خسته نباشی دلی جان نشون دادی که تو هر شرایطی ک هستی همیشه سعی میکنی بهترین باشی و بهترینم بودی دمتم گرررم ؛)
الحق و الانصاف انجمن در زمان معاونت خانم دلارام موفقیت های خوبی کسب و تغییرات قشنگی در شکل و شمایل ظاهری ایجاد کرد که جا داره از زحمات و تلاشهای ایشون تشکر و قدردانی کرد امیدوارم تو زندگیش به بهترین موفقیت ها برسه
سلام به همه دلارام واقعا دلسوز..صبور..مسئولیت پذیر..وازهمه مهمتر بی ادعا بود...لذت میبردم وقتی میدیدم پستهای همرو لایک میکنه..چ پروفایل چ پست ارسال شده...این نشون میداد واقعا هواسش ب همه چی هست والکی انلاین نیست.. مدیریت واقعا سخته ونیاز ب ی ادم دلسوز و مسئولیت پذیرداره .. امیدوارم هرجاهستی درکنارعزیرانت هرروزشاهد موفقیتهای پی درپی خودت باشی.. کاش دولت هم به همین راحتی عوض شه ودراخر تبریک میگم به معاون جدید آقاسهیل من نتونستم معاون جدید وقدیمو تگ کنم عه عه یادم رفت ازاستاترتاپیک تشکرکنم دستت دردنکنه آقای سایه های بیداری
دلارام قشنگم آشنایی ما با هم برمیگرده به حدود 4 سال قبل... تو یه فضای دیگه.. میگن خدا وقتی خیلی دوست داشته باشه یکی از بهترین بنده هاشو میزاره سرراهت!! فک کنم رابطه ما دوتا خیلی خوب بوده که خدا دختری مث تو رو سرراهم قرار داده... خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی ازت چیز یاد گرفتم خواهر بزرگتر... همیشه بمون برامون دوست داشتنی @AftabGardoon
توصیف دقیق اثری که دلی روی سایت و کاربرا داشته اینه ؛ در ابریشم عادت آسوده بودیم تو باحال پروانه کاربرا چه کردی