درست میگین.ولی بازم باید برگردم روی حرف اولم.اونچه اتفاق میوفته الزاما منطقی و درست نیست. اونچه عرف تلقی شده، منتقل شده و در دوره هایی خلافش رفتار کردن حتی تابوشکنی بوده، الزاما درست نیست. حالا بنظرتون چون عرف اینطور به ما نشون داده و هنجارهای قراردادی ازمون میخوان که مطابق با عرف برخورد کنیم، آیا خودمون هم باید به گسترده تر شدنش دامن بزنیم؟ بنظر من نه.یه جایی باید جدی تر گرفته بشه.اینکه یه خانوم تفاوت سنی رو نادرست بدونه چون از جذابیت ها و شور همجنسش در طول زمان کاسته میشه، اگر عقیده خودش باشه، یکم ناراحت کنندست.اما اگر صرفا نقلکننده نظر کلیت جامعه بودین، حرفتون دور از واقعیت نیست متاسفانه..
درست بودن یا نبودن یک حرفه و واقعیت حرف دیگه . بازم میگم این که من و شما هم قبول داشته باشیم یا خیر ، واقعیت رو عوض نمیکنه . همیشه وقایع تلخی وجود دارن که متاسفانه مجبور به پذیرفتنشون هستیم .
خواهش میکنم . من اصلا قصد تسلیم کردن شما رو نداشتم و ندارم . قصدم فقط تبادل نظر بود و اینکه بتونم از شما و دوستان اطلاعاتی کسب کنم و به معلوماتم اضافه کنم . از شما هم ممنونم که وقت گذاشتین و منو مستفیض کردین
به نظرم این موضوع خیلی ربط داره به اینکه پسر در کدوم مرحله از زندگیش هست آیا به بلوغ عاطفی رسیده و اینکه تفاوت سنی چقد هست. ازدواج هایی که عملا تفاوت سنی مث رابطه مادر پسری هست یا منجر به روابط معیوب ( سلطه زن بر مرد و لگدمالی عزت نفس مرد و ...) میشه و یا بعد اینکه هیجانات و شور اولیه پسر نسبت به ازدواج فروکش کرد منجر به فروپاشی یا خیانت میشه که عواقبش قطعا گریبانگیر زن و فرزند احتمالی میشه و اگه پسر به بلوغ عاطفی نرسیده باشه و صرفا بر اساس هیجانات تصمیم گرفته باشه دیگه بدتر . معمولا روانشناسا میگن اگه پسر بالاتر از سن سی باشه این ازدواج با تفاوت سن ممکنه چندان مشکل ساز نشه( در صورتی که شرایط دیگه مث شخصیت و .... باهم جور باشه و تفاوت سنی زیاد نباشه). این شرایط دردصورتی که مرد هم بزرگتر باشه هم ممکنه اتفاق بیفته که اگه یه نگاهی به جامعه بندازی مثال ها و نمونه های زیادی هست .
نوشته های دوستان نخوندم ولی در کل هر وقت در موقعیت قرار گرفتید می تونید نظر واقعی بدهید ... الان همه دلایلی که دوستان بالا میگن از سر منطق و دلایل شخصی و عقلانی هست و قابل احترام ، ولی هر وقت در موقعیت قرار گرفتید و با اهرمی به نام احساس عشق علاقه روبرو شدید دیگر اینطور صد در صد منطقی نیستید ... پانوشت : لطفا نقل نگیرید چون نظر شخصی دادم ، نظرات شما قابل احترام است ...