1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مادر رومینا، تحت فشار شوهرش برای بخشش از خونخواهی دختر

شروع موضوع توسط کوکی♥❄ ‏2/11/20 در انجمن اخبار حوادث

1. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    121
    آها خب
    یه لحظه نگران شدم :d

کوکی♥❄ و M!LAD از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر ویژه کاربر اخراج شده ⊘ ~✿~

امتیاز دستاورد:
    128
    خوّب پس از نظر شما مجازات قاضی برای انتقام گیریه و حال آمدن دلها .
    ولی همانطور که عرض شد هدف تعلیم و تربیت و اصلاح جامعه است .
    امروزه تقریبا همه جوامع متمدن با شکنجه و اذیت و آزار مجرم بر هر ترتیبی مخالف اند
    مثلا در اروپای قرون وسطی بدستور کلیسا چنین مجرمی مثل پدر رومینا را با پتک استخوانهای پایش را میشکستند و اورا در بیابانی زیر آفتاب داغ میگذاشتند و به بدنش شربت قند میمالیدن تا زنبور ها دورش جمع و نیشش بزنند تا با زجر و شکنجه بمیرد اونوقت بخیال خوشان دلشون حال میامد که خوب سزایش رو دادند
    اما سر انجام فهمیدند که شکنجه و اعدام مجرم از قتلی که مجرم انجام داده شنیع تر است و خشونت بیشتری را باعث میشود و برای پایان دادن به آن سالها جنگیدند که داستانش طولانی است .

کوکی♥❄ و M!LAD از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر مفید ~✿~

امتیاز دستاورد:
    136
    حرفه:
    pH
    بله دقیقا واس انتقام گیریه ! هر کنشی یه واکنشی داره
    اگر سخت نباشه مجازات همه به راحتی جرم میکنن

+ یا سخن خدا رو قبول دارین یا نه ! که میفرماد همانا در قصاص حیاااات هست !

+ مجازات باس درست باشه و اصولی !

کوکی♥❄ و Anoosh از این پست تشکر کرده اند.
  4. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    93
    میشه حدس زد که تعدادی از قوانینی که در زمان کنونی به اسم اسلام اعمال میشه در طول زمان دستکاری شده . بطور مثال در زمان پیدایش اسلام کشتن و زنده بگور کردن دختران یک کار عادی محسوب میشده و بخاطر همین هم مردان قانون به نفع خودشون این قانون رو تعیین کردن که پدر مالک دختر هست و اگر خودش دخترش را به قتل برساند قصاص نشه .
    این فقط نظر من نیست و تعدادی از استادان اهل قانون به این موضوع اعتقاد دارن .

آخرین ویرایش: ‏4/11/20
    کوکی♥❄ و Anoosh از این پست تشکر کرده اند.
  5. کاربر ویژه کاربر اخراج شده ⊘ ~✿~

امتیاز دستاورد:
    128
    با سلام
    حالا بالاخره مجازات پدر رومینا که ۹ سال زندان است و بزودی با رضایت مادر رومینا و عفو به مناسبت عید و غیره آزاد میشه و یک سال هم در زندان نخواهد ماند اصولیه یا نه ؟
    مطابق دستور شرع مقدس هم هست

کوکی♥❄ از این پست تشکر کرده است.
  6. قابل تامله

7. کاربر فوق حرفه ای ~✿~

امتیاز دستاورد:
    121
    ببینید اقا میلاد
    شما یکبار دیگه نظر من رو بخونید اما با این تفاوت که ببینید من چی رو نقل قول گرفتم
    حرف جناب انوش که گفتن با اعدام موافق نیستن
    من نه گفتم با نظر قاضی که حکم ۹ سال داده موافقم نه مخالف در اون جایگاه نیستم از نظر انسانی به قضیه نگاه کنم هم هزاران دلیل و برهان میشه برای

8. کاربر فوق حرفه ای ~✿~

امتیاز دستاورد:
    121
    متاسفانه دیس بودم و پیامم ناقص اومده
    حوصله ی دوباره نوشتن نیست خلاصه وار میگم
    از نظر انسانی هم بخوایم به حکم ۹ ساله نگاه کنیم یه عده موافق دارهو یک عده مخالف
    موافقین کلی دلیل دارن و مخالفین هم
    من دوس ندارم نظری بدم که در تخصصم نیست مطمئنا قاضی که حکم داده مشکل شخصی با رومینا نداشته رفاقتی هم با پدر
    چون ذاتا حکمی که داده شده همونیه که تو فقه اسلامیه و قانون اساسی ما هم همون رو میگه

من با اعدام مخالفم ، نه مخالف اعدام یک قاتل که در صحت عقل با برنامه ریزی جان انسانی که حق حیات داشته رو گرفته نه اعدام قاچاقچی مواد مخدری که باعث مرگ و نابودی زندگی ها شده و امثالهم
    من مخالف اعدام افرادی هستم که وسط دعوا نفهمیده کی چاقو دستش گرفته اصلا کی چاقو بهش داده و کی این وسط کشته شده
    امیدوارم منظورم واضح بوده باشه

9. کاربر فوق حرفه ای ~✿~

امتیاز دستاورد:
    121

عزیزم من مطمئن نیستم از این که چرا این حکم در اسلام اومده اما خیلی چیزها برای پدر و مادر حکمی متفاوت داره
    اولیای دم یک مقتول پدر و مادر هستند و قصاص ذاتا بخاطر اون ها شکل میگیره همسر و فرزند چقدر دخیلن رو نمیدونم
    بنابراین چه دختر چه پسر حق بر عهده ی پدر و مادرهست فرقی بین دختر و پسر بودن نداره یعنی نمیشه بگیم چون دختران رو زنده به گور میکردن پس الانم اسلام پیشرفته ی همون جهالته نخیر پدری پسرش رو بکشه هم همون ۹ تا ده ساله
    جنبه ی عمومی جرم
    همونی که اگر حتی رضایت داده بشه هم یک قاتل باید بگذرونه

البته دوستانی که در حال حاضر حقوق میخونند بهتر میدونن من اطلاعاتم بسیار ناقص و حتی شاید اشتباه باشه

آرامی از این پست تشکر کرده است.
  10. Evergreen مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    113
    نه من متوجه فرمایش شما بودم و هستم.عذر من رو بپذیرید اگر نمیتونم منظور خودم رو بیان کنم.
    تناقضی که من بهش اشاره کردم این بود که شما فرمودید خداوند این حق رو برای پدرومادر مقتول قائل شده و ما کی باشیم که با رای الهی مخالفت کنیم؟قبول دارید تا اینجا رو؟
    خب ولی دم اون مرحومه کیه؟ پدرشه.قاتل کیه؟پدرشه--> قاتل=ولی دم.
    حالا ولی دم که از قضا قاتل هم هست از خونِ خود گذشته.از اینجا به بعدش رو من درک نمیکنم که چرا معترضین؟
    خب اگر بنا به عدل و قانون الهی هست، الان جاری شده دیگه.نشده؟:d