1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

ابداع یک پوست آزمایشگاهی با قابلیت رویش مو

شروع موضوع توسط m naizar ‏8/6/20 در انجمن تازه های پزشکی

  1. مدیر ارشد عضو کادر مدیریت ✪مدیر ارشد✪

    تاریخ عضویت:
    ‏29/7/15
    ارسال ها:
    21,429
    تشکر شده:
    100,226
    امتیاز دستاورد:
    148
    جنسیت:
    مرد
    ابداع یک پوست آزمایشگاهی با قابلیت رویش مو
    [​IMG]

    به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس دیلی ، پژوهشگران آمریکایی، مدلی از پوست انسان با قابلیت جوانه زدن مو را در آزمایشگاه ابداع کرده اند که شاید روزی بتواند به پیشگیری از ریزش مو کمک کند.

    "اندام واره ها" (Organoids)، نسخه مینیاتوری و آزمایشگاهی از اندام های واقعی هستند که در این پژوهش، پوست را شامل می شوند. این پوست، نخستین نمونه اندام واره پوست انسانی است که با سلول های بنیادین پرتوان القایی ساخته می شود.

    این پروژه، توسط پژوهشگران "دانشگاه ایندیانا بلومینگتون" (IU) به سرپرستی دکتر "کارل کوهلر" (Karl Koehler)، پژوهشگر این دانشگاه صورت گرفته است.

    پوستی که در این پژوهش ابداع شده، یک اندام چند لایه است که همه عناصر پیوسته لازم از جمله فولیکول ها و غدد را که برای تنظیم دمای بدن و حفظ مایعات آن ضروری هستند، از آن در مقابل فشارهای بیرونی محافظت می کنند و به تعدیل احساس لمس شدن و درد می پردازند، در بر دارد.

    "بنجامین وودروف" (Benjamin Woodruff)، از پژوهشگران این پروژه گفت: این پژوهش نشان می دهد که تولید موی انسان برای پژوهش های علمی، بدون نیاز به گرفتن آن از انسان امکان پذیر است. ما برای نخستین بار توانسته ایم یک منبع نامحدود از فولیکول های موی انسان را برای پژوهش تولید کنیم.

    دستیابی به پوستی که موی بیشتری روی آن رشد می کند، می تواند به پژوهشگران در درک بهتر رشد مو و افزایش آن کمک کند و شاید سرنخ های مورد نیاز را برای بازگرداندن خط مویی که در حال عقب نشینی است، ارائه دهد.

    پژوهشگران امیدوارند که این اندام واره پوستی بتواند منبع کافی را برای پژوهش های آینده در مورد رشد مو، مدل سازی بیماری و جراحی برای بهبود آن فراهم کند.

    این پژوهش، در مجله " Nature" به چاپ رسید.

    انتهای پیام