خوشبختی زمانیست که آنچه که به آن می اندیشید، آنچه که بر زبان می آورید و آنچه که به آن عمل میکنید با هم هماهنگ باشند. خوشبخت باشید
من که دل خوش دارم سحری در راه است فصل آغاز دگر لحظه شوریدن دلها با هم خالی از دغدغه ها و به دور از قصه این تنهایی میرسد آخر باز ، این نگاه نگران دست در دست هم پر کشیدن تا اوج دل سپردن به تماشای خدا من به پایان خوشِ حادثه ایمان دارم
در خاطری که تو هستی دیگران محکومند به فراموشی این را به همه بگو در کوچه های دلم ” مشکوک ” قدم نزن ! اینجا جز ” خودت ” هیچکس نیست
وقتی سخت میگیری... نه معده ای میمونه، نه قلبی، نه لبی، نه ناخنی، نه مویی، نه آرامشی و نه روحی ....... پس سعی کن سخت نگیری
مرا سخن به نهایت رسید و فکر به پایان ..... هنوز وصفت جمالت نمیرسد به نهایت عمر به پایان رسید، راه به پایان نرفت.
هیچ وقت از رفتن کسی که بهش عشق دادی و محبت کردی هزینه کردی.... ناراحت نباش چون تو برای دل خودت کم نزاشتی ....
. از تو هیچ نمی خواهم.... همین که سر به سر رویاهایم نگذاری و سنگ به شیشه ی خوابم نزنی کفاف یک عمر تنهائی ام را می دهد! من که سر و ته زندگی ام را سنجاقی به هم می آورد .... ته نوشت: میدانی.... دلتنگ بودن تو در حد توان من نیست؟! آرام باش که آرامش تو منتهای آرزوی من است .... .