یه زمانی توی یه فرومی عضو بودم بچه هاش همه خوب و خوش برخورد یه فضایی بود کلا گل و بلبل اگه یه مزاحمی توی سایت پیدا میشد بچه ها از حقوق هم دیگه دفاع می کردن تا اینکه یه روز بین همین بچه ها که با هم صمیمی بودن به دلایلی اختلاف افتاد البته دوستیشون به دنیای واقعی کشیده شده بود و با هم دیدار کرده بودن بعد از اینکه بحث بینشون بالا گرفت یکی از اون بچه ها حرفی به من زد که برام جای تامل داشت گفت توی دنیای مجازی همه خصلت های خوبشون رو به نمایش میذارن و بدیهای وجودشون مخفی میمونه اینه که وقتی دوستی های مجازی به دنیای واقعی کشیده میشه خیلی ها نمیتونن همو تحمل کنن خب حالا میخواستم بیاید و نظراتتون رو بگید شما با نظری که ایشون داد موافقید ؟ یا فکر می کنید که اشتباه می کنه
سلام فدرا . وقتت بخیر در اونچه تجربه کردم کمی خلاف این رو دیدم بد و خوب نه ، تفاوت زیاد و البته جالب در کاراکتر دوستانم در کل واقعیتشون رو به مراتب از مجازیشون بیشتر دوست داشتم و واقعی شدنشون برام شیرین بود. ضمن اینکه این دیدارها و گفتگوها تازه باعث رفع نقاط تیره توی ذهنمون شد که مجازی باعثشه
من خودم تو این سالها که مجازی بودم اوایل خیلی فعال بودم و بعد انشالله به امید محو شدن داره کم میشه... و اما افراد، همه جوره هس... تو واقعی عم خیلیا خیلی ع خصلتهاشونو پنهان میکنن و مجازی قدرتشون بیشتر میشه... من ب شخصه پنج تا ع دوستام ع مجازی یافت شده اند. و خیلی ماهن
من فکر می کنم تنها کسی که هستم که خود واقعیم هستم هم اینجا هم بیرون و همه جا اهل فیلم بازی کردنم نیستم حالا اگه کسی حوصله منو نداره خب چ بهتر باهاش ارتباط نمی گیرم کسی هم که داره خب دیگه همینجور تحمل کنه صبرش زیاد میشه و..
خوب دیدن هنری هست که بعضی هامون دیر یادش گرفتیمش یا هر جایی ازش استفاده نکردیم به همون میزانی که نگاه منفی داریم اگر نصف اون اندازه بلد بودیم خوب ببینیم مشکلات کمتر و دوستی ها عمیقتر میشد یا حداقل مجازی جایی میشد برای سرگرمی و شادی و دوری از دغدغه های زندگی:rolleyes:
سلام هر کسی اخلاقی داره بعضی ها فرق میکنه اخلاقشون تو مجازی یکطوری هستن تو دنیایی واقعی یکطور دیگه من از انجمن قبلی واینجا دوسه نفری هستن که دیدار میکنیم اخلاقشون فرق نکرده یکیشم عروس اوردیم از شیراز به تبریز
موضوع جالبیه و به نظرم یه آدم تمام عمرشو نمیتونه تظاهر کنه.....بالاخره خود واقعیشو نشون میده ....البته که همیشه هم ممکنه صدق نکنه این جمله و همیشه استثنا هست... و اگه به تظاهر کردن باشه خیلیا رو داریم می بینیم که تو واقعی هم متظاهرن و گاهی تظاهر میکنن چه رسد به مجازی...