سلام یه چند وقته یه چیزایی ذهنمو درگیر کرده.. گفتم مطرح کنم ببینم شما هم مث من هستید یا نه؟ شده یه فکری خیلی یهویی به ذهنتون بیاد و یهو اتفاق بیوفته؟ مثلا به یه دوستی خیلی ناگهانی فکر کنی( ناخوداگاه)، یهو بهتون پیام بده! یا که مثلا این اتفاقه تلخ باشه، یعنی شما به یه چیزی که هنوز اتفاق نیوفتاده فکر کنین و نگران باشید که یه وقت همچین چیزی نشه؟؟؟ و دقیقا اون اتفاق هم بوجود میاد و...! وخیلی از این چیزا.. به نظرتون دلیلش چیه؟ آیا واقعا به هرچیزی فکر کنی یا تصورش کنی همون میشه؟ پس خدا این وسط چیکاره هست ؟ افکار منفی قوی ترن یا مثبت؟ کمی بحث میکنیم و سپس این مطلب ادامه دارد ....
انسان روزی هزاران فکر مثبت و منفی میکنه گاهی بطور راندم بعضیاش اتفاق میافته گاهی وقتا هم برعکس میشه دلیل بر هیچ چیز نمیشه پس از تو حرکت از خدا برکت
ولی من فکر نمیکنم این اتفاقات دلیل رخ دادنشون ب این سادگیاباشه... یه حایی میخوندم به قانون جذب ربط داره
اگر به فکر کردن و قانون جذب باشه اغلب مردم باید وضعشون توپ باشه چون اکثریت شب تا صبح تو رویا های خوب هستند
خب نه دیگه اگ اینطوری بود ک ب قول شما همه باید فقط تو عالم رویا سیر میکردن ولی میگن فکر کردن ب اون هدفه، باعث میشه تو قدم برداری ب سمتش! همون از تو حرکت از خدا برکت
بنظرم هرکسی تو این دنیا اون چیزیو میبینه که داره بهش فکر میکنه. مستند the secret چند سال پیش دیدم درباره همین بود.
پیرامون موضوع اصلی نظری ندارم . این چالش ذهنی خودمم هست : ) فقط بگم که این مورد چون بیشتر درباره رخدادهای کاملا خارج از کنترل انسان هست ، زیاد ارتباطی به قانون جذب نداره . در قانون جذب نتیجه ای که حاصل میشه در واقع اثر ذهنیت انسان روی انتخابهاش و پیگیری هاشه . گرچه که از نظر علم تجربی هم رد شده ... شاید این مورد هم مثل دورآگاهی یا تله پاتی باید بعنوان به شبه علم توی حوزه ی فراادراکات حسی مربوط به فراروانشناسی قرار بگیره توانایی کم شناخته شده ای از مغز انسان در هماهنگی با دریافت هاش از جهان پیرامون .
طبق یه گوشه از صحبتاتون احساس میکنم شما اضطراب فراگیر دارید. و دائم نگران اتفاق بد و یا در حال پیش بینی اتفاقات هستید. دقیق نمیدونم حرفم درسته یانه. ولی در کل ذهن ما یه سری خطاهای شناختی داره که خطای شناختی پیشبینی کردن و خطای شناختی فاجعه سازی هستیدخطا هایی هست که ممکنه با بخشی از صحبت شما جور در بیاد. و راه حلش اینه که به این آگاهی برسید که ذهنتون دچار این خطای شناختی هست و بخشی از نگرانی هاتون مربوط به این موارد هست. اون بخش همزمان فک میکنیدبه طرف زنگ میزنه هم برا همه اتفاق میفته