بهترین روغن تو طب اسلامی روغن شحم گاو هستش...حالا ترتیب روغن های مورد قبول تو طب اسلامی و اینجا براتون میزارم... پیامبر (ص):گاو گوشتش مرض ...شيرش شفا و شحمش دواست...
شحم گاو به چربی اطراف قلـوه گاه گاو اطلاق می شـود که روغن بسیـار لطیف و جالب ترین فایده آن از بین بـردن چربـی های موجـود در ناحیه شکـم است .همـچنین رشد عضلانـی بـدن ، تناسب اندام ، منبـع تولید انرژی و توان بسیار عالی و تقویت کننده ی بسیار موثر سیستم دفاعـی بدن است.
داروی امام موسی کاظم....دارویی بسیار عالی برای سرماخوردگى و کرونا.... وقتی سالم هستید سه روز بخورين بعد ده روز دوباره سه روز....و تکرار بشه...روزی یه بار باید بخورين برای مریضی هم روزی سه بار مثل انتی بیوتیک هرروز بخورید ... فقط این نکته رو توجه کنید که بعد این که خوردین...تا یه ساعت چیزی نباید بخورین... اندازه یه قاشق چای خوری باید بخوریم... خودتون رو از آمپول زدن و داروهای شیمیایی نجات بدین... مزش خیلی تلخه و خب اولش سخته ولی عادت ميکنيد خود دکتر طب سنتی و کسایی که اونجا کار میکنن ديگ ماسک نميزنن....فقط این دارو رو برای پیشگیری و درمان استفاده میکنند... ماسک زدن خودش باعث مریضی های ریوی ميشه پ.ن:شاید باورتون نشه و مسخره کنید ولی من خودم این و استفاده میکنم منی که هرروز و همیشه تو فصل پاییز و زمستون مريضم...از این دارو استفاده میکنم...و تا الان مریض نشدم....مخصوصا به شدت قبل ... من وقتی مریض میشدم بدون آمپول زدن اونم 5 6 تا اصلا خوب نميشدم....الان واقعا اینجوری نيستم
اگر قرار نیست که نظرمو برای خودم نگه دارم فقط بگم که طب اسلامی و سنتی یکی نیستن و برم نمی دونم شایدم برداشت من از اینکه نوشتین«طب سنتی(اسلامی)» اشتباه بوده و یکی نگرفتینشون
عزیزم انوش قضیش فرق داره اینو همه میدونن! والا من تا جایی که میدونم طب ایرانی داریم با طب اسلامی....که با هم متفاوتند کمی... حالا این سنتی بودن عنوان بیشتر بخاطر یادآوری محتوای مطالبه....يني کسی به عنوان برخورد طب اسلامی نگه ای بابا این ديگ چیه.... منم اطلاع خاصی در مورد تفاوت طب ایرانی و اسلامی ندارم....انشالله بعد از یادگیری دوره ها اینجا تفاوت ها رو بیان میکنم.... خلاصه کلام اینی که من دارم بیان میکنم تو این تاپیک طب اسلامی هستش نه ايراني... اونم از یه جزوه معتبر و مطالب معتبر نه از خودم و شنیده هام
دلی جانم تاپیک و برای این باز گذاشتم که اگه کسی مطلبی داشت در این باره به ما یاد بده و به اشتراک بزاره من واقعا خوشحال میشم...
تفاوت طب سنتی و اسلامی طب اسلامی فقط و فقط از احادیث استفاده میکند اما در طب ایرانی ما از متونی استفاده میکنه که تفکراتی پشت آنها بوده است مانند کتابهای رازی، ابن سینا و سایر حکیمان برجسته ایرانی، آموزههای طب ایرانی از زمان تاسیس دانشگاه جندی شاپور در حال جمعآوری بوده است در طب سنتی افراد را بر اساس مزاج تقسیم بندی میکرده و اگر دیده میشد که مزاج فرد از حالت طبیعی خود خارج شده سعی میکرده به آن حالت طبی برگردد. طب ایرانی کاری میکند که فرد سالم بیمار نشود و فرد بیمار به حالت سلامت باز گردد."
نمک مورد قبول در طب سنتی نمک دریاست....نمک ید دار به هیچ وجه استفاده نکنید... نمک دريا و سرکه رو اصلا حذف نکنید....نمک دریا باعث فشار خون نمیشه.... همه چی و ارگانیک مصرف کنید نمک دریا رو قبل و بعد از غذا یکم بخوريد