحی دکوراسیون مدرن کاربرد داره شما میتونید از یراق آلات تاچ هم استفاده کنید.
    این یراق آلات باعث میشه که زمانی که میخواید درب کابینت را باز کنید ، بجای فشار و انرژِی همیشگی و بجای مکانیزم همیشگی ، از کانیزم تاچ استفاده کنید که با فشار دادن درب و باز شدن آن آغاز میشود.
    کافیست شما درب کابینت را فشار دهید تا کاملا باز شده و بتوانید از لوازم داخل کابینت استفاده کنید
    بهترین برند یراق آلات تاچ از جمله ، لولا ، ریل و جک هم یراق آلات بلوم هست
    من دو نمونه از سایت های فروشگاهی که یراق آلات تاچ بلوم و لوازم توکار بوش رو عرضه میکنن رو لینکشون رو قرار میدم:

خوشحال میشم که شما هم از تجاربتون از استفاده از این دو نوع لوازم برای من بنویسید ، مثلا اینکه آیا تو طراحی دکورتون استفاده کردید و اگر استفاده کردید چه برندی رو پیشنهاد میکنید و هم اینکه فروشگاه های معتبری که ازشون تونستید این لوازم رو خریداری کنید رو هم به بنده معرفی کنید.

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد: ‏21/1/21