اول بگم ۳ خرداد نمیدونم چرا یادم مونده این شکلی بعد این که تولدت مبارککک مهسایِ عزیزم دلت همیشه شاد باشه، لبت خندون و دلت شاد و همینطور زندگیت پُر از موفقیت و ثروت باشه.. به افتخارش :رقص4: :رقص2: :رقص5: :رقص3: کیکت رنگ هام باز کور کننده شدن :rolleyes:
سلام و عرض ادب بنده هم این روز مهم رو خدمت مهسا خانم عزیز مجدد تبریک میگم... ایشاله هرجا هستن سرزنده سلامت و فالی سرمد براشون آرزو میکنم.... **** اینم شکلک مورد علاقه مهسا خانم تقدیم به خودش ... پی نوشت : -------- دوستان قدیمی سال های 90 تا 94 و بخصوص مهسا خانم، هیچوفت خاطرات شون توی این انجمن از یادشون نمیره-- حتی اگر پدر یا مادر هم شده باشن...
سلام به همه دوستای خوبم که اومدن تبریک گفتن بهم و شرمنده که این چند روزه اونقد درگیر بودم نشد زودتر بیام محبتتونو قدردانی کنم دلی عزیزم... ممنونم که مثل همیشه لطفت رو به من تموم کردی و اونهمه وقت گذاشتی برا من... ایشالا بتونم جبران کنم و کنارت باشم همیشه.... بی تعارف ای کسی که یه روز نبودنت احساس خلا تو زندگیم ایجاد می کنه شدییییید.... قلبم مال تو@AftabGardoon روشی جونم منم همیشه با شما یا کلی خندیدم از ته دل یا اونقد درد دل کردم که سبک شدم... شما دو تا منبع آرامش و سرگرمی با هم هستین بوووس @Roshana. دوستای خوبم سحر و آلا که همیشه با مهربونی تون خوشحالم می کنین... از همین تریبون میگم که خیلی دوستتون دارم @Sahar @~!Ala!~ راستی آلا این آواتارت به شدت شبیه یکی از دوستای منه.... خیلیا... اصلا اولین بار دیدمش فکر کردم خودشه... جالبه از بقیه دوستای خوبم تو فروم و حتی بچه هایی که منو نمیشناختن و اومدن تبریک گفتن هم تشکر می کنم از ته قلبم... من همیشه روز تولدم خیلی خوشحالم و خیلی برام مهمه... تولد 31 سالگیم همونقدر ذوق داشتم که تولد 10 سالگیم حتی شاید بیشتر... براتون بهترین ها آرزو می کنم و در صدرشون سلامتی... بیشتر از این چیزی نمیگم چون من حرف احساسی نمیزنم مگه اینکه از ته دلم بیاد و آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند پس همینا حس منو به دلتون منتقل می کنه @sina.f @Shadow1407 @.Khorshid. امیر عباس که نتونستم تگ کنم @m naizar @rostam18 آقا نادر که نشد تگ کنم بازم هم ولایتی عزیز @M!LAD @MajiD.JD مون هم که نشد تگ کنم Shaw :ninja: ایمان:cautious: