1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

همفکری در سرمایه گذاری

شروع موضوع توسط Αli язza ‏26/11/20 در انجمن محفل تاپ فرومی ها

1. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    116
    سلام دوستان ، گشتم دیدم همچین تایپکی تو انجمن نیست گفتم دست ب کار بشم
    هدف زدن این تایپک اینه ک اگه کسی قصد سرمایه گذاری در کاری رو داره بتونه بامشورت در اینجا ب بهترین نتیجه برسه ، یا اگه کسی تجربه ایی تو کاری داره میتونه کسایی ک قصد سرمایه گذاری دارند رو راهنمایی ‌کنه
    امیدوارم مفید واقع شه
    :hand:

AftabGardoon، Anoosh، M!LAD و 4 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    116
    اولین پیشنهادی ک دارم خطاب ب دوستانی ک قصد سرمایه گذاری دارند ، سرمایه گذاری تو بازار فارکسه
    حالا چطور
    فارکس یک بازار جهانیه و وجه تمایزهایی ک نسبت ب بازارهای دیگ داره رو میشه ۱_ امکان معامله تو ۲۴ ساعت شبانه روز ۲_ امکان معامله در هر دو جهت بازار ( یعنی هم قیمت بره بالا سود میکنی هم حتی بیاد پایین) ۳_ استفاده از اهرم ۴_ هزینه کم و نقدشوندگی بالا و سریع خلاصه کرد

خب برای اموزش فارکس و اینکه تریدر حرفه ایی بشید حداقل باید ۲ الی ۵ سال زمان بزارید ک زمان کمی نیست و با این همه دغدغه شاید غیر ممکن

فارکس یک اپشنی ک داره این اجازه رو میده ک شما از معاملات تریدرای حرفه ایی کپی کنید ، یعنی اینکه اونا هر معامله ایی رو انجام بدن برای شماهم خود ب خود انجام میشه
    پلتفرم های زیادی در این خصوص فعالیت میکنند، اما تنها پلفترم فارسی با پشتیبانیی ک من میشناسم پلتفرم signal to follow هست
    شما از طریق این پلتفرم میتونید رزومه یک‌ تریدرو بررسی کنید و براساس سود ماهانش و استراتژی اون دنبالش کنید و معاملتشو کپی کنید

از لحاظ ایمنی بودن اینه ک پول شما صفر تا صدش تو بروکری که ثبت نام کردید میمونه و به پلتفرم منتقل نمیشه و اینکه تریدری ک دنبال کردید با پول واقعی معامله میکنه نه حساب آزمایشی

و همچنین شما میتونید با مشورت از پشتیبان این پلتفرم ب سود خوبی تو ماه برسید

این پلفترم رو از گوگل پلی متونید دانلود کنید
    و تو اینستاگرامم هم میتونید با پشیتبانش در ارتباط باشید و پیجشونو دنبال کنید و هر اطلاعات دیگه ایی ک خواستید بگیرید

signalcopy.forex ایدی اینستا

m naizar، آرامی، AftabGardoon و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.