طرز تهیه اول کیک گوشت آرد یک و نیم لیوان ماست یک لیوان روغن نصف لیوان بکینگ پودر یک ق غ تخم مرغ سه عدد نمک فلفل به مقدار دلخواه مواد میانی: هر چیزی میتونه باشه ؛ مایع ماکارانی؛ گوشت مرغ ماهی سیب زمینی و ... تخم مرغ هارا با نمک و فلفل با همزن به خوبی بزنید روغن ماست بکینگ پودر را اضافه کنید دوباره بزنید در نهایت آرد سه بار الک شده را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید کف قالب رو چرب کنید اندکی ارد بپاشید. نصف خمیر را بریزید. مواد را روی آن پخش کنید. اگر خواستید میتوانید پنیر پیتزا هم اضافه کنید. با نصف دیگر خمیر روی مواد را بپوشانید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید. میتوانید روی کیک پنیرپیتزا سوسیس رنده شده یا کنجد بریزید و بعد گریل کنید. وقتی دمای کیک پایین آمد آن را از قالب جدا کنید. طرز تهیه دوم و به صرفه تر و سالم تر: آرد ۲۲۵ گرم تخم مرغ یک عدد شیر ۱۵۰ میلی لیتر بکینگ پودر یک ق نمک یک ق چ روغن یا کره آب شده دو ق غ بکینگ پودر یک ق چ باقی مراحل مثل قبلی هست فرقی نداره فقط در طرز تهیه دوم مدت پخت ۳۰ دقیقه ست با دمای ۱۹۰ درجه حواستون باشه حتما. + من پنیر پیتزا نداشته باشم پنیر سفید رنده میکنم میریزم روش گریل میکنم امتحان کنید
یادم رفت بگم قبل از اینکه آرد رو اضافه کنم بهش ادویه هایی که دوست دارمو میزنم مثل پودرسیر و اویشن فلفل سیاه و فلفل قرمز بعد این رنگش زرد شده چون پودر زعفرون ریختم. بعضی وقتام زردچوبه میزنم رنگش خوب میشه @ghorbat
اتفاقا اینم درست کردم خیلیم خوشمزه ست لای خمیر کیک سویا بریز + من خودم تا حالا پنجاه بار کیک گوشت درست کردم گوشت نریختم توش
مرو از پي هرچه دل خواهدت که تمکين تن نور جان کاهدت اگر هرچه باشد مرادت خوري ز دوران بسي نامرادي بري تنور شکم دم بدم تافتن مصيبت بود روز نايافتن
من رفتم نونوایی سر کوچه ارد نداد ، بجاش دو تا بربری خریدم با خیار و گوجه و پیاز خوردم ... پنیر هم بود البته ...