راستش همیشه و تقریبا همیشه با مدیر جماعت مشکل داشته و دارم . دلایل خاص خودم را دارم که فکر نمیکنم اینجا جای مناسبی برای بیان آنها باشد . آمدم دیدم بانو دلارام ( آفتابگردان ) تغییر رنگ دادند . منظورم رنگ مدیریتی است . عارضم به محضر انور همۀ عزیزان که با توجه به جملۀ اول مطلب : ( مشکل داشتن با مدیران ) مشکل من با دلارام به قبل از مدیریتش بر میگردد و با مدیر شدنش این مشکل تشدید نیز شد . طوری که هیچ وقت آبمان در یک جوی نرفت . البته باید اعتراف کنم که در این مورد ، من بیشتر از دلارام مقصر بودم . در هر حال برای ممانعت از تطویل کلام ، خیلی خلاصه عرض میکنم که : دلارام دختری هست که من سایه اش را با تیر میزدم . یعنی هنوز هم میزنم . اما باید بگویم که وی دختر بسیار بسیار خوبی هست و همینجا اعلام میکنم که یکی از بهترین مدیران تاپ فروم نیز بود . جدا از همۀ جنگ و ستیزی که با ایشان داشتم ، ایشان را دختری بسیار قابل احترام میدانم . هر چند که هنوز بچه هست و بسیار ناپخته ، اما انصافاً در زمان مدیریتش ، تقریبا به همه یه جورایی لطف داشتند . خصوصا نسبت به خود من که فکر کنم دوبار مورد الطاف ملوکانۀ ایشان قرار گرفتم و اخراج شدم . ولی اصلا از دستش دلگیر و ناراحت نیستم . و آن هم یک دلیل دارد : دلارام دختریست صادق و مهربان و دوست داشتنی . خسته نباشی بچه . پ . ن : فکر کنم اکثر کاربران دوست دارند که حرف دلشان را راجع به دلارام بگویند . خب ! بیایید بگویید و بنویسید . اما گفته باشم : اگر کسی به دلارام توهین کند ، خودم تکه تکه اش میکنم . همین .
سلام... از مساعل تیر و کمان دار بگذریم: )) مجلس معنویه شوخی میکنم... مدیریتم کم و کاست زیاد داشته... شاید بن های شده و نشده ی نابجا داشته ایموجی های بیش از حد داشته وغیره... اگر حرفی هست... اونم بگین: )) با خوشحالی میخونم! و اما جناب سایه ها بسیار این تاپیک برام شگفتانه بود... به دلایل همون تیر و کمان... تشکر میکنم... و فکر کنم که عاره تشکر میکنم: ))!
لایق بهترینهایی بچه . ولی اصلا خوش شانس نیستی . توی این همه جمعیت ، باید بد اخلاق زشتی مثل من بیاید برایت تاپیک قدر دانی بزند . ........................................... من کلا شگفتی آفرینم . چند بار بن و سه بار اخراج و باز هم باز گشتن ، شگفتی نیست آیا ؟
دلی یکی از بهترینهاس هم با سواد ، هم خوش اخلاق، هم فعال، هم کد بانو، هم هنرمند هم... تو دوران مدیریتش هم جزو بهترین ها بود و حواسش کاملا به همه بود خیلی دوستت دارم دوست خوبم،ببخشید که خیلی مختصر نوشتم کلا کلامم کوتاهه در جریانی که
چه تاپیک خوبی :) من که تازه عضوم و دقیقا نمیدونم چه مدت ایشون فعالیت داشتنند ولی بقیه دوستان ؛ خیلی خوب میشه نقد کنن مدیریت ایشونو تا برای بقیه عزیزانی که به مقام معاونت میرسند یجورایی درس عبرت و الگو باشه ! + به نظر من شخصیت جای خود داره و کارای مدیریتی جای خود :) + و امیدوارم معاون بعدی جان مثه دلارام حواسش باشه به سایت و سالی یه بار سر نزنه ! از نظر من دلی جان یه وختایی احساسی عمل میکرد که اینم امیدوارم معاون بعدی اینجوری عمل نکنه : ] + به هرحال خسته نباشی دلی جان ، در مراحل زندگیت امیدوارم ثابت قدم بمونی و موفق باشی
سلام واقعا تو این مدت برای انجمن کم نذاشت .... با اینکه سرش شلوغ بود ولی هر موقع کار برا بچه ها پیش میومد و اگه میتونست دریغ نمی کرد به تک تک سوالا جواب میداد، اونم دقیق و با حوصله معاونتش اصلا رو دوستیش تاثیر نذاشت و مثل قبل بود حتی گرم تر هم شد ..... واقعا اخلاقش بیست بود .... هرجا هستی دلارام جان موفق باشی ...
من مردم از خنده بابت متن تاپیک خسته نباشی دلی عزیزم من میدونم واقعا معاونت سخته ، چون باز تمام وقت باشی هستن کسایی که ایراد بگیرن ، به هرحال نظرات متفاوت هست و به شخصه از مدیریت خیلی راضی بودم خیلی هم به حسین گفتم هرجوری شده نگهش دار ولی خب حتما برای زندگیت برنامه هایی داری و نمیرسی عزیزم هرجا هستی موفق باشی تو زندگیت مدیریت عالی داشته باشی دیگه نمیدونم چی بگم اهان اینم بگم سایه های بیداری بازم خوب بود با این همه دشمنی که داشت تاپیک زد براتما که معاون بودیم و رفتیم کسی نزد شوخی میکنم بخندیم ولی من هنوز تو کف این متن ایشون هستم خیلی منن با احساسی بود و تبریک به معاونت جدید
سلام عه عزل شدی یا استعفا دادی؟ بذگریم آدم خوبیست و خوبی از خودمه من تا بحال مثل رایان ندیدم و نخواهم دید و چون همه معاونا تو ذهنم با رایان مقایسه میشن ناخودآگاه نقوصاتی میبینم البته آفتاب واقعا انسان انسانی هس منتهی منم دیدم ی جاهایی احساسی رفتار کردی آفتاب و بخصوص چند جا تبعیض دیدم نسبت ب خودم و کاربرای قدیمی و واقعا دلم شکست اون موقع ..... اما خب هر انسان انسانی هم ممکن الخطاست و من ب بزرگمنشی خودم فراموش می کنم چون خوبی زیاد داشتی و زحمت زیاد کشیدی من از مدیریت تقاضامندم حق بازنشستگی بجا بیارن و مبلغ قابل توجهی بهش بدن ۲۵ درصدشم مال من